|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | flew napsal: |
ještě aktuálku .... na to inbody teda musím zajít taky ať můžu bejt nasranej.. kdy se zase vrátíš k WD? |
Aktuálku teď dávat nebudu, dával jsem pár týdnů zpět pár fotek.
Určitě se vrátím k WD, ale zatím se chci dostat na těch 94kg a až pak to rozjedu. Zatím se držím okolo 90,5 a nejde mi to nahoru. |
Asi budeš muset začít jíst
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daveM

|
Zaslal: so květen 17, 2014 6:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: so květen 17, 2014 6:25 am Předmět: |
|
|
a kdybys mel mit placku, tak je to s vzpiranim v cr bidny :) :) ... to neni nic proti tobe, ale o urovni u nas, pacto se staci podivat treba na jiny staty a na nas .. je skoda, ze to vzpirani dela tak malo lidi. pak to tak vypada na zavodech.. treba to krosshitaci trosku polepsi.. doufamm :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 17, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
 ten velkovýkrm znám, ale radši se budu držet jiných postupů...
Na minulých závodech ve vzpírání bylo několik CFťáků, takže se popularita vzpírání bude podle mě lepšit. I když ne vždy se tomu dá říkat vzpírání heh  .
Jinak už jsem hrozně moc natěšený na ten nový plán, zezačátku váhy rozumně podseknu a pak budu každý týden-dva navyšovat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 26, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
Tak aktualizace:
V pátek mi vyndali stehy, ale cvičit ještě nebudu (a ani nemám), takže to odsouvám na pondělí 9.6., s mým stylem tréninků bych si teď tu ránu ještě dojeb*l...
Avšak do tohoto datumu začnu běhat, občas vytrvalost, občas schody, výskoky apod. Navíc je super počasí (prší  ).
První týden bude lehoučký, prostřídám dřep, bench, tlak, pozved a shyb. Váhy cca 30-40% z 1RM, více opakování. Na tu silovou vytrvalost je potřeba se připravit, bude to masakr...
Co se týče jídelníčku, info dopíšu příště, chci to rozhodně pročistit, ale stále mám v úmyslu ještě nabrat pár kilo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: po květen 26, 2014 10:28 pm Předmět: |
|
|
taky si muzes pojmenovat nazev logu jako frozz .. degenerace :): ) :)
a jinak ... takle tlustej... jak ti pude CSh ? :)
este lepe .. defrozz ... degenerace :)
placku v 105 bys mel :)... nevim, kde na to judr piskot prisel, ze nikdo neprijede.. asi jim sam, osobne a v jedne osobe on, nasypal projimadlo do piti :)
dokonce bys mel placku v supru,... ta je nejhodnotnejsi ... mels dat super dietu :) a dat tam 100 a zbytek dopit :) spolykat olovo a tak :)..
ales umi pribrat za chvili neskutecny kila, to je mistr sveta v pribirani a shazovani na cas :) (shazovani se da taky odebrat krapet krve :).. to nam vypravel jirka brodsky :), ze si manik na mcr nechal vzit 0.2l :) ,aby mu klapla vahovka.. po vykonu ombdlel a zjistil, ze by byl prvni i v kategorii vys :) :) :) )
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 27, 2014 7:35 am Předmět: |
|
|
Njn co se dá dělat.
Tlustej při 91kg, 47kg čistý svalový hmoty a 10% tuku?  Nj každý má jiný měřítka  . Víc jak 94kg nechci. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 03, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ
1. "trénink" po pauze
OH výpad s osou:
7+7/20-30-30-30
Bench:
10/40-40-40-40-40
Pozved:
5/60-60-60-60-60
Ring dip:
10-10-8-8
Rozpažování JČ:
5-5-5
Shyb:
5-5
- ještě nevím, kdy najedu na nový plán, ale tipuju min. 2 týdny
- jediné co vím je, že jsem hrozně slabý :-/ a ego opravdu musím nechat za dveřma a cvičit s menšíma váhama.....však forma se vrátí a budou padat PR _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
Dík Mooucha :) I´ll be back !!
PÁTEK
2. "trénink" po pauze
Dřep + dřep na bosu:
10/40-40-40-40
+
10-10-10-10
Bench na úzko:
10/40-40-40-40
Pozved + rumunský pozved:
5/60-60-60-60
+
5/40-40-40-40
Bic. zdvih JČ + kladiva JČ:
7/15-15-15-15
+
7/15-15-15-15
Zkracovačky + plank:
3+3s
- netřeba komentář...tohle ještě chvíli potrvá :-| _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE
3. "trénink" po pauze
Veslo 2min sprint
Shyb (pomalý):
5-5-5-5-5
Výpad s JČ + dřep:
7+7/15-15-15-15
+
15-15-15-15
Tlak silou před hlavou:
7/40-40-40-40
Bic. zdvih JČ + tric. klik na JČ:
7+7/15-15-15-15
+
10-10-10-10
Zkracovačky na míči + AB wheel:
12-12-12
+
5-5-5
Rotace s VČ (Full Contact Twist):
10/20-20-20-20
Přítahy nohou k hrudníku na hrazdě:
10-10-10-10
- ale jo... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
Dnešní, pro mě ukázkový jídelák, s takovým by se dala udělat parádní forma, až bych se zase dostal do tréninkového tempa (otázka je ho dodržovat :-D).
dopoledne : 500g selský jogurt, cornflaky, moruše, sušené banány, nasekané mandle
poledne : rýže, 5 vajec, ang. slanina, kokos. tuk + oliv. olej, půl okurky
trénink
odpoledne : 5 rýžových chlebů, 5 plátků krůtí šunky
večer : rýže, 300g treska, kokos. tuk, půl okurky
- lžička domácího šlehaného medu
Co se týče ostatních dnů, tak mám několikrát do týdne kuřecí/vepřové maso, občas batáty, uzený losos  . Chci vyřadit ty energiťáky, nanuky, muffiny atd. které jsem poslední dobou dost často konzumoval  , NE a NE a NE! Pouze 1 den v týdnu si dám něco takhle sladkého...
edit: trochu to urychlím a nový plán začnu od zítra, JEN cviky, které nepůjdou cvičit vynechám a váhy hodně podseknu, první 2 týdny budou seznamovací. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
Ten jídelák vypadá dobře, taky už mě přestala bavit klasická kulturistická strava - kuřecí s rejží a ovesný vločky. Jím teď nějak podobně, ale přece jenom dávám víc porcí denně a zdravý tuky spíš až k večeru.
Jinak hodně štěstí, vím jaký to je opět začínat po pauze. Ale jde to nahoru rychle, za 2 týdny jsi zpátky  . Jo a až mi skončí zkouškový a ty se vrátíš do formy, tak bysme mohli dát společnej trénink  !
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
A co dáváš ještě jako další porce? Mě trochu dochází nápady, teda kromě ovoce, ořechů (kešu, které zase začnu kupovat). Proto jsem tam dal aspoň ty rýžové chlebíky, k té šunce ještě přidám sýr tučný.
Díky moc, cítím se hrozně slabý a bez formy, určitě dáme společný trénal! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
No mám tam třeba o jednoho lososa/tresku/maso s rýží/bramborem navíc. Nebo teď jsem přišel na super recept na zdravou buchtu, zítra koupím vejce a udělám jí, snad vydrží trochu dýl jak minule  .
Kdybys chtěl zkusit, tak:
1 vejce
špetka soli
1 banán
skořice
semínka chia
kokosový olej/krém
*zkusím přidat asi i jablko příště
Vše smíchat a dát péct.
A doporučuju ingredience vynásobit tak 3-4x, aby toho bylo dost (minule jsem dělal málo na zkoušku).
Jinak něco menšího na svačinu taky dávám rýžový racia s bio džemem/šunkou nebo araš. máslo. Občas i šmakouna se zeleninou, třeba červená řepa mi k tomu chutná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|