|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:40 am Předmět: |
|
|
Ustinov má maxko 120, zase netreba fabulovat _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
Úprimne, to, že das s niecim xy reps moze pri vyššej vahe znamenať prd:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:52 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Úprimne, to, že das s niecim xy reps moze pri vyššej vahe znamenať prd:) |
ne muze, u me rozhodne znamena
ja dam (teoreticky) 10x115, ale 120 uz jenom 5x, a u 130 bych byl rad za dve opacka a 140 padne jenom nekdy
podle nejmenovane odbornika na silove sporty je to pomereme rychlych/pomalych svalovych vlaken _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:59 am Předmět: |
|
|
No vidíš, tak sám si si odpovedal, že o nejakých 160 nemôže byť ani reči:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | No vidíš, tak sám si si odpovedal, že o nejakých 160 nemôže byť ani reči:) |
proto chci letos 150 abych dal 2xBW _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Tak se na ni trošku víc zaměř, celkově na spodní záda a prdni tam aspoň 170kg, jinak mě naštveš!! |
bude to znit divne, ale co jsem ji prestal jezdit kazdy tyden a jezdim ji jenom jednou za cas v nejakem wodu, tak mam lepsi vykony (co se tyce opakovani)
zameruju se hlavne na premisteni a vyraz
chtel bych nejaky minimalisticky trening, rekneme na 45minut, abych projel cele telo, vypiloval silu a pokud mozno, neprisel o svalovou hmotou
(protoze planuju zacit poradne behat abych pomohl Freimenovi s umistenim Ronnie teamu na Spartanovi) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
Tak zkus to, co radí Železná koule, swing, TGU, mrtvý tah a domů. To určitě taky brzo vyzkouším. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tak zkus to, co radí Železná koule, swing, TGU, mrtvý tah a domů. To určitě taky brzo vyzkouším. |
jj, jsme s nim v kontaktu,a le ne a ne ho donutit, aby mi sestavil 3 FB treningy, ktere bych mohl tocit
neumjim cvicit podle pocitu
radsi si vemu (byt nedokonaly)treningovy plan a plnim ho, a prakticky vzdycky me to posune dal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
Já se stejně divím, že těch 150 na DL nedáš, když dáš 9x3x75 na PC.
U mě třeba celkem platí, že na DL dám 2x tolik, kolik na PC.
Ale je pravda, že poměrově bude lepší to, na co se člověk víc specializuje. Powerlifter bude mít PC mnohem menší, než 1/2 DL a vzpěrač zase naopak. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne so leden 04, 2014 12:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Já se stejně divím, že těch 150 na DL nedáš, když dáš 9x3x75 na PC.
U mě třeba celkem platí, že na DL dám 2x tolik, kolik na PC.
Ale je pravda, že poměrově bude lepší to, na co se člověk víc specializuje. Powerlifter bude mi PC mnohem menší, než 1/2 DL a vzpěrač zase naopak. |
cca mesic zpatky jsem delal PC 10x1x90 a jeste tam mala rezervicka byla
ale proste dal to nejde
ale mrtvola neni pro me hlavni, ta se da ruzne "odrbat" ale zvednuti cinky nad hlavu "neodrbes" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|