Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lameboy

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SethX napsal:
Taky gratuluju, první 100 kg na bench to je jako když přijdeš o panictví

nejhorší je, že je posilovna plná a ty to konečně zvedneš, ale akorát sparring vidí v tvých očích neskutečnou radost, všichni cvičí dál, nepřiběhne nějaký fanoušek s gratulací a žádostí o podpis, nebo tak něco , to je takové malé zklamání při překonání osobního rekordu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
SethX napsal:
Taky gratuluju, první 100 kg na bench to je jako když přijdeš o panictví

nejhorší je, že je posilovna plná a ty to konečně zvedneš, ale akorát sparring vidí v tvých očích neskutečnou radost, všichni cvičí dál, nepřiběhne nějaký fanoušek s gratulací a žádostí o podpis, nebo tak něco , to je takové malé zklamání při překonání osobního rekordu

mě nezajímají ani tak lidi okolo, já moje vlastní já, nedělám PR pro ně ale pro sebe .
Oddo

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ooo 100kg na bench tak to zavidim a gratuluju, ja si porad smrdlam dle treningu kolem 70-80kg, ale buhvi kdybych to zkusil max na 1 opakovani jestli bych to taky zved :-X
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
koudy.

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítej mezi stovkaře . Taky se připojuju ke gratulantům ohledně benche
Lameboy

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Ooo 100kg na bench tak to zavidim a gratuluju, ja si porad smrdlam dle treningu kolem 70-80kg, ale buhvi kdybych to zkusil max na 1 opakovani jestli bych to taky zved :-X

myslím, že bys to nezvedl, nekoukal jsem na log, jestli si vedeš, ale pokud nedáš v sérii více než 6 opakování s 80 kg 100 kg na jedno opakování nezvedneš, přestaň šmrdlat a začni pořádně makat
Oddo

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Oddo napsal:

myslím, že bys to nezvedl, nekoukal jsem na log, jestli si vedeš, ale pokud nedáš v sérii více než 6 opakování s 80 kg 100 kg na jedno opakování nezvedneš, přestaň šmrdlat a začni pořádně makat

Tak to viš že makam tvrdě, jenže jedu beara a když si na ty dvě těžké série naložím moc tak pak těch dalších 10 s tou stanovenou báhou nedodelam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
No_pain

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Oddo napsal:

Piču.. dám 2x145 a 1x160
SethX

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Lameboy napsal:
Oddo napsal:

Piču.. dám 2x145 a 1x160

ale v triku ne
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je dost individualni
CIZO

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:

Piču.. dám 2x145 a 1x160

tak uz jsem slysel hodne podivnosti, ale o takovym pomeru jeste ne :) bud bys dal s tema 145 vic, nebo bys nedal 160, ale neni mozny abys mel maxko pro 2 opakovani 145 a maximalku 160, to je proste vylouceny

Derek Poundstone
No_pain

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
No_pain napsal:

Piču.. dám 2x145 a 1x160

tak uz jsem slysel hodne podivnosti, ale o takovym pomeru jeste ne :) bud bys dal s tema 145 vic, nebo bys nedal 160, ale neni mozny abys mel maxko pro 2 opakovani 145 a maximalku 160, to je proste vylouceny

Prava je že to bylo po seriích... 135x6 atd... a pak po těch 160 jsem dal 16x105kg... a bylo to bez trika i bez bandáží
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁTEK - 25.9.2009

VOLNO

Poznámka:
Pořád bolest v krku, rýma, akorát teplota už není. Včera a dnes je jídelníček trochu osekanej, protože doma došli zásoby a peníze na nákup, takže si musím vystačit s tím co mám .

SNÍDANĚ : bílý nízkotuč. jogurt, lesní směs
SVAČINA : -
OBĚD : těstoviny, 2ks kuřecího masa, eidam, salát, rajče
SVAČINA č.2 : 30g 80% proteinu s 0,3l mléka, čajík s medem,
SVAČINA č.3 : 4ks chleba, 20% eidam, trocha kečupu
VEČEŘE : brambory, kuřecí plátek
PŘED SPANÍM : -
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SOBOTA - 26.9.2009

VOLNO

Poznámka:

SNÍDANĚ : loupák, čaj (nebyl jsem doma)
SVAČINA : -
OBĚD : bramb.kaše (ne z pytlíku), 2 kuřecí stehna bez kůže, 2 rajčata, 200g nastrouhané mrkve
SVAČINA č.2 : banán, 30g 80% proteinu s 0,3l mléka
VEČEŘE : 5 míchaných vajec, kuřecí šunka, cibulka, celozrn. pečivo
PŘED SPANÍM : půl kelímku nízkotuč. tvarohu, trocha mléka a proteinu

Naposledy upravil Frozz. dne so září 26, 2009 8:28 pm, celkově upraveno 4 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Blahopřeju k 100kg na bench , ty tlaky na šikmé byly s velkou rezervou co?

EDIT : Za kolik máš vůbec 100m?

Jelikož poslední 100vka se mi vůbec nepovedla (12dní netreningu - ucho), a předtím jsem běhal na závodech, to už je také déle (problemy s nohou), tak osobák mám 11.85, ale prý podle trenera mám na 11.5 - 11.6, ale nějak mi to nejde :)

Všechny časy elektronicky meřeny přes PC.
Climatic

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidávam se taky ke gratulaci..
Nezáleží na tom ,kolik golů jsi dal, počet bodů, které sis připsal, rekordy, které jsi překonal, trofeje, které jsi získal nebo soupeři, které jsi porazil. Jelikož velké sportovce dělá velké srdce. A jen ti s největším srdcem, zápalem, plným nasazením a především láskou ke sportu se stávájí legendami.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: