|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 19, 2025 8:04 am Předmět: |
|
|
@olejnas
Forma jo, ale vykony v pr...🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 19, 2025 4:34 pm Předmět: |
|
|
19.4.
Dřep
1*1*160 sbd
4*2*160 sbd +pasek
Hodnocení
chtel jsem vic, nebyl cas _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 20, 2025 7:06 am Předmět: |
|
|
Nohy z betonu, tahnou hamstringy
Edit: jeste mi chybi tri serk sirokych benchu a sirokych protahu na spodni kladce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 21, 2025 8:12 pm Předmět: |
|
|
21.4.
Dřep
1*1*160 sbd
1*1*170 sbd + pásek
3*3*160 sbd + pásek
Hodnocení
8
9
8 - 9 - 9.9 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 22, 2025 5:18 pm Předmět: |
|
|
22.4.
"Vršek"
Tlaky vsedě + shyby:
2* 8/6* 35
Ruce na kladce
2*20
Hodnocení:
Unaveny, neslo to
Ale system dvou serii je lákavý _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 23, 2025 2:38 pm Předmět: |
|
|
No a čo, lýtka máš rovnaké ako ja!!!
Scheila _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 23, 2025 5:33 pm Předmět: |
|
|
Tebe to, že nesypeš, neuverí ozaj nik, to čo je za forma, strop! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 23, 2025 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tebe to, že nesypeš, neuverí ozaj nik, to čo je za forma, strop! |
A bench 3x90 🤮🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 23, 2025 6:45 pm Předmět: |
|
|
23.4.
Dřep
1*1*160 sbd
1*1*170 sbd + pásek
3*3*160 sbd + pásek
Hodnocení
9
9.5
9 - 9.9 - 9
Dneska horší nez mi nule, uz jsem se smířil s tim, ze v poslední tei prostě nebudou, ale pak přišli dva takovi velcí páni a nechtěl jsem si udělat ostudu a nakonec lepai nez druha serie
Ten větší se zminil, ze taky chodi sem, takze ho timto zdravim
Rano jeste beh, a pak pochodak
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: čt duben 24, 2025 2:39 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | Tebe to, že nesypeš, neuverí ozaj nik, to čo je za forma, strop! |
A bench 3x90 🤮🤣 |
verim ti, ze nesypes :D (forma ale super)
jinak jeste jsi mi neodpovedel na toho fialu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 24, 2025 6:35 am Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | Tebe to, že nesypeš, neuverí ozaj nik, to čo je za forma, strop! |
A bench 3x90 🤮🤣 |
jinak jeste jsi mi neodpovedel na toho fialu |
Vůbec netuším, o čem mluvíš _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 24, 2025 7:13 am Předmět: |
|
|
Drsna forma, ako vlastne vzdy. A pani manzelka jakbysmet! Nech obcas nieco zapise! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: čt duben 24, 2025 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | caukymnauky napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | Tebe to, že nesypeš, neuverí ozaj nik, to čo je za forma, strop! |
A bench 3x90 🤮🤣 |
jinak jeste jsi mi neodpovedel na toho fialu |
Vůbec netuším, o čem mluvíš |
ptal ses v konspiracnim topicu "co mas proti fialovi", tak jsem se ptal, co Tobe se na nem libi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|