Frozz - silová vytrvalost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74, 75  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz - silová vytrvalost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
flew napsal:

ještě aktuálku .... na to inbody teda musím zajít taky ať můžu bejt nasranej.. kdy se zase vrátíš k WD?

Aktuálku teď dávat nebudu, dával jsem pár týdnů zpět pár fotek.

Určitě se vrátím k WD, ale zatím se chci dostat na těch 94kg a až pak to rozjedu. Zatím se držím okolo 90,5 a nejde mi to nahoru.

Asi budeš muset začít jíst
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daveM

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ti zbylo bohuzel posledni.....

od jurgena :) :) :)

http://forum.mizici.com/viewtopic.php?id=52
dostanes se do absolutky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daveM

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a kdybys mel mit placku, tak je to s vzpiranim v cr bidny :) :) ... to neni nic proti tobe, ale o urovni u nas, pacto se staci podivat treba na jiny staty a na nas .. je skoda, ze to vzpirani dela tak malo lidi. pak to tak vypada na zavodech.. treba to krosshitaci trosku polepsi.. doufamm :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten velkovýkrm znám, ale radši se budu držet jiných postupů...

Na minulých závodech ve vzpírání bylo několik CFťáků, takže se popularita vzpírání bude podle mě lepšit. I když ne vždy se tomu dá říkat vzpírání heh .

Jinak už jsem hrozně moc natěšený na ten nový plán, zezačátku váhy rozumně podseknu a pak budu každý týden-dva navyšovat.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak aktualizace:

V pátek mi vyndali stehy, ale cvičit ještě nebudu (a ani nemám), takže to odsouvám na pondělí 9.6., s mým stylem tréninků bych si teď tu ránu ještě dojeb*l...

Avšak do tohoto datumu začnu běhat, občas vytrvalost, občas schody, výskoky apod. Navíc je super počasí (prší ).

První týden bude lehoučký, prostřídám dřep, bench, tlak, pozved a shyb. Váhy cca 30-40% z 1RM, více opakování. Na tu silovou vytrvalost je potřeba se připravit, bude to masakr...

Co se týče jídelníčku, info dopíšu příště, chci to rozhodně pročistit, ale stále mám v úmyslu ještě nabrat pár kilo.
daveM

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky si muzes pojmenovat nazev logu jako frozz .. degenerace :): ) :)
a jinak ... takle tlustej... jak ti pude CSh ? :)
este lepe .. defrozz ... degenerace :)
placku v 105 bys mel :)... nevim, kde na to judr piskot prisel, ze nikdo neprijede.. asi jim sam, osobne a v jedne osobe on, nasypal projimadlo do piti :)
dokonce bys mel placku v supru,... ta je nejhodnotnejsi ... mels dat super dietu :) a dat tam 100 a zbytek dopit :) spolykat olovo a tak :)..
ales umi pribrat za chvili neskutecny kila, to je mistr sveta v pribirani a shazovani na cas :) (shazovani se da taky odebrat krapet krve :).. to nam vypravel jirka brodsky :), ze si manik na mcr nechal vzit 0.2l :) ,aby mu klapla vahovka.. po vykonu ombdlel a zjistil, ze by byl prvni i v kategorii vys :) :) :) )
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Njn co se dá dělat.

Tlustej při 91kg, 47kg čistý svalový hmoty a 10% tuku? Nj každý má jiný měřítka . Víc jak 94kg nechci.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ

1. "trénink" po pauze

OH výpad s osou:
7+7/20-30-30-30

Bench:
10/40-40-40-40-40

Pozved:
5/60-60-60-60-60

Ring dip:
10-10-8-8

Rozpažování JČ:
5-5-5

Shyb:
5-5

- ještě nevím, kdy najedu na nový plán, ale tipuju min. 2 týdny
- jediné co vím je, že jsem hrozně slabý :-/ a ego opravdu musím nechat za dveřma a cvičit s menšíma váhama.....však forma se vrátí a budou padat PR
Moocha

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej tomu čas, sleduju
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík Mooucha :) I´ll be back !!

