Břicho: Zkracovačky na zemi: 4x15
Russian twist na zemi: 4x15x12kg kotouč
Přítahy kolenou ve visu: 4x15
Poznámka:
Fajn trening. Maximálka na bench moc potěšila, nato že jsem šel s benchem (kvůli šikmému) asi tak o 20kg dolu, paráda. Trening v trochu pomalejším tempu, moc lidí, obsazeno.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tric. kliky mezi lavičkama + tric. kliky na zemi:
3x (8x + 8x)
Bic. zdvihy JČ:
3x7x12kg + 3x7x12kg
Břicho: Bridge P + bridge L + Plank: 2x (30s + 30s + 30s)
Poznámka:
Přes týden jsem zařizoval věci ohledně vejšky, zatím to vypadá na UJAK, no teda: jsem přijatý. Kdyby někdo studoval / měl tam známého, napište, mám pár otázek (je to soukromá škola). Též jsem hodně chodil na zahrádku se opalovat, ať vypadám dobře .
Dnes byl trening dobrý, na dřepech trochu bez síly, cleanSQ dobrý, už jen čekám na okamžik kdy naložím 60kg .
Zítra, jestli bude pršet, si půjdu dát mega-kopečky sprintem u nás u zahrádky, ono to vyjít pěšky je celkem náročný . V neděli běh s kámošem na stadionu. Mějte se .
PS: dnes mě kamarád z posilky viděl asi po 2 měsících, a prý jsem nějak "vyrostl" .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Abeceda:
30m lifting
30m polovysoký skipping
30m vysoký skipping
30m nůžky
30m zakopávání
30m na každou třetí
30m předkopávání na každou třetí
100m rovinka
Kruhák:
6x 100m sprint kopec
klus zpátky 10x výskok snožmo na místě
5x + 5x výskoky po jedné noze do kopce
klus zpátky 15x dvojskoků švihadlo
10x kliků
100m sprint kopec
klus zpátky
- 400m výklus
Poznámka:
Pálila mě žáha, asi tím jak jsem si nechal přes celou noc otevřený okno , jinak velice fajn trening, nezdá se to ale je to makačka.
Zítra zřejmě posilovna + intervaly veslo.
, zkus to je to super . Chtěl jsem si vzít ještě na ruce zátěže, ale pak jsem si uvědomil že s nima by se asi špatně dělali kliky a skákalo přes švihadlo . Rischarde kde v té Praze chodíš cvičit? Praha kolik?
chodim sem. zatim sem nic jineho nesehnal. Blby ale je, ze se tam neda kopit jenom jeden vstup. nejmensi pernamentku tam maj za 290kc na 4 vstupy, vyhodou je rozloha a mnozstvi stroju, cinek. Zatim i kdyz bylo plno sem nikdy na nic necekal.
Snazim se tam chodit co nejmin, precejenom doma mam posilku za 200kc na mesic a bez omezeni. (chodim si kdy chci - mam klice)
Poznámka: . Ve čtvrtek odjíždím do Německa na 5 dní na brigádu, tak nevím jak to tam bude, pokusím se alespoň jít někam zaběhat či případně lehce zaposilovat, ke stravě se radši vyjadřovat nebudu, 1 vařič pro 4 lidi, vidím to na polévky z pytlíku a konzervy mmm .
Poznámka:
Dnes jsem byl s kámošem na staďáku, tak jsem mu ukazoval a vysvětloval, vše OK. Zítra jedu na tu brigádu, tak se tu ukážu až za týden, zdárec.
29.7. - 3.8. => Brigáda sbírání višní v Německu, 13hod/denně
Poznámka:
Bylo to fajn, hodně času pršelo. Stanovali jsme ve višňových sadech v Pirně. Jediný co mi chybělo, byla suchá postel, pořádný jídlo a treningy . Většinou jsem jedl jídlo z konzervy (guláše, lunchmeat apod., k snídani pečivo/buchty/čaje..), ale nebylo to zas tak špatný jak jsem si myslel . Takže už zase začínám....
Benchpress: po týdnu síla trochu dole
15x20kg
12x40kg
10x50kg
5x5x70kg
12x50kg
Pushpress:
10x30kg
8x40kg
4x5x50kg
Dyn. kliky mezi kotoučema: nejvyšší kotouče, dnes to ale moc nešlo
10x 10x 10x 10x
Tric. kliky na bradlech: bez síly
8x 8x 8x 8x
Bic. zdvihy JČ:
2x7x12kg P + 2x7x12kg L
2x5x15kg P + 2x5x15kg L
Břicho: Bridge P + bridge L + plank: 2x (30s+30s+30s)
Russian twist: 3x15x12kg kotouč
ATLETIKA - rychlost
- 2x400m rozklus, 10min protažení
Abeceda:
30m lifting
30m polovysoký skipping
30m vysoký skipping
30m nůžky
30m zakopávání
30m na každou třetí
30m předkopávání na každou třetí
2x100m rovinky volně
Úseky:
5x50m sprint + 40m doběh
Padavý starty:
5x20m sprint + 30m doběh
Starty z poloh: dnes to šlo dobře
- co nejrychleji + akcelerace, vše na tlesknutí
poloha na břiše A: 2x20m + 30m doběh
poloha na břiše B: 2x20m + 30m doběh
poloha na zádech: 2x20m + 30m doběh
poloha turecký sed: 2x20m + 30m doběh
- 2x400m výklus
Poznámka:
Posilka dnes horší než běh, síla trochu dole, ale tak po týdnu se to dalo čekat. Zítra další 2 fázák v podobě plyometrie dopoledne, a posilky odpoledne. Zdar
Abeceda:
20m + 20m lifting
20m + 20m polovysoký skipping
20m + 20m vysoký skipping
20m + 20m nůžky
20m + 20m zakopávání
20m + 20m na každou třetí
20m + 20m předkopávání na každou třetí
Ostatní:
7x kombinované skoky na tribuně (video)
5x P noha + 5x L noha skoky nahoru + dolu na tribuně
5x přeskoky snožmo přes hadici různé směry (video)
5x10 výskoky snožmo na místě
3x5 Reactive jumps (video)
3x10 + 3x10 boční vykročení na lavičce
4x10 skokové výpady
Bic. zdvihy velkou os.:
10x20kg
2x7x30kg
4x40kg - dnes tahle váha prostě nešla
7x30kg
Hyperextenze:
3x12
Poznámka:
Druhý 2fázový trening po sobě, tož síla celkem byla, ale ze čtvrtka jsem cítil prsa, ramena a částečně nohy. Každopádně se připravuju na HELL WEEK , bude to tuhý....Možná to může být trochu kontraprodutivní, ale spočítá to v tom, že týden jedu každý den 2fázové treningy, vždy 1 posilka + 1 běh/plyo/spartan/úseky.....
Zde krátké video v bohužel špatné kvalitě z treningu plyometrie, snad se vám bude aspoň trochu líbit, klidně komentujte (jinak nehorázně pršelo, tak jsme museli být s kámošem trochu opatrní - já jsem ten v černém triku, vždy první).
kdyby někomu nešlo tak youtube
Děkuju. Jo, trochu jo, on tyhle cviky se mnou dělá asi poprvé nebo podruhé, takže to ještě nemá tak vžitý. Má asi 195cm a měl baskeťácký boty no . Plánuju s ním ale udělat kompletní, delší treningové video, kde budou obsaženy jak zajímavé cviky z posilovny, tak z plyometrie, spartan workout, z běhů, abecedy apod., každopádně už to bude natočené kamerou, takže kvalita dobrá.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru