|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 30, 2024 5:37 pm Předmět: |
|
|
30.6.
"SS"
Dřep
1* 5* 155
2* 5* 150
Press
3* 5* 62.5 + 5* chin ups@20
Power clean
6* 1* 90
HODNOCENÍ:
drepy napred strašně těžký...a pak jsem to přepočítal 😁
Silene, co udela rozdil 5kg
Press lehky, bud lepší konstalace hvezd nebo nevim
Cleany tezke, nebyl cas, tak vetsi vaha, emom
Generálně to melo byt lehke a az na prvni pracovni drepu bylo
28 serii za 45'
Dopoledne kardio, 50x 2x kbelik pisku a rovnani trubek RAW
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 03, 2024 5:52 pm Předmět: |
|
|
3.7.
"SS"
Dřep
5*160 PR
4*160
3*160
Bench
4* 4* 95
Mrtvola
2*175 trhacky
Shyby ktb28
7x 3x 30sec starty
7x 2x 20sec starty
3*8/12 b/t
HODNOCENÍ:
Kofein
Mel byt ctyrkovy den, ale prvni serka drepu sla fakt dobře, tak jsem to riskl, ve druhe zacali tahat tříslo, takze treti napohodu
Bench peklo, nevim jak dal, tady to nejak n funguje
Mrtvola...nabeh na trojku, ale vzdala to hlava
Shyby super
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 03, 2024 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Solferino napsal: | Hlava by ti měla dovolit naložit jen těch 70 kilo, já myslím, že to je přesně ta váha okolo 50% maxima, kde bys měl začít. Jak psal turakam, jedeš už docela dlouho prakticky to samé. Změna by ti jedině prospěla si myslím. Každý z předchozích názorů byl svým způsobem pravdivý.
Já bych ve tvé situaci začal 4x8 reps se 70kg. Poctivé stopky, klidně i přehnané, a dynamicky nahoru. Každý trénink přidat 2,5kg a jet takhle, dokud budeš schopný splnit 4x8. Ono z těch 70 kg bude za tři týdny 90+, a to už nebude taková sranda. Až to přestaneš zvládat, ubral bych 5kg a začal 5x5. Zase každý trénink přidat 2,5 kg, dokud budeš zvládat. Pak přejít na 6x3, tohle už budou poměrně krátké fáze, možná jen 3-5 tréninků. Znovu vždy +2,5kg, a až nebudeš dávat trojky, přejít na dvojky, 4-5x2 reps. Pokud všechno půjde dobře, touto dobou už bys měl být schopný jet dvojky se svou počáteční maximálkou. A až toho všeho už budeš mít dost, dát pár dní pauzu a zkusit nové maxko. A jestli se o 10 kilo nezlepšíš, tak sním kilo tvarohu
Hlavně bych prostě nepodceňoval tu počáteční fázi, velké počty opakování s váhou okolo 60, 70% maxima se stopkami je přesně to, co ti dá tu dynamiku potřebnou pro těžší váhy. Silné tricepsy jsou taky důležité, ale pokud velké váhy neodlepíš od hrudníku nebo půjdou moc pomalu, žádné tricepsy to nezachrání..
A doplňky jako triceps a ramena jdou trochu stranou, ale čas od času cca jednou za deset dní můžeš benč úplně vynechat a dát místo něj jen tlaky na ramena a triceps, tím se trošku pošetří prsní svaly a částečně přední delty.
No a taky je dobré zjistit, jaký je tvůj nejsilnější úchop, myslím šířku. Při tréninku klidně střídat užší a širší, pomáhá to odjet velké objemy líp, než pořád používat jeden a ten samý úchop.
A samozřejmě kreatin je základ |
@solferino: myslim, ze je cas na tvaroh 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červenec 03, 2024 7:33 pm Předmět: |
|
|
dřep i mrtvola parádní! gratulace k osobáčku!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 03, 2024 8:05 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | dřep i mrtvola parádní! gratulace k osobáčku! |
Dekuji, zatim to ale jenom vyrovnává klesajici bench
Ale zkusim znovu "Solferina®" a uvidime _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: st červenec 03, 2024 8:13 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale řekl bych, že tvoje aktuální TH je ještě nižší než v době, kdy jsem to psal  A prostě pokud nemůžeš nebo nechceš pár kilo přibrat, důvody chápu, tak s hmotou co máš asi jako naturál silnější nebudeš.. Co můžeš udělat teď hned, je přidat nějaký izolovaný cvik na triceps a klidně i biceps. Pár supersérií tricepsových extenzí a bicepsových zdvihů s lehkou jednoručkou na konci tréninku odboucháš za pár minut. Stejně tak by mohlo pomoct dvakrát týdně přidat izolovaný cvik na prsní svaly, třeba protisměrné kladky, to je taky záležitost na pár minut. Prostě zkusit něco nového na pár týdnů. Hlavně neházet flintu do žita _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 03, 2024 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Solferino napsal: | No jo, ale řekl bych, že tvoje aktuální TH je ještě nižší než v době, kdy jsem to psal A prostě pokud nemůžeš nebo nechceš pár kilo přibrat, důvody chápu, tak s hmotou co máš asi jako naturál silnější nebudeš.. Co můžeš udělat teď hned, je přidat nějaký izolovaný cvik na triceps a klidně i biceps. Pár supersérií tricepsových extenzí a bicepsových zdvihů s lehkou jednoručkou na konci tréninku odboucháš za pár minut. Stejně tak by mohlo pomoct dvakrát týdně přidat izolovaný cvik na prsní svaly, třeba protisměrné kladky, to je taky záležitost na pár minut. Prostě zkusit něco nového na pár týdnů. Hlavně neházet flintu do žita |
1. Zkusim navrat k tvoji rutine, na tw jsem udelal 1*120
2. Biceps i triceps tam většinou jsou
3.Protismerky mam jenom v jedne ze tei posiloven, kde se vyskytuju ale uvidime, podle casu
4. Ad vaha: porad +-80 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 05, 2024 4:21 pm Předmět: |
|
|
5.7.
"SS"
Dřep
5* 5* 150
Bench
4* 8* 70
PC
5* 2* 90 (+ 6* bradla@24)
Shyby ktb24
10x 3x 30sec starty
10x 2x 20sec starty
10x 1x 10sec starty
HODNOCENÍ:
Kofein
Dřepy lehke 8 - 8.5 - 9
Bench lehky
Cleany tezke, bradla lehke
Shyby super, doporučuji 🤣 10minut a zada v jednom ohni
Ale jinak dlouhy trening 90minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 05, 2024 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ale teda drepovacia mašina si riadna! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 05, 2024 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Ale teda drepovacia mašina si riadna! |
Lebo drepuju malo
🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so červenec 06, 2024 1:57 pm Předmět: |
|
|
Ty pětky ti svědčí, je vidět, že tvoje tělo potřebovalo po všech těch dvojkách taky trochu víc objemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 06, 2024 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ty pětky ti svědčí, je vidět, že tvoje tělo potřebovalo po všech těch dvojkách taky trochu víc objemu. |
Zajimave, neco na tom bude 🤔 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 09, 2024 3:08 pm Předmět: |
|
|
9.7.
"SS"
Dřep
3* 3* 150
Bench
4* 8* 75 dlouhé pauzy
Mrtvola
2*170 trhacky
4* 10* ruce
HODNOCENÍ:
Kofein
Mel jsem jit v nedeli a udelat aspin neco...
V era me seklo v zadech, takze dnesniho ocekavaneho "tezkeho dne" zbLi neco jako nezbytne minimum
Ale dva silni lide mi rekli, ze je lepší jit a udelat aspon 80% nez nejit a mit 0
Sice se bojim, ze sila odejde, nez se dam do cajku, ale aspon vim, ze " to tam je" a staci se k tomu "vratit"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|