PÁTEK

2. "trénink" po pauze

Dřep + dřep na bosu:
10/40-40-40-40
+
10-10-10-10

Bench na úzko:
10/40-40-40-40

Pozved + rumunský pozved:
5/60-60-60-60
+
5/40-40-40-40

Bic. zdvih JČ + kladiva JČ:
7/15-15-15-15
+
7/15-15-15-15

Zkracovačky + plank:
3+3s

- netřeba komentář...tohle ještě chvíli potrvá :-|
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE

3. "trénink" po pauze

Veslo 2min sprint

Shyb (pomalý):
5-5-5-5-5

Výpad s JČ + dřep:
7+7/15-15-15-15
+
15-15-15-15

Tlak silou před hlavou:
7/40-40-40-40

Bic. zdvih JČ + tric. klik na JČ:
7+7/15-15-15-15
+
10-10-10-10

Zkracovačky na míči + AB wheel:
12-12-12
+
5-5-5

Rotace s VČ (Full Contact Twist):
10/20-20-20-20

Přítahy nohou k hrudníku na hrazdě:
10-10-10-10

- ale jo...
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní, pro mě ukázkový jídelák, s takovým by se dala udělat parádní forma, až bych se zase dostal do tréninkového tempa (otázka je ho dodržovat :-D).

dopoledne : 500g selský jogurt, cornflaky, moruše, sušené banány, nasekané mandle
poledne : rýže, 5 vajec, ang. slanina, kokos. tuk + oliv. olej, půl okurky
trénink
odpoledne : 5 rýžových chlebů, 5 plátků krůtí šunky
večer : rýže, 300g treska, kokos. tuk, půl okurky
- lžička domácího šlehaného medu

Co se týče ostatních dnů, tak mám několikrát do týdne kuřecí/vepřové maso, občas batáty, uzený losos . Chci vyřadit ty energiťáky, nanuky, muffiny atd. které jsem poslední dobou dost často konzumoval , NE a NE a NE! Pouze 1 den v týdnu si dám něco takhle sladkého...

edit: trochu to urychlím a nový plán začnu od zítra, JEN cviky, které nepůjdou cvičit vynechám a váhy hodně podseknu, první 2 týdny budou seznamovací.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jídelák vypadá dobře, taky už mě přestala bavit klasická kulturistická strava - kuřecí s rejží a ovesný vločky. Jím teď nějak podobně, ale přece jenom dávám víc porcí denně a zdravý tuky spíš až k večeru.

Jinak hodně štěstí, vím jaký to je opět začínat po pauze. Ale jde to nahoru rychle, za 2 týdny jsi zpátky . Jo a až mi skončí zkouškový a ty se vrátíš do formy, tak bysme mohli dát společnej trénink !
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co dáváš ještě jako další porce? Mě trochu dochází nápady, teda kromě ovoce, ořechů (kešu, které zase začnu kupovat). Proto jsem tam dal aspoň ty rýžové chlebíky, k té šunce ještě přidám sýr tučný.

Díky moc, cítím se hrozně slabý a bez formy, určitě dáme společný trénal!
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mám tam třeba o jednoho lososa/tresku/maso s rýží/bramborem navíc. Nebo teď jsem přišel na super recept na zdravou buchtu, zítra koupím vejce a udělám jí, snad vydrží trochu dýl jak minule .

Kdybys chtěl zkusit, tak:
1 vejce
špetka soli
1 banán
skořice
semínka chia
kokosový olej/krém
*zkusím přidat asi i jablko příště

Vše smíchat a dát péct.

A doporučuju ingredience vynásobit tak 3-4x, aby toho bylo dost (minule jsem dělal málo na zkoušku).

Jinak něco menšího na svačinu taky dávám rýžový racia s bio džemem/šunkou nebo araš. máslo. Občas i šmakouna se zeleninou, třeba červená řepa mi k tomu chutná.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74, 75  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: