|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2024 6:50 pm Předmět: |
|
|
13.12.
"Před snídaní"
30min EMOM
1.min.....2xdrep@160
2.min.....2xbench@100
3.min.....3xshyb@40
30min=10kol
Mrtvola
3*1*160
2*10 Ruce
Hodnocení:
Takhle rano nemam silu
Pred veceri by to bylo lepsi
Mokry jk vodnik, ale spokojený _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 16, 2024 10:04 am Předmět: |
|
|
16.12.
"T/L/L"
Dřep
150 SBD
160 SBD
170 SBD
175 SBD + pasek
4*1*180
Bench + shyby
6* 3/3* 95/36
DL
155-165-155
HODNOCENÍ:
dřepy šly hezky
Bench silny, nebavilo
Mrtvola lehka vlna
Asi posledni tezky trening letos _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 17, 2024 9:03 am Předmět: |
|
|
17.12.
"Před snídani"
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 2/2
Mrtvola sumo úzká
3*1*165
HODNOCENÍ:
aktivace
Prvni mimo drahu, zbytek lehké _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 18, 2024 9:12 am Předmět: |
|
|
[ 18.12.
"L/L/S"
Dřep
2* 6* 165
Bench + shyby
5* 2/2* 100/40
DL
3*1*165
Ruce
HODNOCENÍ:
pr na drep, jenom mi nejdou barvy, v prvni serii rezerva, v druhé jsem chtěl končit u třetího, ale sparing me podrzel
Bench a shyby klasika rychlost
Mrtvola prvni sve tezka (9+), a poslední jako nic (-8) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: st prosinec 18, 2024 11:20 am Předmět: |
|
|
2x6 165 to uz bude aj +190... Hlavne mentálne sa musis pripraviť a veriť, že to dokážeš lebo podľa výkonov to už tam je. Budúci rok to bude si myslím +200 a to hlavne potvrdis na sutazi. Sledujem a držím palce💪🏻
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 18, 2024 11:48 am Předmět: |
|
|
Trošku masaker už. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 18, 2024 12:11 pm Předmět: |
|
|
Dekuju
Ale opacka jsou, maximalky ne
Hlava rekne, ze to nedam a nedam
Proto mam sice 6*165 a jenom 2*170 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st prosinec 18, 2024 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Proto mam sice 6*165 a jenom 2*170 😁 |
to opravíš, 2x6x165 = 5x170, a jak píše ripperr, teoretických 190 už tam je, což je ve tvém případě obdivuhodné!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: st prosinec 18, 2024 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Dekuju
Ale opacka jsou, maximalky ne
Hlava rekne, ze to nedam a nedam
Proto mam sice 6*165 a jenom 2*170 😁 |
Pod tou cinkou nesmis mit obavy, je to jenom tim, silu i svaly mas, i u tech mrtvol, taky me to trapi u tezkych pod 5 opakovani a nastaveni hlavy ve drepu a mrtvole dela strasne moc. Jinak parada a 200 zapises na pristich zavodech jako nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2024 8:12 pm Předmět: |
|
|
20.12.
"S/S/T"
Dřep
3* 2* 170
Bench + shyby neutrální
3* 4/5* 100/40
Trapbar
Up to 235
Dipy/chin ups
2* 10/10* bw+20
HODNOCENÍ:
Dřep tezky 9
Bench tezky 9.5
Shyby lehke, ale hlavne bez bolesti ❤️
Mrtvola dotah, 245 jem jenom odlepil
Vsechno za hodinu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2024 8:21 am Předmět: |
|
|
22.12.
"Před snídaní"
30min EMOM
1.min.....2xdrep@160
2.min.....2xbench@100
3.min.....3xshyb@40
30min=10kol
Mrtvola
3*1*160
2*10 Ruce
Hodnocení:
Takhle rano nemam silu, tak jsem zkusil beta alanin, citrulin a kofein
Pak jsem se potil uz cestou do posilky, v posilovně vodnik
Nebylo mi ok, nevim jestli to bylo prázdným žaludkem nebo kofeinem na prázdný žaludek
Motala se mi hlava, mel jsem problémy trefit drahu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2024 8:36 am Předmět: |
|
|
Čo radšej nejdeš tongat ali, ashwagangu, rhodiolu a ecdysteron, hm? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2024 8:41 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Čo radšej nejdeš tongat ali, ashwagangu, rhodiolu a ecdysteron, hm? |
Všechno to slyším poprvé v životě _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2024 9:27 am Předmět: |
|
|
Treba poštudovať, osobne pred tréningom vždy magnézium-malát, ashwu (tú ale denne na pohodu a náladu), tongat (jediný prír. produkt, ktorý trošánek chvíľkovo zdvihne tst + stimulant), rhodiola (prírodný stimulant, adaotogén). Nie je všetko len kofeín, možno ti bude sedieť niečo iné viac a zároveň prírodné. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2024 10:24 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Treba poštudovať, osobne pred tréningom vždy magnézium-malát, ashwu (tú ale denne na pohodu a náladu), tongat (jediný prír. produkt, ktorý trošánek chvíľkovo zdvihne tst + stimulant), rhodiola (prírodný stimulant, adaotogén). Nie je všetko len kofeín, možno ti bude sedieť niečo iné viac a zároveň prírodné. |
Ashwagandha za mě co se týče svalů/síly/spánku/pohody neměla žádný vliv a zkoušel jsem to cca rok a půl a po určitém období jsem zkoušel i zařadit pauzy nebo to dávat jinak, jestli to funguje a výsledek 0. Možná to mělo vliv na začátku ale tím, že je to adaptogen si myslím, že si na to tělo zvykne a poté už to nemá účinek. Když jsem to vyhodil, tak mi přišlo že jsem byl tak týden víc nervní ale pak se to stabilizovalo. + Nejsou žádné studie na dlouhodobé používání, ale je plno lidí co po dlouhodobějším užíváním měli rozhozené hormony štítné žlázy, hodnoty jater a nebo se po prvotním nástupu snížení stresu po nějaké době naopak zvýšil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|