FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 364, 365, 366  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak jak pise Turakam. Nejakou silu samozrejme jeste natrenovat muzes, to zase nerikam ze ne, ale pokud tam neni ten prirozeny talent a to u tebe neni, tak to asi nikdy nebude takove, jak by sis predstavoval.

Myslim ale, ze krome vytrvalosti mas i celkem potencial k nabirani kvalitni hmoty tzn. ze bys profitoval z kulturistickych treninku, ale vydat se kulturistickou cestou ty asi moc nechces.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak tak jak pise Turakam. Nejakou silu samozrejme jeste natrenovat muzes, to zase nerikam ze ne, ale pokud tam neni ten prirozeny talent a to u tebe neni, tak to asi nikdy nebude takove, jak by sis predstavoval.

Myslim ale, ze krome vytrvalosti mas i celkem potencial k nabirani kvalitni hmoty tzn. ze bys profitoval z kulturistickych treninku, ale vydat se kulturistickou cestou ty asi moc nechces.

ne, predtim jsem jel systemem vysoka intenzita, nizky objem, ted to chci otocit

o hmotu mi nejde, vicemene jsem spokojenej, jenom chci na cca 80kg maximalizovat vykony
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

ne, predtim jsem jel systemem vysoka intenzita, nizky objem, ted to chci otocit

o hmotu mi nejde, vicemene jsem spokojenej, jenom chci na cca 80kg maximalizovat vykony
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pozri ja s okolo osemdesiatkilami (Dajme tomu, že reálnych tak 83kg) som bol schopný urobiť benč s malou stopkou 140kg, mrtvola 210, drep 160 x 3, kliky na bradlách + 50kg x 5, pushpress 100 x 2, premko 105, to sú all time best, ale cítim, že pokiaľ sa konečne neprinútim riadne navýšiť kalorický príjem a pojdem stále bez nejakej rozumnejšej suplementácie, tak sa nepohnem vpred a váhy budú stúpať/klesať ako sínusoida v závislosti od momentálneho stavu zregenerovanosti a pod. Ako si na tom so stravou/suplementáciou? Máš toto zmáknuté, dávaš telu fakt dostatok toho, čo potrebuje na silový progres?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
pozri ja s okolo osemdesiatkilami (Dajme tomu, že reálnych tak 83kg) som bol schopný urobiť benč s malou stopkou 140kg, mrtvola 210, drep 160 x 3, kliky na bradlách + 50kg x 5, pushpress 100 x 2, premko 105, to sú all time best, ale cítim, že pokiaľ sa konečne neprinútim riadne navýšiť kalorický príjem a pojdem stále bez nejakej rozumnejšej suplementácie, tak sa nepohnem vpred a váhy budú stúpať/klesať ako sínusoida v závislosti od momentálneho stavu zregenerovanosti a pod. Ako si na tom so stravou/suplementáciou? Máš toto zmáknuté, dávaš telu fakt dostatok toho, čo potrebuje na silový progres?

mit tohle tak si piskam
a klidne s evykaslu na bench, jenom kdyz zvednu nad hlavu metrak, ty kliky jsem kdysi daval, ale to je tak svechno
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím, že ramená máš možno najsilnejšiu partiu, tam máš slušné výkony už teraz. Ale ešte raz k veci, odpovedal si si na otázku, že či máš fakt zmáknutú stravu ( hlavne čo sa týka dostatočného objemu a pravidelnosti, zloženie môže byť aj horšie, keď ti ide o silu)/suplementáciu a dostatočný čas na regeneráciu?
madball

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, jenom ti tady opíšu, jak doporučuje plánovat intenzitu a volume Christian Thibaudeau na základě poměru svalových vláken pro silovej trénink. Třeba ti to pomůže.

Převaha rychlých vláken:
5x1x100% - 2x7x80%

Vyrovnanej poměr:
6x2x95% - 3x7x80%

Převaha pomalých vláken:
5x4x95% - 2x8x80%

Jsou to jen okrajový hodnoty, ale i tak je z toho vidět, že čím má člověk menší talent na sílu, tak to musí víc dohánět tréninkovým objemem, ale zase naopak zvládne víc opakování se stejnou intenzitou než člověk, kterej má větší předpoklady pro sílu.

Doporučení Drapera by ti podle tohoto byly taky určitě ku prospěchu. Alespoň podle mě. Minimálně bych si teď na tvým místě dal nějakej trénink o vyšším objemu a nižší intezitě, minimálně jako změnu. Pak bych zas zkusil něcé víc silovějšího, ale s planováním objemu a intenzity podle Thibaudeau pro pomalý vlákna, snad by pak byly lepší výsledky.
Ber to jen jako můj osobní názor, co by pro tebe bylo možná nejlepší na zlepšení silových výkonů.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to madball: takze vicemene kulturisticky program? ze bych mel profitovat z nizzsi intenzity avice opakovani?

to turakam: mma jidlo plne bilkovin 3x denne a suplementuju kreatinem

ze svych pozorovani vyvozuju, ze za poslednich nekolik let, jsme vyznamnejsich pokroku co se tyce hypertrofie nedosahl, pokud zvedam prijem kalorii, ukladaji se ve forme tuku
madball

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš zmáklou stravu a vzledem k tomu, že jsi teď dojel silovku, tak bys měl reagovat krásně na vyšší objem s nižší intenzitou (ja píšeš kulturistickej program). Takže ano.
A až přestaneš reagovat na něj, tak můžeš zas něco silověji, ale zkus to taky ve vyšším objemu, dokud nebudeš cítit, že to už přepaluješ.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

premyslim mezi BEAREM a KORTEM
seeya

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to turakam: mma jidlo plne bilkovin 3x denne a suplementuju kreatinem

No, neviem ci prave to nebude problem. Ja som saskoval So stravou tiez a viac ako 50% tvorilo maso a vajcia. Stale som bol unaveny sila onicom. Zaslo to tak daleko ze som mal sracku kazdu chvilu z tolkych bielkovin az kym som sa na cele bielkoviny nevysral. Teraz davam hlavne ryzu a zemaky, maso iba doplnkovo. Sila a energia isli okamzite hore a citim ze som na spravnej ceste. Proste bez dostatocneho mnozstva sacharidov asi neni silovy progres mozny
Draper

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 4:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
premyslim mezi BEAREM a KORTEM

To je porad dokola. Kdybys chvili cvicil nejaky normalni trenink, obcas se nebal jit i do selhani, tak by ti to mozna dalo vic nez porad nejake rutiny
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co je normalni trenig?
ses zkusenej, tak dej neco dorhomady, neco co muzu davat obden, neco kde budou drepy, push pressy a mrtvola, par shybua lytka nezaskodi
ted se ukaz
kubaz

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

furt nejaky plan , rozpisy a buh vi co , uz cvicis dost dlouho na to , abys mel v hlave jen nejaky hruby koncept co priblizne chces odcvicit a ve fitu z toho za behu udelat solidni trenink , misto vymysleni nejakych silovek bys mohl udelat presne takovou zmenu , ktera by ti prospela dle meho 100x vice nez bear korte a buh vi co dohromady
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
furt nejaky plan , rozpisy a buh vi co , uz cvicis dost dlouho na to , abys mel v hlave jen nejaky hruby koncept co priblizne chces odcvicit a ve fitu z toho za behu udelat solidni trenink , misto vymysleni nejakych silovek bys mohl udelat presne takovou zmenu , ktera by ti prospela dle meho 100x vice nez bear korte a buh vi co dohromady

vy ste teda kamaradi
ja ma radsi plany, vim ze mam delat drepy tolikrat tolik, tak to splnim a priste pridam pet kilo nebo dalsi opakovani
tak se mi cvici dobre
snadno vidim pokroky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 364, 365, 366  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: