Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B: středa

Pushpress: 20x3 x50kg 30s pauzy
MT: 20x2 x95kg 30s pauzy
Dřepy s JČkama: 12x3x (2x25kg) 25s pauzy
Tric. kliky na bradlech: 5x 5x 5x 5x 5x 5x 5x
Tric. kliky mezi lavičkama: 10x 10x 10x 10x 10x
Bic. zdvihy JČ: 5x5x15kg
Bic. zdvihy scotovka: 8x25kg, 4x7x30kg

Poznámky:
+ MT a pushpress = paráda, nezdá se to, ale je to náročný, hlavně udržovat ty pauzy
+ baví mě to
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C: pátek

Přemístění: 17x2x60kg 30s pauzy (přidal jsem +5kg)
Dřep + výraz za hlavou: 10x3x45kg 30s pauzy
Benchpress: 12x3x75kg 30s pauzy (vše bez dopomoci)
Tric. tlaky JČ za hlavu: 4x8x17kg

Hyperextenze: 3x12x12kg
Russian twist: 4x12x12kg
GymJones břicho na lavici: 3 serie STŘED-LEVÁ-PRAVÁ

Kolo pár minut uvolnění

Poznámky:
+ dnes NEJLEPŠÍ trening zatím, paráda!! Ale bylo to těžký, ty krátký pauzy....baví mě to
+ ten bench pro zadních výrazech nebyl nejlepší
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra máme v Praze školní akci - Paintball, těším se. Sice jsem to nikdy nehrál, ale prý je to zábava, beztak budem malý partyzánský tým a budem škodit škodit škodit .
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A: pondělí

Přemístění + výraz JČ obouruč: 12x3x (2x20kg) 30s pauzy
Dřepy ass to grass: 15x3x80kg 30s pauzy - PARÁDA
Shyby nadhmat : 3 3 3 3 3 3 3 30s pauzy - nešlo to
Bic. zdvihy velkou osou: 12x4x35kg
Hyperextenze + zkracovačky + plank: 3x (12x + 20x + 40sec)

Veslování intervalově: 10x (20s TOP speed + 10s výjezd) 0s pauzy

Poznámky:
+ přidáno 2,5kg a 2,5kg na JČkách
+ dřep byl super, s technikou jsem maximálně spokojen, poctivé dřepy, ale ta pauza, no krátká
+ shyby dnes nešly - asi důsledek odvaření ramen u pushpressu
+ přidáno 5kg na bicák
+ -10s "pauza" u veslování
+ dneska prostě super trening, žádné s*aní, a navíc mě to hrozně baví!!!
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnešní oběd, bylo to vynikající! Krůtí kousky obalené v těstíčku s těstovinama:

frode

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnam, az na ty testoviny to vypada chutne. Co mas v tom testicku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:

Jo, těstoviny nebyly nic moc, nevím jak je udělat aby byly chutný.

Těstíčko: hladká mouka, vajíčko, sůl, 1 lžíce horčice, trochu vody, 2 lžíce piva (já tam dal ale Frisco)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
frode napsal:

Těstíčko: hladká mouka, vajíčko, sůl, 1 lžíce horčice, trochu vody, 2 lžíce piva (já tam dal ale Frisco)

To testo jsi udelal tak zes to vse smichal dohromady? A to pivo tam musi byt? Jinak ty testoviny mne tam prave od pohledu sedi.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:

To testo jsi udelal tak zes to vse smichal dohromady? A to pivo tam musi byt? Jinak ty testoviny mne tam prave od pohledu sedi.

Jo vše smíchal, ale měl jsem to tuhý, tak jsem přilil vodu aby to řidší. Pivo tam nemusí být, ale upřímně když to jíš, vůbec ho tam necítíš takže bez probému.
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Zkus ty těstoviny vařit v docela dost osolené vodě s kapkou oliv. oleje (ta sůl se do těch těstovin moc nedostane, takže až to sleješ, tak se nemusíš bát, že by to bylo přesolený) a pokus se dodržet přesně čas vaření a vhoď je tam taky ve správnej čas podle návodu. Ale největší změnu udělá to, když koupíš nějaký kvalitní těstoviny, mají je třeba v tescu u těch regionálních kuchyní, ale jsou docela drahý, tak 50Kč, tak třeba na zkoušku na porovnání, jinak já kupuju třeba v DMku od Alnatura, ty sou levný, celozrnný nebo špaldový a ty mi vážně chutnaj, ale je to dost taky subjektivní. Jinak to tvoje jídlo vypadá jako pořádná mňamka :D ispiroval jsi mi a hodim taky nějaký foto z mého kulinářského umu
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
A to pivo tam musi byt?

Piva na vaření se nemusíš bát ani po tréninku, vařením se všechen alkohol odpaří, takže zbyde jenom chuť Já to kuřátko dusim v čeným pivečku docela často
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B: středa

Pushpress: 12x3 x55kg 30s pauzy - chytlo mě zas rameno, přes velkou bolest jsem nešel
MT: 10x3 x100kg 30s pauzy - dneska to vůbec nešlo
Dřepy s JČkama: 10x3x (2x30kg) 25s pauzy
Tric. kliky na bradlech: 7x 7x 7x 7x 7x 7x
Tric. kliky na zemi: 8x 8x 8x 8x 8x 8x
Bic. zdvihy JČ: 5x5x15kg
Bic. zdvihy scotovka: 8x25kg, 5x7x30kg

Poznámky:
+ i když jsem se pořádně protáhnul, tak mě v posledních seriích zase začlo bolet rameno :-/
+ MT mi dnes nějak nešel, ale i tak přidáno 5kg
+ u dřepů přidáno 5kg a 5kg, takže 30kg jednoručky. Udělal bych víc serií, ale při pokládání neskutečná bolest v ramenou, takže jsem byl rád za 10 serií
+ pocity všelijaký, dnes jsem se na cvičení 100% nesoustředil, tipl bych tak 70%, snad to bude v PÁ lepší, plánuju přihodit bench na 80kg a dřep s výrazem na 50kg
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C: pátek

Přemístění: 13x2x65kg 30s pauzy (přidal jsem +5kg)
Dřep + výraz za hlavou: 2x50kg -> KONEC, nasranej, zase mě chytlo rameno, více info dole
Benchpress: 10x3x80kg 30s pauzy (přidal jsem +5kgi)
Tric. tlaky JČ za hlavu: 4x10x17kg
Kliky "ve vzduchu" s kotoučem na zádech: 10x, 8x, 8x - 15kg, 10x

Hyperextenze: 3x10
Zkracovačky na zemi: 3x20
GymJones břicho na lavici: 3 serie STŘED-LEVÁ-PRAVÁ

- na veslo už nebyl čas, zavíračka.

Poznámky:
+ takže.... pořádně jsem se rozcvičil, zahřál (hlavně ramena) a šel na věc
+ přemístění velká spokojenost, když si vzpomenu že jsem dával max. 55kg, teď už 65kg, pauzy dodrženy, dynamický pohyb (poskočení, pěkně přes špičky)
+ dřep + výraz: hrozný, nedal jsem vůbec nic, nešlo to. Pravé rameno hrozně píchalo , nechápu to, jsem pořádně nasranej, činku jsem z horní pozice sotva položil na trapezy
+ bench: spokojenost, přidal jsem 5kg. Na to, že mám maximálku 105kg, je 10x3x80kg 30s pauzy podle mě dobré
+ poraďte co s tím ramenem, různý krouživý pohyby s lehkýma JČ dělám, ale nepomáhá. Fyzioterapetu je asi poslední možnost. Díky
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zkousel ty tvoje kosty obalene v testicku a vubec se me to nepovedlo, misto krutich jsem tam mel kureci prsa a proste me to testicko nedrzelo vubec na tom masu a na konci to byly jen neobalene kostky s testickem, nemelo se napred udelat na panvi to maso? JA to obalil a pak sem to dal na panev....
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota

- atletický stadion

400m rozklus, protažení

ABC:
30m lifting
30m polovysoký
30m vysoký skipping
30m nůžky
30m zakopávání
30m na každou třetí frekvence
30m předkopávání

90m rovinka na rozběhání

Sprint s živou zátěží :
- vysvětlím: měl jsem uvázaný pás, vzadu přidělaný švihadlo a jeho konce držel sparing a při běhu brzdil, nezdá se, ale hodně těžké. Tohle cvičení mě baví a navíc perfektní funkční "cvik".

- 9x30m na 100% + výběh 20m

Kruhák:

3x
100x švihadlo
15x skokových výpadů
10x odrazových plyo-kliků
50x horolezců
10x skoků snožmo do výšky
10x zkracovaček s rukama hore

- výklus 400m

Poznámky:
+ krásné počasí, ale pořád zima
+ ty sprinty byly super, práce rukou + začátek předklon + vysoká kolena + frekvenční kroky
+ no ale potom ten kruhák už tak super nebyl, většina cviků na nohy
+ cítím, že potřebuju bazen, tudíž příští týden asi půjdu, zregenerovat a uvolnit svaly

Video z treningu :

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: