Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pan tovarnik napsal:
když do toho jídelníčku dáš jednou párek, tak to bude normální jídelníček normálně se stravujícího člověka ne zádneho cvičence který jídelníček nějak řeší, jediný odlišný případ je ten protein to normání lidi nejedí. Vyškrtej z toho veškerý věci co nejsou maso a rýže a přidej tam za den alespoň 3 konzervy tuňáka ve vodě a zeleninu.

Já tam ale ten párek nechci dávat, možná na něj mám někdy chuť (to samé na pizzu, kofolku, lasagne..) ale nepatří to do zdravé výživy, proto to jíst/pít nebudu (jasně, jednou za měsíc se nic nestane :-x)

Johny Hard napsal:

V některých bodech máš samozřejmě pravdu, ALE, myslím si (pokud to tak není, tak se omlouvám), že Frozz není z těch, kteří chcou prostě nabrat kila za každou cenu,...

Ano, nejsem jedej z těch, co chtějí nabrat kila to máš pravdu. Ohledně toho řešení zdravotního stylu, osobně si myslím že to, co já jím, je zdravé a žadná špatná-nezdravá jídla tam snad nejsou. Jsem toho názoru, a ten názor takový mít prostě budu, že stravu chci mít pestrou (tím nemyslím nezdravou), a ne KAŽDÝ oběd a večeři rýži s kuřecím..., někdy dát vajíčka, někdy krutí/hovězí/kuřecí, brambory, někdy zase těstoviny ap. Nejsem žádný profi-kultík, kteří toho dodržovat musí.
Jinak o mně máš v podstatě Johny H. pravdu, sem ještě mladej tak co dodržovat přísnou dietu nebo přísný zdrav. styl (opakuju přísný). Z mojeho pohledu jsem se od začátku logu co se týče stravování zlepšil, samoz. je pořád co dohánět :o)
(nevím čím to je, ale moje p.uč. na soukromou hodinu AJ mi řekla (neviděla mě 2 měsíce), že mám prý o dost lepší pleť -> třeba to je změnou stravovaní, kdo ví.
Díky za komenty chlapi
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
pan tovarnik napsal:
když do toho jídelníčku dáš jednou párek, tak to bude normální jídelníček normálně se stravujícího člověka ne zádneho cvičence který jídelníček nějak řeší, jediný odlišný případ je ten protein to normání lidi nejedí. Vyškrtej z toho veškerý věci co nejsou maso a rýže a přidej tam za den alespoň 3 konzervy tuňáka ve vodě a zeleninu.
V některých bodech máš samozřejmě pravdu, ALE, myslím si (pokud to tak není, tak se omlouvám), že Frozz není z těch, kteří chcou prostě nabrat kila za každou cenu, a nijak neřeší nějaký ten zdravější životní styl. Ne jenom z tohoto důvodu nepovažuji za vhodné zařazovat do jídelníčku samé maso a tři plechovky tuňáka denně. V jeho věku, a s jeho cílem, mu bohatě stačí z bílkovin mít maso 1x za den, 1x vejce, 1x protein a 1x tvaroh + patřičné zdroje sacharidů, jejichž množství bude s přibývající hodinou ubírat:) + ovoce, zelenina a dostatečný pitní režim. I takto sestavený jídelníček bez pochyby není něco extra, co se zdravé výživy týče, ale dovolím si tvrdit, že je tato "rozmanitost" zdrojů bílkovin, z mnoha důvodů, šťastnějším řešením, než se celý den ládovat tuňákem, respektive Hg...

EDIT : Pokud je Frozz ten typ, co si před spaním do koktejlu sype sacharózu, aby rychleji nabral (někdo to fakt dělá ), tak to celé beru zpět:)
jo tak kdyby chtěl připrat to je jiná já jsem psal o dietě,tak pak bych tam dal ješte 300 gr maltodextrinu a 200 gr proteinu denne navíc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vokr

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pan tovarnik napsal:
Johny HaRd napsal:
pan tovarnik napsal:
V některých bodech máš samozřejmě pravdu, ALE, myslím si (pokud to tak není, tak se omlouvám), že Frozz není z těch, kteří chcou prostě nabrat kila za každou cenu, a nijak neřeší nějaký ten zdravější životní styl. Ne jenom z tohoto důvodu nepovažuji za vhodné zařazovat do jídelníčku samé maso a tři plechovky tuňáka denně. V jeho věku, a s jeho cílem, mu bohatě stačí z bílkovin mít maso 1x za den, 1x vejce, 1x protein a 1x tvaroh + patřičné zdroje sacharidů, jejichž množství bude s přibývající hodinou ubírat:) + ovoce, zelenina a dostatečný pitní režim. I takto sestavený jídelníček bez pochyby není něco extra, co se zdravé výživy týče, ale dovolím si tvrdit, že je tato "rozmanitost" zdrojů bílkovin, z mnoha důvodů, šťastnějším řešením, než se celý den ládovat tuňákem, respektive Hg...

EDIT : Pokud je Frozz ten typ, co si před spaním do koktejlu sype sacharózu, aby rychleji nabral (někdo to fakt dělá ), tak to celé beru zpět:)
jo tak kdyby chtěl připrat to je jiná já jsem psal o dietě,tak pak bych tam dal ješte 300 gr maltodextrinu a 200 gr proteinu denne navíc

Tunák do "diety"? dietu sem ještě nejel ale tahle věc se mi nezdá
EDIT: Kdyztak mě opravte
bulldozer

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co se ti na ní nezdá?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PanTovarnik píše že by přidal 200g proteinu navíc....počkej, 200g? To je blbost, to by bylo 7x víc jak teď. No a Johny H. psal že max. 30g proteinu, že víc tělo nedokáže využít....tak kde je pravda :o (
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
pan tovarnik napsal:
Johny HaRd napsal:
pan tovarnik napsal:

Tunák do "diety"? dietu sem ještě nejel ale tahle věc se mi nezdá
EDIT: Kdyztak mě opravte
přečetl sis někdy etiketu na tunáku ve vodě?? ve 100 gr 34 bílkovin, tuk 0, sachry 1gr je tam něco špatně???
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
PanTovarnik píše že by přidal 200g proteinu navíc....počkej, 200g? To je blbost, to by bylo 7x víc jak teď. No a Johny H. psal že max. 30g proteinu, že víc tělo nedokáže využít....tak kde je pravda :o (
záležítaky na váze cvičence 40-60 gramu bilkovin v jedne dávce ale ne za den denne jich dát mužes třeba 6.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pan tovarnik napsal:
záležítaky na váze cvičence 40-60 gramu bilkovin v jedne dávce ale ne za den denne jich dát mužes třeba 6.

jo takhle to asi myslel, že v jedné dávce ne víc jak 30g, ale tech dávek může být víc :o). Moje váha je aktuálně 80kg z dřívějších 83.5kg.
Takže když dávka bílkovin by měla být do 2g/kg TH, tzn. 160g denně, ale nevím kolik z těch 160g B je v jídle :/
Vokr

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha tak to sem se zase jednou zmilil sem myslel v oleji a nedošlo mi to
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
pan tovarnik napsal:

jo takhle to asi myslel, že v jedné dávce ne víc jak 30g, ale tech dávek může být víc :o). Moje váha je aktuálně 80kg z dřívějších 83.5kg.
Takže když dávka bílkovin by měla být do 2g/kg TH, tzn. 160g denně, ale nevím kolik z těch 160g B je v jídle :/
klidně dej 2,5 než do 2, do 2 je málo
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

STŘEDA - 9.9.2009

Atletika
+ 150 přeskoků přes švihadlo (+asi 20 dvojskoků)
+ 3x30 + 1x10 sedy lehy s 5kg medicimbalem
+ 1x10 spešl cvik na břicho s medicimbalem na jednu i druhou stranu (možná bych mohl udělat video, celkem zabijácké)
+ 10 "Rocky" kliků

Poznámka:
Více síly jak včera. Už se to vrací do normálu ^^. Dnes jen cítím po včerejšku břícho, ale to je správně.
Odložili se státní maturity jupíííí (prosím bez spamu na toto téma:))

SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem, čaj
SVAČINA : 2 celozrn. housky, kuřecí šunka, eidam, jablko
OBĚD : Asijská pánev, rýže (byla tam zelenina, kuřecí kousky ap.)
SVAČINA č.2 : 270g bílého nízkotuč. jogurtu (2kelímky), trocha mléka, piškoty
TRENING
SVAČINA č.3 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
VEČEŘE : 6 vajíček (můj rekord ) s porkem a kuř. šunkou, 2ks celozrn. pečiva, rajče, salát, nastrouhaná mrkev
PŘED SPANÍM : půl kelímku (nízkotuč.) tvarohu, trocha mléka
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ČTVRTEK - 10.9.2009

Posilovna
PRSA + BŘICHO

Na rozcvičení (širokým úchopem): 7 shybů (ta síla tam ještě není) + na konci dalších 7

Bench:
12x40kg
10x50kg
10x60kg
10x70kg (poslední s dopomocí)

Tlaky: (nějak jsem při tom cítil předloktí)
12x12kg
10x17kg
10x17kg
10x20kg

Motýl:
12x30kg
10x40kg
10x40kg
8x45kg

Břicho:
SÍLA - Zkracovačky vleže s kladkou: 3x10 opak., zátěž 25kg
OBJEM - Zvedání kolen ve visu: 3x15 opak., 40sek pauza
VYTRVALOST - Zkracovačky s oporou: 3x23 opak.
- na konci trochu hardcore, nemám rád tenhle typ zkracovaček

Na konec 5minut na kole, rychlé tempo na protažení nohou.

Poznámka:
Dnes to bylo trochu na rychlo, celkový čas kolem hodinky. Jel jsem s kámošem domů takže jsem stihl jen ty prsa+břicho, zítra budou nohy+triceps+břicho.

SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem, čaj
SVAČINA : 2 celozrn. rohlíky, kuřecí šunka, nízkotuč. sýr, banán, švestky
OBĚD : kuřecí roláda, brambory (v jídelně)
SVAČINA č.2 : česneková polévka (brambory, vajíčko, kousky masa..), celozrn. rohlík s 30% smetanovým sýrem, rajče
TRENING
SVAČINA č.3 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
VEČEŘE : šmakoun*, rajče

*pro zajímavost: Šmakoun a obsah živin
"..šmakoun navíc neobsahuje téměř žádný tuk ani sacharidy, je ovšem velice bohatý na bílkoviny. Je tedy ideálním doplňkem stravy při redukční dietě, vysoké procento proteinů vítají i sportovci. Na rozdíl od masa v sobě šmakoun nemá cholesterol. Šmakoun má nízký glykemický index, tudíž zasytí na delší dobu"

Naposledy upravil Frozz. dne pá září 11, 2009 5:21 pm, celkově upraveno 3 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu jsem zapoměl, foceno v úterý:

(v horní části už je myslím slušný náznak, ale pořád potřebuju něco udělat s tou střední a spodní častí)
Georgo_K

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz tam neco vykukuje Jinak smakoun jsou vajecny bilky... jen jsem to nepochopil s tim GI, ma myslel ze se udava jen u sachru ve smakounovy nejsou zadny sachry
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁTEK - 11.9.2009

Dnes 2 fázak

Posilovna
NOHY, TRICEPS + BŘICHO

Legpress:
15x92kg
12x115kg
10x132kg
8x155kg

Hacken dřep:
15x40kg
12x63kg
10x93kg
8x139kg

Předkopávání:
15x20kg
12x25kg
10x30kg
8x35kg

Dřepy do výpadu: (nebyly do výpadu, ale přední nohou nahoru-dolu s jednoručkama svisle k zemi)
10x15kg na každou nohu

Tricepsové kliky na bradlech:
3x10

Francouzský tlak v lehu s VČ:
10x18kg + tyč
10x18kg + tyč
10x18kg + tyč

Tlaky JČ za hlavou:
10x12kg
10x12kg
10x12kg

Břicho:
SÍLA - Úklony ve stoji s kladkou: 3x10 opak., 40sek pauza, zátěž 35kg
OBJEM - Sekání dřeva: 3x15 opak. na každou stranu, zátěž 30kg
VYTRVALOST - Zkracovačky na boku: 3x23 opak.
BONUS: Ležíte na boku, pod sebou máte ruku, nohy na sobě, a trup zvedáte nahoru - na každou stranu 10x + 10s vydržet. Nevím jak se ten cvik jmenuje.

Poznámka:
v nohách síla byla, na triceps o něco menší váhy jak normálně (hl. ty tlaky za hlavu), ale jinak spokojenost.

Aletika
- několik koleček výklus, 2 rovinky, ABC, protažení
+ 2x25 sedy-lehy s 5kg medicimbalem

SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem, broskev, čaj
SVAČINA : celozrn. rohlík, kuřecí šunka, nízkotuč. sýr, švestky, jablko
OBĚD : 10 bram. knedlíků , kousky masa (nebyl jiný výběr - v jídelně)
SVAČINA č.2 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
POSILOVNA
TRENING
SVAČINA č.3 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka, piškoty s nízkotuč. bílým jogurtem, celozrn. rohlík s lososovou pomazánkou
VEČEŘE : plný talíř těstovin, kuřecí kousky, krevetky, eidam

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: