Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KOTO

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tak jsem si dle rady pořídil minimalistickou obuv a je to přesně jak píšeš. Lýtka, lýtka a lýtka... A to běhám mnohem kratší vzdálenosti než ty...
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Ahoj, tak jsem si dle rady pořídil minimalistickou obuv a je to přesně jak píšeš. Lýtka, lýtka a lýtka... A to běhám mnohem kratší vzdálenosti než ty...

Jakou? Jojo, lýtka..je to brutál, takhle jsem je ze cvičení, dokonce ani ze sprintů nikdy necítil. Dost k tomu pomáhá i běh přes špičky.
Ale je to jen dočasná bolest, pak si zvyknou, zesílí (a doufám i zvětší ) a bude to OK.
KOTO

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzal jsem tyto:
http://www.intersport.at/eshop/FS-2012/McKINLEY-Barefoot-Herren-Outdoorschuh.html?force_sid=81b1b46c0cc6bc06ebde687582282cf7&listtype=search&searchparam=McKINLEY&listtype=search&searchparam=McKINLEY
Vyšli mě cenově dobře a na moji uroveň asi zatím stačí.
Toho výrobce moc rád nemám,ale je to bohužel jedna z mála mini bot,které se tu u nás dají vyzkoušet. Ale zatím spokojenost.
citace:

Ale je to jen dočasná bolest, pak si zvyknou, zesílí (a doufám i zvětší ) a bude to OK.

Přesně v to doufám taky
c87

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem ci tieto boty su neni len pekny marketing :) , su presne opacne stavane ako doteraz predavane klasicke bezecke boty bez akehokolvek pruzenia a podobnych veci musi po case mat dopad na telo, behat neustale cez prednu cast chodidla a este po betone moze mat zly vplyv na kolena a okosticu, boty nemam odskusane tak nemozem objektivne zhodnotit, len dodavam svoj postreh
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
neviem ci tieto boty su neni len pekny marketing :)...

Díky za postřeh, ale bohužel musím oponovat (a další diskuzi když tak do topicu o minimalistických botách, který jsem tu založil, nechci mít toho plný log :-)).

Marketing to podle mě není. To, že jsou "opačně stavěné" než klasické běžecké boty nemusí být hned důvod k tomu, aby byly horší či špatné.
Běh přes přední část chodidla je naopak daleko zdravější a přirozenější, než běh přes paty, vygoogluj to :-)).

S tím betonem souhlasím, ale to bylo jen teď, od dalšího týdne to bude většinou měkčí tartan + les.

Jinak naopak běh na boso je přirozený, to spíše nové technologie a trendy v běžeckých botách jsou něco, na co naše nohy nejsou stavěné, právě tyto super podrážky, výplně, tlumení, gely, výztuhy zapříčiňují to, že svaly, šlachy a nervové zakončení na chodidlech ztrácí svůj význam a ochabují se, protože většinu práce za ně přebírá bota - je to správně?

Jinak doporučuju přečíst knihu "Born to run" , častokrát citovaná a kvalitní publikace. Nechci a nebudu zatracovat klasickou běžeckou obuv, ale zatím se mi ze samotné logiky věci a celkového konceptu více líbí a zamlouvá právě tento druh běhu a obuvi.

Tu si ještě přečti jeden článek: http://www.outdoorguide.cz/raramuri-indiani-co-umeji-behat-a-vubec-ne-lhat-1343.html
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.7. - PONDĚLÍ
The "One Lift a Day" program

Startovní váha: 84kg

warm-up:
Shyby: vynecháno
Veslo: 500m
Dřepy: 20x

3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning

Mrtvý tah: 30s pauzy
10x60kg
6x80kg
15x2x130kg

biceps, zapažování, scapula kliky:

- MT podseknuto, ale zdálo se mi to jako bych tahal 150kg :-/

Jídelák:
- miska melounu, mandle
- protein + voda
- 50g sýr
před: BCAA
TRÉNINK
po: BCAA
OVERFEEDING:
- makrela
- kuskus + kuřecí + špenát + celer, pórek, cibule
- tvaroh + mléko + protein + banán
- proteinová tyčinka
- arašídové máslo
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

/upraveno

- já věděl, že je ta činka nějaká těžší, takže to nebylo 120kg, ale 15x2x130kg :-)

edit2: veslo + sprinty budou ve formě TABATA , prostě nářez, těším se!
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.7. - ÚTERÝ

warm-up:
Shyby: 5x 5x 5x

3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning

Bench: 30s pauzy
30x20kg
10x50kg
15x3x70kg

METCON (přední dřep 50kg + angličák):
8-7-6-5-4-3-2-2-3-4-5-6-7-8

- ten komplex se nezdá, ale byl pěkně hnusnej
- jinak brigáda se přesouvá na ČT, zítra mě čeká cleansquat, ou je!

Naposledy upravil Frozz. dne út červenec 10, 2012 10:04 pm, celkově upraveno 2 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale zdá fuj, musím vyzkoušet

Dobrá věc je
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Mrtvý tah 60kg
Čelní dřep 60kg

To mi taky naložilo
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Mrtvý tah 60kg
Čelní dřep 60kg

Moocha - před měsícem si myslím že bych toho udělal tak 2x tolik, ale teď holt ještě ne, ale forma se vrací rychle, cítím to.
Mmmm TO SI DÁM PŘÍŠTÍ TÝDEN! (ale se 70kg, zkusím) díky
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11.7. - STŘEDA

1. fáze (ne-plánová)

Běh 4km asfalt

- od cca 6:30 ráno, měl jsem chuť jít to tělo trochu protáhnout, ale dnes to nebylo tak dobré jako minule
- večer druhá fáze cleansquat, to jsem zvědavej s kolika to pojedu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.7. - STŘEDA

2. fáze

warm-up:
Shyby: nešly, celý záda ko
Dřepy: 10x

3 kola (20kg tyč): tohle je prostě nejlepší warm-up
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning

Cleansquat: 30s pauzy
?x20kg
4x50kg
20x2x60kg

triceps, veslo:

- pěkně jsem si ten cleansquat povodil, ale ke konci už to bylo náročný, 30s uteče jak voda
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mimo předloktí mě bolí každý sval při každé poloze , všechno se to sečetlo a teď se cítím jak invalida, ale s tímhle stavem jsem počítal, další týden už to bude lepší (a taky o něco větší váhy).

Jinak jsem se znovu přesvědčil, že u cleanu jsou trapézy den poté jak v ohni, v mém případě berou víc jak u MT.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě je clean top cvik na trapy. Měl jsem trénink 100x hang clean na čas a druhý den to šlo docela dost cítit
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.7. - brigáda
13.7. - PÁTEK

1. fáze

warm-up:
Shyby: 5-5-5

3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning

Trh ze země: 30s pauzy
?x20kg
?x40kg
25x2x50kg

2. fáze

Veslo TABATA: jednou mi to nestačilo :-)
1) 20s - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20
+
2) 20s - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20

- trhy pecka, chtěl jsem jet max 15 sérek, ale nakonec 25. Bohužel nebyly zatím s OHS, musím se do něj dostat
- myslel jsem, že po první TABATě odpadnu, ale vůbec a to jsem jel na plno, takže kondice se vrací!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: