_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Poznámka: Dnes jsem si byl navečer zatrenovat s bráchou, naprosto super .
Nedělal jsem žádný cviky jako bench, MT, tlaky ap. ale ukázal mi (jako vždy když s ním jdu trenovat) "american workout"...
Tzn. shyby, shyby s napnutýma nohama do 90°, 4 cviky v kruháku s velkou osou a JČ - 3 serie, vytáčení břicha alias Gym Jones 300 na bench lavici s 40kg, kliky ve stojce (to musím potrenovat, hodněěě těžké), šikmé břicho s JČ na lavici, nácvik techniky dřepů ap.
Vše bez použití jediného stroje, odcvičeno za cca 45 min.
Dozvěděl jsem se že mám mezery, je to tím že tyhle cviky jsem nikdy dřív necvičil, je to pro mě novinka, ale rozhodně bych je chtěl zařadit do mého treningu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Poznámka:
Chtěl jsem si jít ještě zaběhat, bohužel toho mám na zítra do školy dost takže místo běhání učení .
Přítahy horní kladky na hrudník - triangl:
3x10x45kg
Hyperextenze:
3x10x11.5kg
American style 3 cviky:
3 serie po 3 cvicích - 10kg JČ
- z tohodle cviku celkem zpocený fff
Peck-deck:
3x10x50kg
Bicepsový zdvih velké osy:
2x10x20kg
6x30kg
Přítahy dolní kladky Kladka:
8x40kg + 8x30kg
8x40kg
Břicho: GYM JONES:
3 serie břicha na bench lavici při držení velké osy 40kg (levá-střed-pravá)
1 serie zdvih nohou do kolmé pozice
2x10 JČ lavice šikmé břišáky
Poznámka:
Spokojen se shyby, bez dopomoci. Na MT už začíná být rezerva. Ten american style 3x3 mě celkem vysílil, takže na ty ruce děs běs, nebyla prostě už síla na kladku ani velkou osu.
Zítra běh + dám k tomu nějaké doplňky.
Začátek: pauzy krátké, kolem minuty, všechno sprintem.
1. 100m, 100m, 60m na plno
2. 100m, 100m, 60m na plno
3. 100m, 100m, 60m na plno
4. 100m, 100m, 60m na plno
5. 100m, 100m, 60m na plno
Pokračování: (serie bez pauzy)
10 žabáků + 15 výskoků snožmo na lavičku
Dále:
3x2 cviky po 20m na dynamiku a posílení nohou
5 cviků po 20m kotníčky/odrazy
50 kliků s nohama na lavičce
kolečko výklus
ty běhy nedelate to taky napriklad tak že 100m běžíš 100mdeš 100m běžíš..........
mi to delali vzdycky na zakldace a učitel tomyu říkal baterky.....a nebylo to špatný
ty běhy nedelate to taky napriklad tak že 100m běžíš 100mdeš 100m běžíš..........
mi to delali vzdycky na zakldace a učitel tomyu říkal baterky.....a nebylo to špatný
Samozřejmě že děláme, ale jak kdy, treningy se mění.
Např 10x .... 100m sprint, klus, zase 100m sprint ap ....
variací je hodně, dále se můžou jet třeba pyramidy (to je hodně drsné) např. 3x (60m, 100, 120, 150, 200) pauzy 1 min, vše sprintem, z tohodle se kámoš 2x pozvracel
Na rozcvičení 10x35kg přítahy horní kladky, 2x5 shybů
Legpress:
12x50kg
10x80kg
2x10x143kg
Hecken dřep:
10x86kg
2x10x116kg
Předkopávání:
10x20kg
2x10x25kg
Něco jako výpady s JČkama:
2x10x15kg
Tricepsové kliky na bradlech:
3 (4?)x10
Tlaky JČ za hlavou:
3x10x15kg
Přítahy horní kladky:
3x10x35kg
Hyperextenze:
1x30
3 serie zdvih nohou do kolmé pozice
2x10x15kg JČ lavice na šikmé břišáky
2x15 obrácené zkracovačky na šikmé lavici
Na konec: 10minut veslo + 10minut kolo - rychlé tempo
Poznámka:
Dnešní trening nohou o něco lehčí, ze včerejška je celkem citím a zítra abych byl ready na běh. Jen mě někdy přes den zazlobí pravé koleno, ale to nic...
Naposledy upravil Frozz. dne ne listopad 08, 2009 12:17 am, celkově upraveno 1 krát
2 serie, v každé serii 6 úseků, rychlé tempo, 1min pauza mezi úsekama ..
1. 150m, 300m, 150m, 300m, 150m, 300m
2. 150m, 300m, 150m, 300m, 150m, 300m
Výklus.
No dnes trenal pěkná zabíračka, jako ty minutový pauzy to je . Na konci jsem toho měl dost, ale za několik minut jsem byl v pohodě, a věřím že bych dal další serii po 6 úsecích, ale už by to bylo hodně na krev.
3x8x15kg JČ lavice na šikmé břišáky
3x6 zdvih natažených nohou do kolmé pozice - "90-ti stupňovky"
Poznámka:
No dneska krásnej dvoufázák. SPOKOJENOST, hlavně že jsem se po doběhnutí cítil relativně v pohodě
Zítra fartlek (běh v lese) cca 6km.
EDIT: nehorázně mě od dnešního rána bolí v krku, to bude tím běháním v zimě příště si vemu přes pusu šálu nebo něco..
Naposledy upravil Frozz. dne ne listopad 08, 2009 12:17 am, celkově upraveno 1 krát
- dnes volno, ikdyž byl naplánován běh. Lýtka bolí, krk je na tom pořád špatně, takže radši hodím malinko voraz ať jsem na příští týden připraven a nemusím být jako většina ostatních, nemocný...
Dnes pouze relax, koupel s bylinkama, zázvorový čaj ( ), masírování lýtek a kloktání
- ještě jsem si dal pauzu, ten zázvorový čaj opravdu pomohl, už mě v krku přestalo bolet, lýtka jsou ready na další běhy ...
Bicepsové zdvihy s JČkama:
3x8x12kg na každou ruku
Přítahy dolní kladky:
3x8x40kg
Dynamické polo-kliky mezi 25kg kotoučema:
3x15
Nácvik squat cleanu, techniky (ale ne zezdola nahoru, ale zhora dolu, do dřepu, a nahoru
3 serie břicha na bench lavici při držení velké osy 40kg
3x6 serie zdvih nohou do kolmé pozice
2x10x15kg JČ lavice na šikmé břišáky
Na konec: 10minut kolo
Poznámka:
Super. Zádá citím slušně, zítra volno, ale asi tak 2hod.+ volejbalu
NAPROSTO famózni, luxusní postavy, a ta síla....nechápu. Tohle jsou pro mě borci.
- tak dnes trening ve volejbale nebyl, škoda. Zítra nás to čeká, strašně se těším až je tam zaučíme . Jinak volejbal bude trvat asi 3-4hod tipuju, potom trening, něco si vymyslím.
Toť otázka....
Já si myslím, že tyhle "ghetto černí týpci" jsou na těch prolejzačkách každý den, takže prostě tyhle cviky maji najetý a natrenovaný. Nehledě na to, že maj neuvěřitelně silný břišáky + samozřejmě i zbytek těla (je to na nich vidět ). A zajímala by mě jejich BW.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru