|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lameboy
|
Zaslal: čt září 24, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | Taky gratuluju, první 100 kg na bench to je jako když přijdeš o panictví |
nejhorší je, že je posilovna plná a ty to konečně zvedneš, ale akorát sparring vidí v tvých očích neskutečnou radost, všichni cvičí dál, nepřiběhne nějaký fanoušek s gratulací a žádostí o podpis, nebo tak něco , to je takové malé zklamání při překonání osobního rekordu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 24, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | SethX napsal: | Taky gratuluju, první 100 kg na bench to je jako když přijdeš o panictví |
nejhorší je, že je posilovna plná a ty to konečně zvedneš, ale akorát sparring vidí v tvých očích neskutečnou radost, všichni cvičí dál, nepřiběhne nějaký fanoušek s gratulací a žádostí o podpis, nebo tak něco , to je takové malé zklamání při překonání osobního rekordu |
mě nezajímají ani tak lidi okolo, já moje vlastní já, nedělám PR pro ně ale pro sebe . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:40 am Předmět: |
|
|
Ooo 100kg na bench tak to zavidim a gratuluju, ja si porad smrdlam dle treningu kolem 70-80kg, ale buhvi kdybych to zkusil max na 1 opakovani jestli bych to taky zved :-X
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: pá září 25, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Ooo 100kg na bench tak to zavidim a gratuluju, ja si porad smrdlam dle treningu kolem 70-80kg, ale buhvi kdybych to zkusil max na 1 opakovani jestli bych to taky zved :-X |
myslím, že bys to nezvedl, nekoukal jsem na log, jestli si vedeš, ale pokud nedáš v sérii více než 6 opakování s 80 kg 100 kg na jedno opakování nezvedneš, přestaň šmrdlat a začni pořádně makat
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá září 25, 2009 9:11 am Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Oddo napsal: | | Ooo 100kg na bench tak to zavidim a gratuluju, ja si porad smrdlam dle treningu kolem 70-80kg, ale buhvi kdybych to zkusil max na 1 opakovani jestli bych to taky zved :-X |
myslím, že bys to nezvedl, nekoukal jsem na log, jestli si vedeš, ale pokud nedáš v sérii více než 6 opakování s 80 kg 100 kg na jedno opakování nezvedneš, přestaň šmrdlat a začni pořádně makat |
Tak to viš že makam tvrdě, jenže jedu beara a když si na ty dvě těžké série naložím moc tak pak těch dalších 10 s tou stanovenou báhou nedodelam
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá září 25, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Oddo napsal: | | Ooo 100kg na bench tak to zavidim a gratuluju, ja si porad smrdlam dle treningu kolem 70-80kg, ale buhvi kdybych to zkusil max na 1 opakovani jestli bych to taky zved :-X |
myslím, že bys to nezvedl, nekoukal jsem na log, jestli si vedeš, ale pokud nedáš v sérii více než 6 opakování s 80 kg 100 kg na jedno opakování nezvedneš, přestaň šmrdlat a začni pořádně makat |
Piču.. dám 2x145 a 1x160
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: pá září 25, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá září 25, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
tohle je dost individualni
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá září 25, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | No_pain napsal: |
Piču.. dám 2x145 a 1x160 |
tak uz jsem slysel hodne podivnosti, ale o takovym pomeru jeste ne :) bud bys dal s tema 145 vic, nebo bys nedal 160, ale neni mozny abys mel maxko pro 2 opakovani 145 a maximalku 160, to je proste vylouceny |
Prava je že to bylo po seriích... 135x6 atd... a pak po těch 160 jsem dal 16x105kg... a bylo to bez trika i bez bandáží
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 25, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 25.9.2009
VOLNO
Poznámka:
Pořád bolest v krku, rýma, akorát teplota už není. Včera a dnes je jídelníček trochu osekanej, protože doma došli zásoby a peníze na nákup, takže si musím vystačit s tím co mám  .
SNÍDANĚ : bílý nízkotuč. jogurt, lesní směs
SVAČINA : -
OBĚD : těstoviny, 2ks kuřecího masa, eidam, salát, rajče
SVAČINA č.2 : 30g 80% proteinu s 0,3l mléka, čajík s medem,
SVAČINA č.3 : 4ks chleba, 20% eidam, trocha kečupu
VEČEŘE : brambory, kuřecí plátek
PŘED SPANÍM : - _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 26, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
SOBOTA - 26.9.2009
VOLNO
Poznámka:
SNÍDANĚ : loupák, čaj (nebyl jsem doma)
SVAČINA : -
OBĚD : bramb.kaše (ne z pytlíku), 2 kuřecí stehna bez kůže, 2 rajčata, 200g nastrouhané mrkve
SVAČINA č.2 : banán, 30g 80% proteinu s 0,3l mléka
VEČEŘE : 5 míchaných vajec, kuřecí šunka, cibulka, celozrn. pečivo
PŘED SPANÍM : půl kelímku nízkotuč. tvarohu, trocha mléka a proteinu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so září 26, 2009 8:28 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 26, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Blahopřeju k 100kg na bench , ty tlaky na šikmé byly s velkou rezervou co?
EDIT : Za kolik máš vůbec 100m? |
Jelikož poslední 100vka se mi vůbec nepovedla (12dní netreningu - ucho), a předtím jsem běhal na závodech, to už je také déle (problemy s nohou), tak osobák mám 11.85, ale prý podle trenera mám na 11.5 - 11.6, ale nějak mi to nejde :)
Všechny časy elektronicky meřeny přes PC. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Climatic
|
Zaslal: so září 26, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
Přidávam se taky ke gratulaci.. _________________ Nezáleží na tom ,kolik golů jsi dal, počet bodů, které sis připsal, rekordy, které jsi překonal, trofeje, které jsi získal nebo soupeři, které jsi porazil. Jelikož velké sportovce dělá velké srdce. A jen ti s největším srdcem, zápalem, plným nasazením a především láskou ke sportu se stávájí legendami.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|