Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JPS

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty emco sou docela hodne slazeny, tunak s pecivem ideal.Jinak pokud se chces inspirovat dietnim jidelnickem tak Black Dragon - A to je vse pratele.
Nebo tu stravu proste tolik neres a pridej aerobky.Sam poznas jestli hubnes nebo pribiras.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
Ty emco sou docela hodne slazeny, tunak s pecivem ideal.Jinak pokud se chces inspirovat dietnim jidelnickem tak Black Dragon - A to je vse pratele.
Nebo tu stravu proste tolik neres a pridej aerobky.Sam poznas jestli hubnes nebo pribiras.

ok, zkusím ho do školy někdy vzít, a podívám na jeho jídelák.
Ohledně aerobky, myslím že 4x týdně intenzivní běhání není málo
JPS

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
JPS napsal:

Co sem projizdel log tak behani vidim jen jedno, a ta "atletika" to je tech par kliku a bricho?

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS nikdo Tě opravovat nebude, máš ve všem pravdu:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
SCHWACA

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.
ty prostě jíš sračky, nazýváš to dietou a ještě si nenecháš poradit

Btw. ta tvá "kuřecí roláda" nečuchla k masu ani na obrázku
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
Frozz. napsal:
JPS napsal:

Co sem projizdel log tak behani vidim jen jedno, a ta "atletika" to je tech par kliku a bricho?

Atletika-běh je tam 9-10x (z toho 12 dní off kvůli zdrav. potížím), si asi slepý ;-).
Ne, není to jen pár kliků a břicho, je u toho napsáno +, + znamená že něco k nečemu přičítáš, tzn. atletika + doplňky na konci, kliky, sedy-lehy ap. Samotný hlavní trening atletiky nepíšu, to bych psal přispěvek hodinu.

To Swacza - vše co jím nejsou sračky, přiznávám že něco z toho není super do diety, ale prostě co mamka uvaří to většinou mám ;o).
Ale to víš že si rád nechám poradit od zkušenějších, ale prostě nenapíšu: ok změním to, bez toho abych znal podrobnosti proč nesmím a co je na tom špatného popř. čím to nahradit. Názorů od zkušených je to hodně ale kolikrát nejsou stejné, proto se ptám. Dobře, kuřecí roládu už v lednici nemám

edit: Možná to nevypadá, ale já si vašich rad vážím a budu se snažit jídelák změnit k lepšímu, přece jenom je tohle první vedený jídelníček, tak proto tolik chyb a otázek. Příště to bude už jen lepší.
SCHWACA

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. nekomol mi nick, nejsem žádnej Polák

2. chápu, že v tvém věku není snadné nejíst to, co uvaří máma a poslouchat ty kecy, že ti nic extra vařit nebude, to jsme si zažili skoro všichni včetně mne

3. ty tu uznáš chybu, ale stejně si meleš svou, takže rady tobě je jako házet perly sviním, jak se lidově říká

4. věř, že jestě nikdo nikdy nevysekal na tom co jíš ty, navíc dle fotek soudím, že nejsi zrovna ektomorf od přírody, o to je pro tebe strava důležitějsí a nezachráníš to ani běháním
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
1. nekomol mi nick, nejsem žádnej Polák

2. chápu, že v tvém věku není snadné nejíst to, co uvaří máma a poslouchat ty kecy, že ti nic extra vařit nebude, to jsme si zažili skoro všichni včetně mne

3. ty tu uznáš chybu, ale stejně si meleš svou, takže rady tobě je jako házet perly sviním, jak se lidově říká

4. věř, že jestě nikdo nikdy nevysekal na tom co jíš ty, navíc dle fotek soudím, že nejsi zrovna ektomorf od přírody, o to je pro tebe strava důležitějsí a nezachráníš to ani běháním

1. jo sory, Schwaco :)
2. no, asi tak nějak, ale už si zvyká, ale někdy mi tam prostě cpe věci co asi fakt vhodné nejsou
3. asi už jsem takovej, ne jen tady na foru ^^, ale jak říkám, už pár věcí od začátku jsem v jídelníčku změnil, co mi poradili zkušenější, tak se budu snažit nemlet svou ale bude to těžké
4. přemýšlím že tenhle styl jídeláku ještě nějak vydržím, a od října bych začal s nějakým tvrdším jídelákem + něco zkusím nastudovat o dietě, co ano a co ne (to jsem nevěděl že i mezi MUSLI se dělaj větší rozdíly.)
Dík, ale věř že z fotek vypadám malinko jinak než v realu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, z Tvých příspěvků je prostě vidět, že jsi ještě mladej a nemáš disciplínu na to, abys něco pořádně dodržoval. Kdo z nás 18ti letých ji má? Tak se na nějakou dietu vykašli a najeď na objem, přiber nějaký svaly a vzdělávej se:) Až budeš mít víc zkušeností, tak ta dieta třeba bude úspěšnější...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Hele, z Tvých příspěvků je prostě vidět, že jsi ještě mladej a nemáš disciplínu na to, abys něco pořádně dodržoval. Kdo z nás 18ti letých ji má? Tak se na nějakou dietu vykašli a najeď na objem, přiber nějaký svaly a vzdělávej se:) Až budeš mít víc zkušeností, tak ta dieta třeba bude úspěšnější...

No ohledně té disciplíny o stravování máš asi pravdu, když já se to snažím dodržovat, ale jak říkám: je něco jiného bydlet/žít sám /s přítelkyní, a rodičema. Vy starší si vaříte co chcete a jak chcete, já to můžu ovlivnit tak z 70%. Znáte maminy co tu budu povídat . Ohledně jídelen nemluvě :x, ač tam nevaří nezdravá jídla.
Jak jsem napsal, dojedu do konce září a od října bych vyzkoušel třeba něco jiného . Dík za koment Johny
JOga

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

S tim naprosto souhlasím .
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ - 14.9.2009

Atletika:
+ 3x30 + 1x10 sedy-lehy s 5kg medicimbalem
+ 3x100 skoků přes švihadlo, 2x20 dvojskoků bez meziskoku
+ posilování s medicimbalem, hody, švihy ap.

Poznámka:
Dnes jsem končil později školu, tudíž oběd byl v 15:15 a trening začal od 16:00, pěkně sem to v břuchu cítil .

SNÍDANĚ : pytlík ovesné kaše, čaj
SVAČINA : švestky, 2 celozrn. housky, kuřecí šunka, eidam, salát
OBĚD : 6 míchaných vajíček, 4ks celozrn. toastu, rajče, pórek
SVAČINA č.2 : energy tyčinka od Isostaru
TRENING
SVAČINA č.3 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
VEČEŘE : kuřecí roláda, brambory s pórkem, těstoviny
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvarohu, trocha mléka

* k té kuřecí roládě, schwaca tu měl myslím připomínku že to není vůbec kuřecí, ale dovolil bych si polemizovat, je to koupené v Německu ze speciálního obchodu určeného jen pro kuřecí, mamka nekvalitní maso nekupuje, to jen pro upřesnění. Rozhodně už ho ted zase aspon 2 měsíce nebudu mít.
dumar

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
SOBOTA - 12.9.2009

5km běh
- bez pauzy, předtím protáhnutí, celkový čas asi 15min, ale je to hodně zhruba

sorry Frozzi ,ale ty dokazes bezet 5km plus protahnuti za zhruba 15 min
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dumar napsal:
Frozz. napsal:
SOBOTA - 12.9.2009

5km běh
- bez pauzy, předtím protáhnutí, celkový čas asi 15min, ale je to hodně zhruba

sorry Frozzi ,ale ty dokazes bezet 5km plus protahnuti za zhruba 15 min

To protažení nepočítám, to bylo před. Díval jsem se na hodiny když jsem vyběhl, tzn. bylo kolem 9:45...a doběhl jsem kolem 10:05 +-, psal jsem hodně zhruba, nevim jestli 15 nebo 18min :) Dyť je to jedno , hlavně že to bylo krásných 5 kiláčků, ale ne v lese : (
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ČTVRTEK - 10.9.2009

Posilovna
ZÁDA, BICEPS + BŘICHO

Na rozcvičení (širokým úchopem): 10 shybů, 10x přítahy horní kladky k hrudníku

MT:
10x50kg
10x50kg
8x60kg
5x70kg

Přítahy T činky:
3x10x34.5kg

Stahování horní kladky úzkým úchopem:
10x30kg
10x40kg
10x50kg

Veslo:
10x35kg
10x45kg
10x55kg

Hyperextenze:
15x11.5kg
15x11.5kg

Scotovka - EZ osa: (nebyl nikdo kdo by mi pomohl EZku zvednout, proto menší váhy)
10x18kg
10x23kg
5x27kg

Bicepsový zdvih velkou činkou v stoji:
8x20kg
5x30kg

Kladiva:
3x5x10kg

Na konci 10 minut intenzivně kolo

Břicho:
SÍLA - Dvojité zkracovačky na stroji: 3x10 opak., zátěž 52kg
OBJEM - Zkracovačky na šikmé lavici: 3x15 opak., 35sek pauza
VYTRVALOST - Obrácené zkracovačky: 3x24 opak.
zase už bylo dost cítit, ale cítím zlepšení v síle

Poznámka:
Dnes to bylo slušné, sice škola dlouho -> bez oběda, potom makačka domů, na AJ, a posilka. Při tom treningu zad jsem měl i dost napumpovaný bicepsy, tudíž bylo trochu méně síly na samotný trening bicepsu.

Jinak ve škole hodinu streetball 2on2, pěkně sme si zaběhali ;o), výsledek 40:40 a zazvonilo

SNÍDANĚ : musli (emco) s ořechama a mlékem
SVAČINA : 5ks celozrn. toastu, kuřecí šunka, eidam, salát, plechovka tuňáka
SVAČINA č.2 : jablko, 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
TRENING
SVAČINA č.3 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
VEČEŘE : 2ks telecího, brambory, rajče, 150-200g nastrouhané mrkve s kouskama ananasu
PŘED SPANÍM : půl kelímku (nízkotuč.) tvarohu, trocha mléka

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: