|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | | Jak Ti vyhovuje pořadí cviků, že jedeš nejdřív biceps a potom až prsa? |
No včera sem právě před posilovnou přemýšlel, jestli jet první bic nebo prsa, přiznám se že jsem neveděl, takže příště to obrátím, je pravda že na benchy bylo nějak méně síly
| LJ napsal: |
Já bych se tím netrápil od chvíle, kdy se ukázalo, že Frozz toho sní jak 12 letá holka a přijde mu to dost. Včerejší vynechání večeře mi přijde jako už legendární |
Nesním toho jak 12letá holka. Jím naprosto normálně, i kdybych to měl srovnat s kámošema mého věku co též posilují.
Ano, včera jsem večeři vynechal, přišel sem pozdě domu (21:30), měl jsem 0,5l mléka s proteinem, a ten mě vždy tak na 30-45min zasytí, a nezlob se na mě, ale v 22:00+ si dávát velkou večeři fakt nebudu, není to zdravé jíst takhle pozdě, říkej si co chceš. A navíc sem jídlo vynechal jen 1x za tu dobu co píšu log.
| CrazyLom napsal: |
Frozz: dlouho jsem tady neviděl trénink americkýho fotbalu, jak to s tebou vypadá?:-) |
No, v neděli sem do Jablonce na trening nejel, protože sem se učil testy na autoškolu, měl jízdu a ruce mě pořád dost bolely když jsem na ně šáhl. A dnes sem taky nemohl jít, protože mám zánět středního ucha, bolí to jak čert, nemůžu si na to ani hmátnout, 5 dní antibiotika, dnes sem naspal asi jen 3-4hodiny : (
| Sacharidacek napsal: |
frozz jak to tak sleduju tak do roku 2020 naberes tak 2 kila (pokud nezmenis stravovani) |
NECHCI NABRAT KILA, nejsem jako ty (nejen ty), kterej má svůj vzoreček takovej: ČÍM VÍC KILO, TÍM LÍP. Já bych chtěl svojí váhu udržet kolem těch 81-83kg co teď mám. Proto se nestravuju jako vy 100 kilový chlapi, co sní denně 500g masa, fakt ne. Nemyslím to ve zlém.
| Petey napsal: |
pockaj,to nie je extrem anorexia?? on chce naozaj nabrat? |
Nebudu se k tvojemu stupidnímu komentu vyjadřovat, tyhle srance si piš jinam.
| LJ napsal: |
Jinak zrovna k tomu hodnocení tréninku břicha, to je nějaká sestava co má Frozz. taky z nějakýho časáku a je to spíš o tom, že když břicho pojede 5x týdně, tak poroste asi víc než kdyby ho jel 1x, a jak si tam bude šmrdlat cviky je pak dočasně podružný, kostky mu stejně udělá pak vyrýsovanost těla...což při tomhle jídelníčku asi vyseká |
Jo, je to z M&F. Já břicho 5x týdně nejedu, nepočítám sedy lehy s medicimbalem na treningu, protože to je spíš takové lehké procvičení (většinou jedu 2x20/2x30). Já nezastávám názor že čím víckrát týdně pojedu břicho, že bude vyrýsovanější, to rozhodně ne. Ale bude silnější a zpevní se. Jestli tahle dietka nebude fungovat, ok zkusím něco jiného. Jestli tenhle 5 týdeníí trening na břicho nebude fungovat, ok nic se neděje, zkusím něco jiného. Já si to chci prostě vyzkoušet, chci poznat nové cviky na břicho, které hodně z vás, troufám si říct nezná nebo vůbec nedělá a drží se jen a jen sklapovaček, ..cviky se mají obměňovat.
| dies napsal: |
...ale osobne mi tento trening pride skor na objem (prve dva cviky). |
Cviky se mění, každá skupina A,B a C má 3 cviky, tzn. dohromady 9 cviků, které se různě střídají a procvičují. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA - 26.8.2009
Stav:
Na dnešek jsem vůbec nemohl spát, hrozně mě bolelo ucho, měl jsem ho celý večer zalehlý. Šel jsem teda k doktorce, a prý mám silnější zánět středního ucha , měl jsem tam hnis, tak mi to musela 3x vypláchnout, předepsala mi 5dní antibiotika  a kapky do uší, prý jestli budu mít štěstí mělo by se to do 3 dnů zlepšit, takže dnes mě čeká další noc - nenoc : (. Jinak dost špatně se s tím jí, nemůžu ani pořádně zkousnout, doufám že bych mohl jít v pátek na trening a do posilky.
SNÍDANĚ : celozrn. pečivo, džem, čaj
SVAČINA : nebyla, byl jsem v poliklinice, nebyl čas
OBĚD : polévka s kuřecím a zeleninou, zapečené brambory, nakrájená zelenina, maso
SVAČINA č.2 : kakao
VEČEŘE : plný talíř těstovin, krůtí krk (džus 1:1)
SVAČINA č.3 : nízkotučný bílý jogurt, trocha kakaa
PŘED SPANÍM : nic - při horečce jsem do sebe už nedal
To Sacharidacek: díky, myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistý, a proto jsem jel včera první malou partii _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt srpen 27, 2009 3:40 pm, celkově upraveno 6 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
tak s antibiotikama do fitka nelez. ono se to nezblazni. ja tenhle zanet mel taky a uzasne mi presel pak i do druhyho ucha. ale ty kapky mi tenkrat zabraly fakt rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTEK- 27.8.2009
Stav:
Ucho pořád nateklý, včera večer horečka 38° a teď odpoledne znova. Cpu do sebe prášky, kapky, všechno co se dá , dnes do posilovny nejdu. Nechuť k jídlu. Moje přání je, abych byl v sobotu ready a mohl si jít zahrát volejbalový turnaj na který se dlouho těším
SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem, čaj
SVAČINA : celozrn.houska, Cottage
OBĚD : těstoviny s krůtím krkem, eidam, bylinky (džus 1:1)
SVAČINA č.2 : bílý jogurt, broskev
VEČEŘE : 5 vajec, rajče, celozn. pečivo, Eidam
PŘED SPANÍM : tvaroh, mléko, jahody _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá srpen 28, 2009 8:32 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
Heh ja nechapu proc tady vsichni tak prudite...  Myslim ze vzdycky to jde rict nejak prijatelne...
a ted k tomu co chci napsat.... Frozzi masa se prosimte vubec neboj... klidne i tech 500g za den sezer, nestane se z tebe 100kg hovado, ale budes mit dost bilkovin na to aby se ti svaly zkvalitnily... to znameta zhoustly a zpevnily... Je to aspon z moji osobni zkusenosti o manipulaci se sacharidama... ty jsou podle me v jidle nejvetsi rustovej podnet...
Jinak jestli rysujes tak vynech rychly cukry a vecer bych ja osobne vynechal sacharidy skoro uplne to znamena udelej si velkej zeleninovej salat a k tomu sezer nejaky maso... ja to tak v diete vzdy delal a fungovalo mi to paradne, vic sacharidu dej naopak rano a k obedu ale snaz se komplexni v lepsim pripade i s vlakninou at se ti uvolnuji co nejdele, pak uz jen snizuj a vecer nic...
Dalsi vec, nejak nechapu kakaa a dzusy... to jsou moc fofr cukry a do diety to nepatri... Popremejslej o odtucnenym cottage nebo tvarohu na noc... nebo i pres den, je to paradni a dietni zdroj bilkovin a jinejch veci co potrebujes k dobrymu zazivani.
Vsechno co jsem ti napsal jsem mam odskouseny na sobe ze funguje a dobre, ale urcite se najde zase nekdo kdo bude rikat ze tyhle postupy jsou spatne atd atd...
cest
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 28.8.2009
Stav:
No dnes jsem nešel do posilovny, stejně bych tam nic asi ani neudělal. Odpočívám doma, ucho se lehce zlepšilo. Doufám že na zítra už to bude dobré, mám volejbalový a pingpongový turnaj a chtěl bych hrát.
SVAČINA : 60g protein 80% s 0,5l mléka
OBĚD : šunková rýže, kuřecí rolka
SVAČINA č.2 : ovoce
VEČEŘE : 2 kuřecí řízky s mandarinkama a Eidamem, 2ks celozrn. chleba, rajčátka
PŘED SPANÍM : tvaroh, mléko _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
SOBOTA - 29.8.2009
Stav:
Tak volejbalový turnaj se moc nevyvedl, měli sme na rychlo poskládaný tým. První zapas prohra, ale krásně sem si s kámošem zasmečoval. Druhý zápas byl horší, ale já sám se sebou jsem spokojenej jak jsem hrál  . Potom ještě semifinale v pingpongu, vyřadil mě týpek co měl hrozný štěstí na prasata, ten mi jich tam nasázel ...
Ucho se dost zlepšilo, už tolik nebolí, první noc jsem se vyspal, hurááá!
Jídelníček je dneska dost špatný, ale co jsem měl dělat.
SVAČINA : -
OBĚD : bageta s kuřecím masem a salátem
SVAČINA č.2 : 60g protein 80% s 0,5l mléka
VEČEŘE : kuřecí řízky, rýže, nastrouhaná mrkev
SVAČINA č.3 : 3 vajíčka na tvrdo, 2ks celozn. chleba, kuřecí šunka, jahody
PŘED SPANÍM : tvaroh, mléko, lesní směs (z Německa, fakt suprová, kvalitní bez konzervantů) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE- 30.8.2009
Stav:
Dnes jsem se probudil, zalehlé ucho. Ne to levé s kterým jsem měl problémy, ale to pravé! Takže mám zánět i v druhým uchu, naštěstí to levé už je téměř v pořádku, zítra zajdu k doktorce.
Jestli mi předepíše další antibiotika na 5 dní, tak zase týden bez cvičení, no super  .
SVAČINA : ovoce (švestky, jablka..)
OBĚD : chili-con-carne, celozn. pečivo
SVAČINA č.2 : c.houska, kuřecí šunka, Eidam, salát, nastrouhaná mrkev s kousky ananasu
VEČEŘE : brambory, 8ks krabích prstů
PŘED SPANÍM : - _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 31.8.2009
Stav:
Tak jsem byl v poliklinice za doktorkou, vyčistila mi obě uši, to pravé je prý ještě horší jak to levé, prý ten hnis mám hluboko. No tak jsem byl v lekárně pro nějakou vodu na vyplachovaní uší (+ mám inj.stříkačku), antibiotika na dalších 5 dní, a nové kapky.
Jinak samozřejmostí sou zvýšené teploty a na večer horečky
Takže dalších 5 dní bez fyzické aktivity, opravdu super  . Co jsem komu udělal, bolí to jak čert,...
SNÍDANĚ : celozrn. houska, kuřecí šunka, eidam, čaj
SVAČINA : -
OBĚD : chili-con-carne, 2ks tmavé housky
SVAČINA č.2 : banán, 60g proteinu 80% s 0,5l mléka, bíly jogurt
VEČEŘE : 2 kuřecí plátky, broskev, eidam, rýže
PŘED SPANÍM : tvaroh, mléko, lesní směs _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: út září 01, 2009 5:21 am Předmět: |
|
|
Ať je hlavně brzy lépe, tréninky Ti neutečou _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út září 01, 2009 10:02 am Předmět: |
|
|
Zahráváš si...Když máš antibiotka na 5 dní, tak to neznamená, že jsou tak dlouho v těle. Doporučoval bych Ti vyhýbat se zátěži minimálně 14 dní... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 01, 2009 11:45 am Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | | Ať je hlavně brzy lépe, tréninky Ti neutečou |
Díky, máš pravdu, zdraví je přednější.
| Johny HaRd napsal: | | Zahráváš si...Když máš antibiotka na 5 dní, tak to neznamená, že jsou tak dlouho v těle. Doporučoval bych Ti vyhýbat se zátěži minimálně 14 dní... |
No já se ptal doktory, jestli teda nemohu dalších 5 dní trenovat, a ona prý že ne. Nezmínila se že to bude déle. Zase 14 dní se mi zdá moc a já to nevydržím . Sice síly po celý den mám tak 50% oproti normalu, ale to by se na konci týdne mělo spravit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 01, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 1.8.2009
Stav:
Dnes do odpoledne ucho OK, kolem 18:00 to zas přišlo, bolí to a zvýšená teplota. Zítra nejdu do školy, mám závěrečky v autoškole, tak snad už to dám  .
SVAČINA : bílý jogurt + lesní ovoce, 60g protein 80% s 0,5l mléka
OBĚD : keřecí s eidamem a broskví, rýže, sálat, rajče
SVAČINA č.2 : nektarinky
VEČEŘE : těstoviny, kuřecí maso, sýr, trocha kečupu
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvatohu, mléko, lesní směs _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 02, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA - 2.8.2009
Stav:
Ucho se lepší. Dnes jsem dělal tu autoškolu, test i jizdu jsem zvládl, mám autoškolu juhuu.
"Trening"
Jen tak:
3x20 sedy-lehy
2x20 kliky
(a sem nějakej zpocenej  , radši toho nechám)
Jo a abych nezapoměl, přidám sem svou aktuální váhu, jsem spokojen :o):
9.srpna 09: 83kg
2.září 09: 80kg - dopoledne jsem měl 79.1kg
SNÍDANĚ : toast, kuřecí šunka, eidam, čaj (sevřenej žaludek kvůli stresu :/)
SVAČINA : bílý jogurt, 60g protein 80% s 0,5l mléka
OBĚD : 2 kuřecí plátky s kořením, rýže
SVAČINA č.2 : 2 vajíčka na hniličku, 1 a 1/2 tmavého toastu
SVAČINA č.3 : švestky, nektarinku
VEČEŘE : bram.kaše, krůtí plátek
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvatohu, mléko, lesní směs _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|