|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 5:02 am Předmět: |
|
|
Už ne XXtreme arena? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Taky bych se moh u Bureše někdy stavit. Mám to pár metrů od školy a ještě jsem tam nikdy cvičit nebyl ... |
JJ, mě se tam líbilo, pěkné prostory, dobré ceny, kvalitní stroje, sál pro protažení + abwork apod.
| daymoon napsal: | | Už ne XXtreme arena? |
Psal jsem několikrát, že budu chodit do XX cca 3x týdně a cca 2x týdně do posilovny, právě kvůli jinému zatížení svalů a celkově jinému procvičení partií . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK
Silová vytrvalost - B
Veslo 2min sprint
Pauzy 30s
Hyperextenze na GHD (zahřátí): 3x10
-
Pozved: 12x3x110kg
Tlak silou před hlavou: 12x3x50kg
Přítah VČ v předklonu: 10x4x65kg
OH výpad:
-
Bic. zdvihy JČ nadhmat + podhmat
Břicho SS _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE
Olympia fitness Tomáše Bureše Praha
Prsa + ruce + břicho
Bench
Tlaky JČ hlavou nahoru
Rozpažky JČ hlavou nahoru
Motýlek
Hammer stroj
Bic. zdvihy JČ + kliky na bradlech
Kladiva JČ
Tric. stahování kladky
Břicho trisérie _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
A kde sou váhy? Radši je nepíšeš Frozzáku  ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
My chcem jít v úterý se sparingem/sparingama narvat pořádně záda buď k Burákovi a nebo do Eaglu:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | My chcem jít v úterý se sparingem/sparingama narvat pořádně záda buď k Burákovi a nebo do Eaglu:). |
Hezky, no já se právě rozhodoval, jestli chodit do Eaglu nebo Olympia, ale nakonec zřejmě vyhraje Olympia - není to tak brutálně narvaný strojema jako v Eaglu, lepší ceny, atmosféra a pro mě lepší dostupnost autem. Eagle má naopak výhodu v tom, že je tam mnoho pomůcek na cvičení, má veslo concept 2 a venku prowler + strongman dráhu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 02, 2014 6:41 am Předmět: |
|
|
ÚTERÝ
Olympia fitness Tomáše Bureše Praha
Záda, ramena, triceps + břicho
Tlak silou před hlavou
Tlak silou za hlavou trhový
Upažování v sedě s JČ SS
Hammer stroj přítahy (jako veslo)
Přítahy JČ k pasu + shyby
Přítahy nadhmatem s oporou hrudníku
Krčení ramen s JČ
Francouzský tlak s EZ
Tric. stahování kladky (provazy) + kliky na úzko
Břicho supersérie
- mrtvolu jsem dát nemohl, bylo obsazeno
- dnes s kámoškou nohy, takže dřepy, legpress, předko, výpady...
PS: před každým tréninkem jedu rozehřátí ramen s JČ, rotátory apod. ale nepíšu to _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|