AAA dnes jsem byl v posilce s tím typkem co mě natáčel na svůj telefon, ale zapoměl jsem si to od něj poslat, takže ve čtvrtek na 100%....
Za chvíli napíšu zápis z posilky a běhání.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Břicho:
3x20 zkracovačky na zemi s nohama na lavičce
Poznámka:
Dobré, hlavně MT a veslo jsem spokojen. Posilka v rychlejším tempu -> nezbylo moc času, proto jen 3x8 bradla a 3x20 zkracovaček.
ATLETIKA
- kamarád mi při mém příchodu domů napsal, jestli nechci jít běhat, samozřejmě jsem neodmítl, i když už bylo 20:30 .
Musel jsem s ním držet tempo, takže jsem toho šel pomálo.
Kolečko rozklus, 5x20m ABC
2km běh
sprinty: 2x50m, 2x100m
výskoky snožmo + výskoky na lavičku: 3x10 + 3x10
kliky s tlesknutím: 2x10
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- ze včera na dnešek jsem toho zase málo naspal (blbá matika, z který jsme stejně nakonec nepsali ), málem jsem asi 3x usnul ve škole, takže dnes odpočinek, půjdu brzo spát ať jsem na zítra připraven.
- ze včera na dnešek jsem toho zase málo naspal (blbá matika, z který jsme stejně nakonec nepsali ), málem jsem asi 3x usnul ve škole, takže dnes odpočinek, půjdu brzo spát ať jsem na zítra připraven.
Maturuješ z matiky jo?
ano, bohužel...i to je jeden z mých maturitních předmětů
A slibeny videa zase nikde Matika je hnus, z te bych neodmaturoval v zivote
Jo je, ale tak vyber si, fyzika/matika ....
Podívej se nahoru na stránku, psal jsem tam že video s klikama přidám dnes .
Bench:
20x20kg
12x40kg
10x50
10x60
8x70kg
6x80kg
2x90kg (špatnéé, už to nešlo )
10x50kg
Motýl:
15x30kg
3x10x50kg
Rozpažky:
3x10x10kg
Dynamické kliky mezi kotoučema:
14x 10x 10x
Přítahy velké osy:
10x20kg
3x6x30kg
Přítahy JČ + kliky na JČkách:
3x (6x + 8x)
Břicho:
2x20 zkracovačky na zemi nohy na lavičce
Poznámka:
Dnes to šlo pěkně, trening v rychlejším tempu, na břicho už nezbyl bohužel čas, takže jen 2x20, ale i tak při správné technice je to cítit.
Bench 2x90 a potom fail, nevím, neřeším .
Zítra atletika + posilovna, a brzo spát, v sobotu kurz v Praze.
Dej si někdy taky oraz, pořád jen trénuješ, nebo se učíš do noci .
No, já bych rád, ale zatím oraz neplánuju, teď se dostávám do toho nejlepšího , ale chtěl bych po novém roce hodit týdenní pauzu, pořádně si odpočinout, a skočit do toho znova.
To s tím učením to není tak horký, to bylo jen párkrát .
Výpady vpřed s JČkama:
3x6 (2x15kg v rukách) na každou nohu
Tricepsové kliky na bradlech:
6x8xVV
Tricepsové kliky mezi lavičkama:
3x15xVV
Hyperextenze:
2x10x11.5kg
Břicho:
3x20 zkracovačky na zemi nohy na lavičce
Poznámka:
Nebylo moc času, musel jsem potom hned jet na trening, ale celkem slušná posilka. Nohy jsem nechtěl úplně vyčerpat, ale i tak byly pumplý.
ATLETIKA
- 2x400m rozklus, protažení
- 10x120m sprinty ve sněhu, pauza: mezichůze
3x15 výstupy na lavičku s velkou osou
4x10 fighterovský výbuchy (2x10 na pravou + 2x10 na levou) s 35kg (?)
3x8 clean squat s velkou osou
- volno jen po fyzické stránce, ale po té psychické rozhodně ne , v Práglu 6hodin filosofie, popsal jsem asi 30 stránek, za odměnu 2x Longer v KFC . Zítra to vypadá na trening venku + do kina na AVATARA.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru