|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,už dlouho ti nakukuju do logu a vím že se snažíš o dobrou fyzickou kondici a funkčnost (jeslti sjem to správně pochopil  ) ale co čekáš od věcí jako je 20 sérií cleansqotu apod. věci??  nemyslíš že se tim spíš odděláš,co sem četl tak jsou tyhle crossfit vychytávky dost nezdravý pro tělo,hlavně klouby kdy vznikaj dost svalový disbalance. Je to jen můj nazor a jeslti melu blbosti, klidně to smaž a ignoruj,nechci ti to tu zasírat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
Díky, jsem rád za takové čtenáře.
Nemyslím, že se oddělám. Kdybych byl sráč bez kondice a bez zkušeností, zřejmě by to tak dopadlo, ale cvičím už nějaký pátek tak doufám, že vím co dělám.
Tréninky jsou opravdu hodně náročné, hlavně kvůli těm pauzám-nepauzám, ale mám kvalitní jídelníček a (někdy  ) dostatek spánku. V plánu jsou i masáže a nákup gum kvůli rehabilitaci ramen.
Tohle není crossfit vychytávka :), je to čistě trénink na silov. vytrvalost (nevím, jestli jsi to četl, ale stručně: SILOVÁ VYTRVALOST = TĚŽKÁ VÁHA + KRÁTKÉ PAUZY + VYSOKÝ OBJEM = "být silný po dlouhou dobu" ).
Nevím, proč by z velkého objemu práce měly vzniknout disbalance.
Na Tvé doporučení (a za to ti děkuju) jsem zařadil, jak sis asi všimnul, pravidelně cviky na zadní delty a mezilopatkové svaly  .
edit: víc jak 20 sérií nebude snad nikdy, jakmile toho dosáhnu, mám několik možností, ale vyberu tu podle mě nejtěžší: zkrátím pauzy, příp. zvětším váhu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt srpen 09, 2012 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Ja bezne na treninku chodim i patnact serii technicky + deset do polo. Neni to moc, tohle je prave na dobre, malo opakovani a hodne nastupu je to nejlepsi co pro techniku muzes udelat, jen tak dal Frozzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
3.8. - PÁTEK
The "One Lift a Day" program
1. fáze
warm-up:
Veslo: 500m
Dřepy: 10x
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
Technický trh: 30s pauzy
?x30kg
15x2x43kg
scapula pushups, krčení ramen JČ, břicho
2. fáze
Veslo sprinty: (dnes to nebylo ono)
5x200m sprint, 10s pauzy
- aaa před TABATOU se mi vybil mobil, takže jsem to šel takto
- s trhem spokojenost, ale je to hodně náročný cvik, vysílí celé tělo, pro mě je to asi nejnáročnější cvik, co se týče techniky a soustředění na každé 1 pitomé opakování
- chtěl jsem dát 3. fázi běh, ale na stezce bylo plno lidí a nějak mě přešla chuť, prostě se mi dnes nechtělo
- zítra turnaj ve volejbale _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
Jídelák:
- řecký jogurt, mandle, chiachia
- okurka
- vajíčko, malý tuňák
před: -
TRÉNINK (od cca 18:00)
po: -
OVERFEEDING:
- proteinová tyčinka
- kalamáry, citrón
- sleď
- fazole, kuřecí maso, bylinky, cibule, pórek, česnek
- burákové máslo
- mléko, tvaroh, med _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Dnes turnaj ve volejbale , druhý místo...měli jsme na první, ale debilní osobní chyby a špatný příjem.
Zítra od 03:40 na ryby, snad to půjde dobře a něco chytíme. Pak si dám trochu dospání a někdy k večeru sprinty v lese do kopce, zároveň dotočíme pár videí se sparingem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Tak nakonec se ryby povedly, bral jsem si domu pěkného lysce, byl výborný  .
Jinak půl dne focení a natáčení aut s kámošem, večer jsem přišel domu a tak na 30min usnul, jsem ale šíleně unavenej, takže jdu spát. Zítra + pozítří práce, trénink až ve středu, možná úterý večer. Za 8 dní Amerikaaa, fuck yeah!
Aktuálka zad  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Čau, jedeš do USA na dovolenou, nebo tam jedeš pracovně? A kam přesně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Cestovat, poznávat, užívat si. Kalifornie - Nevada - Arizona - Utah. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
14.8. - ÚTERÝ
1. fáze
warm-up:
Veslo: 500m
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy v předklonu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
Tlaky JČ hlavou nahoru: 30s pauzy
10x18kg
10x4x25kg + 3x 3x 3x 3x 3x (dnes to nebylo ono)
biceps, zapažování, scapula kliky
2. fáze
METCON [bulharský split dřep (20kg+20kg) + kliky na bradlech + goblet dřep (25kg)]:
5 kol: 5x + 10x + 7x
- tlaky bohužel moc nešly, byl jsem i bez sparinga, takže případná dopomoc nebyla možná
- OPĚT jsem se přesvědčil, že bulharský split dřep je jeden z nejtěžších cviků na nohy a prdel zároveň, je to hnus, každopádně vydařený metcon
- jinak doplňky dnes být neměly, ale 2 dny jsem byl na brigádě, tak jsem je tam švihnul místo pondělka _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že do pátku vše dotočíme, snažíme se, ale někdy, když jsou i před zavíračkou lidi v posilce, natáčet moc nemůžem. Každopádně ještě chybí video z lesa + každý asi 2 cviky a je hotovo, už to taky chci mít za sebou, takových hodin prosezených u Vegasu  a hlavně doufám, že to bude aspoň pro někoho inspirací a bude se líbit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
15.8. - STŘEDA
warm-up:
Veslo: 1000m
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
Cleansquat: 30s pauzy
?x50kg
?x70kg
15x2x75kg
veslo, břicho+core:
- na clean jsem přidal "jen 5kg", ale bylo to hrozně znát
- zezačátku jsem chtěl dát 10s, ale nakonec se sebezapřením 15s, jsem opravdu spokojen
- dnes už jen leháro na zahrádce, zítra trénink v lese (sprinty do kopce atd) s kamerou a posilka, takže 2 fáze
PS: je hrozný, jak každý v posilce pumpuje biceps triceps, nic jiného nedělají...ale je to jejich věc, snad časem přijdou, jak se cvičí ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|