|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 07, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA - 7.4.2010
Bazén - cca 1hod 15min
Poznámka:
Uplaváno asi 22 bazénů, potom vířivka, a tobogán  . Zítra posilka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTEK - 8.4.2010
POSILOVNA
FULLBODY - B
Mrtvý tah: 90kg jsem nemohl, ukradli mi kotouče
2x10x50kg
2x8x60kg
2x6x70kg
2x4x80kg
1x10x50kg
Výpady s JČkama: vynecháno,. viz poznámka
Pushpress:
10x20kg
2x10x30kg
3x8x40kg
Tric. kliky na bradlech:
10x 10x 10x 10x
Bic. zdvihy velkou osou:
2x10x20kg
3x6x30kg
Tric. kliky mezi lavičkama:
12x 12x 12x 12x
Bic. zdvihy JČ:
3x8x12kg na každou ruku
Na závěr 2km veslo nejvyšší zátěž
Poznámka:
Od včera, z bazenu, asi jsem si na toboganu narazil pravé koleno, nebo já nevím, mě bolí i při normální chůzi, takže jsem dnes vynechal výpady s JČkama. Kupodivu na veslu jsem nic necítil, divné. Zítra nevím, asi tomu nechám odpočinek, stejně musím dodělávat seminární práci, uvidím ale jak mě to bude bolet, případně bych si šel lehce zaběhat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 10:12 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 9.4.2010
Zahrádka - 1.5hod
Poznámka:
Koleno pořád bolí, takže jsem dal odpočinek, místo toho jsem šel na zahrádku pomoct natahovat nový plot, mám od toho celý ruce poškrábaný, řeže jak sfiňa  .
Zítra jedu do Prahy, přijedu a musím celý víkend dělat seminárku, v PO odevzdávám. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 11, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
NEDĚLE - 11.4.2010
Běh 20min
Poznámka:
Ráno na staďáku asi v 8:30, byl pořádný vítr, studený vzduch, no..chtěl jsem zkusit jak mi půjde běhat s tím kolenem, ale vše bylo v pořádku, takže už se nemusím bát, asi to bylo fakt jen naražený. Dnes zas celý den u PC opravovat seminárku, to se fakt těším  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
Za hodinu 22 bazénů? To si byl na tom tobogánu celou dobu ne?
Přijímačky se blíží a vzhledem k tomu, že málokdo z nás tam je nějakej profesionální plavec, je ten objem, co máš naplaváno, asi nejdůležitější...
Myslím si, že čas na to aby sis zažil tu správnou techniku, už moc není _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 11, 2010 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Za hodinu 22 bazénů? To si byl na tom tobogánu celou dobu ne?
Přijímačky se blíží a vzhledem k tomu, že málokdo z nás tam je nějakej profesionální plavec, je ten objem, co máš naplaváno, asi nejdůležitější...
Myslím si, že čas na to aby sis zažil tu správnou techniku, už moc není |
Jooo byl jsem tam trochu dýl no , ale tak víš co, na tomhle tobogánu jsem nebyl už tak 10 let tak jsem si to musel připomenout .
Já vím, příští týden zajdu 2x a zkusím odplavat co nejvíc. Ale snad to po*raný plavání nějak dám ....je mi jedno jestli z toho budu mít 4 body / 10, na běhu to potom dohoním . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 12, 2010 3:22 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 12.4.2010
POSILOVNA
Biceps, triceps, břicho
Bic. zdvihy velké osy:
2x10x20kg
3x6x30kg
Tric. tlaky JČ za hlavou:
2x10x12kg
3x6x17kg
Bic. zdvihy JČek:
3x7x12kg
Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x
Bic. zdvihy kladiva:
3x7x12kg
Tric. kliky mezi lavičkama:
8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x
Bic. přítahy spodní kladky:
Superserie:
3x (10x40kg + 8x40kg)
Tric. stahování horní kladky:
Superserie:
3x (10x40kg + 8x40kg)
Zkracovačky na zemi:
3x20
Na konec 10min na kole
Poznámka:
Dnes jsem šel do posilky si vyčistit hlavu, měl jsem chuť na ruce, tak jsem je dal, paráda  .
Celkově jsem jel 4 cviky na bic a 4 cviky na tric, a střídal jsem to. Napumpovaný teda byly krásně z tohodle treningu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 14, 2010 5:51 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 13.4.2010
Basketbal 45min
STŘEDA - 14.4.2010
Tak počátkem dneška mi začla maturita, takže český jazyk - slohovka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTEK - 15.4.2010
POSILOVNA
FULLBODY - B
Mrtvý tah:
5x10x50kg
2x6x70kg
2x4x80kg
Výpady s JČkama:
3x7x17kg na každou nohu
Pushpress:
2x10x30kg
4x8x40kg
Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x
Bic. zdvihy JČ:
3x8x12kg
Tric. kliky na zemi:
8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x 8x
Kladiva JČ:
3x8x12kg
Na závěr 5min kolo
Poznámka:
Na to že jsem v posilce zíval, tak to celkem šlo. Spíš jsem se chtěl pořádně protáhnout, odvést myšlenky od školy, prostě to teď extra nehrotím. Zítra bych se měl jít proběhnout na staďák, půjdu asi nějaký 1500ovky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 17, 2010 10:29 am Předmět: |
|
|
SOBOTA - 17.4.2010
ATLETIKA
rozklus, protažení
1500m - nebylo to naplno, zkoušel jsem kvůli přijímačkám, a fakt tyhle dlouhý tratě nesnáším, zlatý sprinty  . Co jsem spočítal, vyšlo mi že jsem běžel 15km/h a trvalo mi to kolem 6:05min, je to špatný, ale jestli to půjdu naplno, doufám že tak 5:45 dám. Není to nic moc, ale prostě dlouhý tratě jsem nikdy netrenoval.
5x300m o poznání lepší, tempo velmi svižné, pauzy asi 1-2min.
Výklus
Poznámka:
Ve středu mám fyz. testy na Masaryčku v Brně, musím tam být cca v 12:00, a zárověn musím být ve škole od 8:00 kvůli představení se předsedovi komise, mám nervy že to do Brna nestihnu  kruci!!!!!!!!. Už vidím, jak budu po celodenních testech a 8hod. cestě schopen ve čtvrtek obhajovat seminárku... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE - 18.4.2010
Bazén - cca 1hod 15min
- 1 bazén naplno, 1 bazén volně, 1 naplno .... atd.
+ doma 2min Jacíkův celomotorák, s výsledkem 100bodů = měl bych 9/10 bodů, takže nadmíru spokojen, navíc to bylo v obýváku, málo místa, nesměl jsem dupat.......nezdá se to, ale jsem slušně zpocený
Poznámka:
Takže zítra ještě bude bazén, potom půjdu na zahrádku a zkusím si aspoň 2x-3x J. celomotorák, ať mám jistotu s technikou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 19, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | To ses dobrej takle na poprve 100 bodu A jak to jedes? des jakoby do kliku, udelas klik s rukama u tela, nebo do toho padas? Nechces to natocit? |
Dík, jo jdu do dřepu potom do kliku, a nohy "vystřelím" dozadu do natažení, ulehnu prsama na zem, a nohy zase "vstřelím" do pokrčení a jdu do narovnání, blbě se to popisuje. Ruce u těla nemám, a když už jsem třeba na konci těma nohama nemohl na 100%, tak jsem je jakoby skrčil šikmo pod sebe, pomohl si rukama a vstal, ale trochu jsem se posunul, tak jsem udělal půlkrok zpět na počáteční pozici a šel jsem zase do kliku, v pohodě. Akorát mám ještě teď spálený kolena o koberec .
No video..., klidně ho natočím až budu mít po tomhle týdnu, ale vlastně já jsem pujčil kabel od fotáku kamošovi, takže bych mohl jedině na mobil a to je v blbé kvalitě : (, takže někdy příště. Ale není to nic zajímavého . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 20, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 20.4.2010
Streetball - 2on2 - 45min (bez pauzy)
Bazén - 30min
Poznámka:
Tak zítra jedu do Brna na ty přijímačky, tak snad to nějak dám.
Plavání bude nejhorší, 1500 taky asi nic moc, a celomotorák a 60m snad v pohodě. Zdar! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|