|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 8:43 am Předmět: |
|
|
Vidíš a ako si sa v minulosti dušoval, že mrťák 200 spravíš len z drepov, no holt, tažko, treba to makať, ale podľa mňa ho ideš príliš často, mnohí sa lepšia aj keď idú mrťák raz za desať dní a pod., tomuto cviku svedčí nižšia frekvencia. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanT
|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 9:00 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Vidíš a ako si sa v minulosti dušoval, že mrťák 200 spravíš len z drepov, no holt, tažko, treba to makať, ale podľa mňa ho ideš príliš často, mnohí sa lepšia aj keď idú mrťák raz za desať dní a pod., tomuto cviku svedčí nižšia frekvencia. |
Mne se vzdycky osvedcil jeden tezky trenink tydne a pak druhy objemove, do peaku pak mrtvola 3x tydne ale zas, tezka jenom jednou a potom pauzy a deficity. U nas lehcich se ta frekvence snasi lepe, protoze nezvedame takove absolutni zateze a kort Peter kdyz ty vahy s cim cvici delal 3x tydne na drepy.
Na druhou stranu bys dal mozna i vic, kdybys vzal pasek a naucil se s nim, protoze pokud nemas natahano hodne objemu bez pasku (a to 3x3 ani 3x4 neni), muze to udelat dost a v PWL je povoleny
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 9:06 am Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | Turakam napsal: | | Vidíš a ako si sa v minulosti dušoval, že mrťák 200 spravíš len z drepov, no holt, tažko, treba to makať, ale podľa mňa ho ideš príliš často, mnohí sa lepšia aj keď idú mrťák raz za desať dní a pod., tomuto cviku svedčí nižšia frekvencia. |
Mne se vzdycky osvedcil jeden tezky trenink tydne a pak druhy objemove, do peaku pak mrtvola 3x tydne ale zas, tezka jenom jednou a potom pauzy a deficity.
Na druhou stranu bys dal mozna i vic, kdybys vzal pasek a naucil se s nim, protoze pokud nemas natahano hodne objemu bez pasku (a to 3x3 ani 3x4 neni), muze to udelat dost a v PWL je povoleny |
Hej, lenže ty máš 16 rokov a Ustinov 60
Aj ja som ťahal v pohode 3x týždenne, každý týždeň som bol schopný ísť 95 percent maxima. A ono to je super, keď máš na to regeneráciu a mladé telo. To neber v zlom, to je tvoja výhoda a stavaj na tom do budúcna.
Ale my dedkovia už musíme byť opatrnejší a súhlasím s Turakamom. Ja neťahám ťažko a ak, tak len raz za dva tri týždne, kľudne deadlifty aj vynechám a nechám telo oddýchnuť. A nič sa nedeje, výkon si plusmínus držím stále rovnaký. Stačilo by malinko pridať a verím, že by sa to aj zlepšilo. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 9:16 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Vidíš a ako si sa v minulosti dušoval, že mrťák 200 spravíš len z drepov, no holt, tažko, treba to makať, ale podľa mňa ho ideš príliš často, mnohí sa lepšia aj keď idú mrťák raz za desať dní a pod., tomuto cviku svedčí nižšia frekvencia. |
Ja si to myslim porad, jde o to, ze tech 200 nedrepnu
Mam 3 tydny do soutěže, nezbyva, nez verit trenerovi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 9:21 am Předmět: |
|
|
Pozri, budeš mať skúsenosť a ofiko zapísaný totál, ten adrenalín z publika ťa možno vyburcuje. Každopádne na 170/125/170 šancu máš, držím ozaj päste a fandím. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 9:57 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Mam 3 tydny do soutěže |
Pojedeš do Vranovic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 11:35 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Pozri, budeš mať skúsenosť a ofiko zapísaný totál, ten adrenalín z publika ťa možno vyburcuje. Každopádne na 170/125/170 šancu máš, držím ozaj päste a fandím. |
Dekuju _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 11:36 am Předmět: |
|
|
| Palec077 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Mam 3 tydny do soutěže |
Pojedeš do Vranovic? |
Jo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 01, 2023 5:58 am Předmět: |
|
|
Jw to trapny, ale to behani me zacina vic bavit i vic slapat nez zvedani 😒 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá září 01, 2023 9:00 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Jw to trapny, ale to behani me zacina vic bavit i vic slapat nez zvedani 😒 |
To ani nerikej nahlas. Na zavodech bude 180/125/180 a pristi zavvody 185/130/185 a mas petistovku, prida ti to motivvaci a muzes se vysrat na behani a jit honbu za 600 .
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá září 01, 2023 2:16 pm Předmět: |
|
|
600 naturálne s váhou okolo 80-83, to by sa páčilo aj mne, ale je to nereálne už v našom veku. Samozrejme, ak by sme prešli ma temnú stranu, tak možno. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 01, 2023 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | 600 naturálne s váhou okolo 80-83, to by sa páčilo aj mne, ale je to nereálne už v našom veku. Samozrejme, ak by sme prešli ma temnú stranu, tak možno. |
600 obecne v tehle vaze je na urovni Evropy obecně _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 02, 2023 7:46 am Předmět: |
|
|
2.9.
"W7"
1x 6x HBsquat@134
2x 6x HBsquat@120
3x 7x close grip bench@80 + 6x shyb@40
3x 6xbulhar@2*25
2x 20x ruce
Hodnocení:[i]
HB bolel trapez a rameno
134 RPE 8, 120rpe6
Bench lehky
Bulhari těžké
[/] _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 03, 2023 6:08 am Předmět: |
|
|
Kdyz aspoň v neděli chceš spat aspin do sesti, ale trener rekne, ze ne
Předposlední vybeh...
Lifterska forma 🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 04, 2023 6:58 am Předmět: |
|
|
4.9.
"W8"
3x 3x mrtvola@150
3x 6x hookling bench@90
3x 6x military@60 +6x shyb@40
HODNOCENÍ
mrtvola tezka jak prase, RPE 8+
Bench těžký
Military těžký
Dlouhy, utahany
Žádný progres
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|