Hi bro Dneska sem si na tebe vzpomněl když sem venčil psa Ta mrcha mi vzala ponožku a nechtěla mi ji vrátit, tak sem ji začal honit po dvoře, a to by bylo něco pro tebe na nácvik změny směru běhu a hlavně rychlosti, doporučuju
Stojíš na 1 noze, si v podřepu, vyskočíš směrem doprava a rovně a dopadneš na opačnou nohu zase do podřepu, pak z ní zase vyskočíš směrem doleva rovně a zase dopadneš na opačnou nohu do podřepu. A při každém doskoku tu nohu, na které nestojíš, "sklopíš pod sebe" :).
Oddo - no super
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
+ Pushpress + MT s JČ serie s 10op 50kg, paráda, dynamické
+ Benchpress - 3x100kg PR!!!! + Výpady s JČ - po hodně opakování
+ Trhy s JČ - super, dynamické s poskočením, 35kg JČ tam padala jak hrušky, bez zaváhání
+ Zkracovačky na míči + plank (+ obtížnější verze)
- SUPER. Bench mile překvapil, a to jsem se na něj necítil. U trhů s JČ cítím zlepšení, zaútočím na 40kg. A po delší době jsem jel pushpress, vždy jsem jel cca 5-6 opakování, dnes serie s 10op dynamicky, a bralo to dobře.
Od listopadu bude vše vypadat jinak, budu zase dojíždět do Prahy, striktně daný trenink. plán nebude možné dodržovat.
Ale už asi vím, kam budu chodit do posilky, a taky vím, za jaký tým chci hrát. Bude sice hodně dojíždění a v Děčíně nebudu skoro vůbec, ale pro football to udělám.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnes jedu do České Lípy na live-learning zápas AF - Liberec Titans vs Znojmo Knights.
Večer pak gymnastické protahování, zítra zřejmě plyometrie.
Liberec Titans vs Znojmo Knights, vyhráli o kousek Titans.
Naposledy upravil Frozz. dne ne říjen 23, 2011 11:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Trenuju pořád, ale bohužel budu muset log zastavit.
Bude toho teď nějak moc - začíná škola, dojíždění, pak nový treninky, zvykání si na novou posilku atd.
Budu sem psát třeba každých 14 dní report , jak mi to jde.
Jinak loket se už celkem spravil , ale radši pořád nosím na treninky bandáž, preventivně. No ale na druhou stranu mě už asi 14 dní bolí spodní záda levá strana , cítím to i když jedu v autě do zatáčky, v předklonu když něco zvedám atd, myslím že je ta bolest způsobená jedním střetem na treninku ve fotbale. Jestli to neodezní do 1-2 týdnů, půjdu navštívit fyzioterapeuta.
Můj cíl je jinak jasný, snad se to povede :).
Tak se tu mějte , Frozz.
Ve středu jsem měl první nábor. trenink BlackHawks. Byla to paráda, cca 20 lidí, byli jsme v tělocvičně, takže různé běhání, agility, běžecká abeceda, starty z poloh - prostě všechno, co jsem už dřív individuálně trénoval.
Dnes je druhý trenink, běhání, a prý možná nějaká práce s míčem :-).
Výstroje nebudou v únoru, ale prý už v prosinci :).
PO - škola až do pozdního večera, nic
UT - pravděpodobně posilovna
ST - AF tělocvična, běhání, drilly, na konci posilování
CT - AF venku lano, pneu, kladivo, lyže + posilovna uvnitř zákl. cviky
PA - posilovna a pak AF tělocvična, běhání, drilly, na konci posilování
SO - někdy trenink, někdy odpočinek
NE - trenink stadion Děčín, AF běhání, posilování
.. takhle to nějak vypadá.
Naposledy upravil Frozz. dne čt říjen 20, 2011 12:12 pm, celkově upraveno 2 krát
Ne, jen tak ze srandy, klidně ji dám kvůli tobě pryč, mě to je úplně fuk :-), o formu jde kultikum :)
Naposledy upravil Frozz. dne čt říjen 20, 2011 11:18 am, celkově upraveno 1 krát
Luster: Je to jeho denik, tak si tady muze davat fotky klidne kazdy den. Nechapu, proc to zrovna tobe vadi. Sleduju uz delsi dobu, ze kdykoliv tu Frozz postne fotku, vyvola tim celkem zbytecnou a negativni debatu. Coz je uz trapny
Frozz: Klidne to tam vrat.
_________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru