_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so říjen 17, 2009 9:52 am, celkově upraveno 1 krát
? Když jsem začinal, dával jsem asi 60-70g s 0,5l mléka, bylo mi řečeno, že je to na 1 dávku zbytečně moc, že to mám rozdělit na 2, tak jsem to udělal a dělám to teď furt. Nevážím to přesně, prostě 1 a půl odměrky do 0,3l mléka, co je na tom proboha zase špatně?
edit: není to hned po treningu, je to cca do 1 hod.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt říjen 15, 2009 8:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Třeba to, že tělo potřebuje po výkonu rychlé cukry tedy glukopur (maltu). Sacharidy a bílkoviny až cca hodinku po tréninku.
tak po tom editu by to šlo, ale stejně si myslim, že maso (vejce) a rejže (těstoviny, brambor) by bylo lepší.
Abych se obhajil, glukopur/malta byla odmítnuta -> do diety se to nehodí.
No já vždy po treningu jdu dom, tam vypiju protein, a potom tak do 30min-1hod večeřu
Dej tak 20-30g bezprostředně PTN a pak za hoďku - hoďku a pul jídlo...
No a proč jsem slyšel tolik názorů že po treningu tělo bílkoviny tolik nepotřebuje? Chjo, je to složité, je tu hrozně moc názorů, a už se v nich ztrácím...Jestli protein hned, nebo po 1.5hod kdy to tělo nejvíc využije
No a proč jsem slyšel tolik názorů že po treningu tělo bílkoviny tolik nepotřebuje? Chjo, je to složité, je tu hrozně moc názorů, a už se v nich ztrácím...Jestli protein hned, nebo po 1.5hod kdy to tělo nejvíc využije
Pises ze ses v diete, ale to co jis neni dieta, takze si tu maltu klidne dej..
Děkuju, podívám se na to.
No není, spíš se teď jen snažím udržovat zdravý jídelníček, ta dieta byl takový pokus, který jsem zkusil i když jsem o tom věděl hodně málo, chybovat je lidské . Pro příště už budu vědět.
Tohle mi zrovna poslal na mail bracha:
Zrovna jsem prisel z carving centra. 30 minut jsem lyzoval na pasu a
pomalu jsem nevysel schody domu. Uplne super realisticky ... To stoji za
navstevu!!!
Atletika
4x400m rozklus, protažení
10x400m => 300m klus, 100m sprint, 300m klus, 100m sprint...tohle 10x, bez pauzy - tohle bylo dobré a celkem i náročné.
8x30 kotníkových skoků
3x6 žabáků
Posilovna ZÁDA, BICEPS + BŘICHO
Mrtvý tah:
2x10x50kg
3x6x60kg
Veslo:
2x10x45kg
3x6x50kg
Shyby: - RADOST :o).
4x, 4x, 4x, 4x, 4x.
Hyperextenze:
3x15x11.5kg
Bicepsový zdvih velké osy ve stoje:
2x10x20kg
3x6x30kg
Břicho:
Zkracovačky na šikmé lavici: 3x20
Zvedání kolen ve visu: 3x15
Poznámka:
Dneska naprosto super. Běhání šlo skvěle, pršelo zima, proste parádička a já měl plno síly. Posilovna fajn, hlavně jsem spokojený se shybama (bez dopomoci, bez háků), příště dám znova 4x 4x 4x 4x 4x, a poté třeba už po 5x. Zítra mě čeká běh na stadionu, a večer bowling.
Poznámka:
Chtěl jsem si jít zaběhat, bohužel se nenašel čas. Včerejší bowling super, vyhrál jsem , padly jen 2 pivka, navíc jedno bylo pěkně hnusný.
Nějakou fotku dodám až je budu mít :o)
SNÍDANĚ : tmavý chleba, vajíčko na tvrdo, čaj s medem, 10ml L-carnitinu
SVAČINA č.1 : -
OBĚD : nočky, kuřecí kousky, sýr, krevetový koktejl s toastem (v restauraci), 100g nastrouhané mrkve se šťávou
SVAČINA č.2 : 30g proteinu 70% s 0,3l vody (champion s vodou se opravdu DÁ vypít), musli-fit tyčinka
SVAČINA č.3 : jablko, hruška, jahody
VEČEŘE : těstoviny, kuřecí kousky, krevetky, eidam
PŘED SPANÍM : půl kelímku nízkotuč. tvarohu, trocha mléka a proteinu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru