|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 18, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
18.9.
FSQ 5x3x95
CG BP 5x5x85
LP 5x20x120kg
PP 5x5x70
lytka 4x12x130
na shyby abricho nedoslo, bud zitra nebo odpoledne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 19, 2011 9:52 am Předmět: Re: FORMA |
|
|
19.9.
shyby 5x10 (stredni uchop, pod bradavky)
AB roller 3x15
hazeni medicimbalu 3x30
sedy lehy s medicimbalem 3x15 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 20, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
20.9.
bench 5x4x100
rozpazky 3x8x20
pulover 3x12x32
JC biceps 3x11x20
osa 3x6x42
francouzaky 5x12x37
dneska nouzove podminkz, proto trening bez nohou a bradel a shybu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
22.9.
DL 2x1x132
pritahy jendorucky 5x10x45
nejake bricho
nejake shyby _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 25, 2011 4:57 pm Předmět: Re: FORMA - síla |
|
|
25.9.
dneska velka zmena, abych si odpocinul do vah, pojedu nejaky cas s kamaradem kulturistou a pdle toho ty treningy budou vypadat
biceps EZ 3x10x30
rovna 1x4x55 2x25x20
izolovane 3xnecox14
uzke tlaky 3x10x60
francouzaky 4x12x30
kladka/lano 4x15/6x neco
po treningu pocit ze mi prasknou ruce
hrozne natekle, velmi bolestive
uvidime, jestli to k necemu povede _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 25, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
od akých váh  ? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 25, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
Neber si to tak osobne Peto, my preci vime, ze jsi silak, jen ta mrtvola trochu pokulhava, ale to se casem spravi :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 25, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
Vzal bych tě klidně za slovo, mnohdy je lepší rozvinout svou silnou stránku než se donekonečna snažit pohnout skálou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 25, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Neber si to tak osobne Peto, my preci vime, ze jsi silak, jen ta mrtvola trochu pokulhava, ale to se casem spravi :D |
mam dojem, ze bych s emel na silu vykaslat, jde mi mnohem lip vytrvalost |
Talent na silu bohuzel nemas, to snad vis sam, i kdyz obcas mam pocit, ze cekas, ze se stane zazrak a ten talent na tebe spatne z nebe :) ,ale presne jak pises, co se tyka vytrvalosti a mozna i nejake funkcni sily, na to jsi machr. Pro tebe by se hodil cross fit nebo neco takoveho... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 25, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
o tú silu sa ja tiež snažím snažím a vždy verím, že práve tento rok prijde zlom a ono... tak si potom vravím opäť o rok a pod. (Ale tento rok to fakt príde:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 25, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Vzal bych tě klidně za slovo, mnohdy je lepší rozvinout svou silnou stránku než se donekonečna snažit pohnout skálou. |
asi si zmenim ikonu na dracka Soptika
me fascinu, ze ty s tvym treningem das po roce 200 na mrtvolu jen to hvizdne
asi budu nucenej zmenit pristup, ale nechce se mi, chci bejt silnej a ne delat desitky shybu a behat jako vlk _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 25, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
podľa mňa ak sa ti bude dariť naberať na váhe, tak sa to pohne vpred aj silovo, ono ťažko nám osemdesiatkilovým sa zrovnávať s výkonmi nadstokilových borcov, statická sil a pod. robia svoje. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 25, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | podľa mňa ak sa ti bude dariť naberať na váhe, tak sa to pohne vpred aj silovo, ono ťažko nám osemdesiatkilovým sa zrovnávať s výkonmi nadstokilových borcov, statická sil a pod. robia svoje. |
na osmdesat se snazim dostat uz par let
a nejde mi o kilogramove vykony, ale aspon na procentualni, 200% BW na DL snad neni tak moc, ne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|