Pěkný videa. Konečně někdo, kdo pořádně maká jen tak dál
Díky chlape
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- asi 4hod stěhování celého bytu + asi stovky výšlapů do 3. patra
- na to, že jsem tahal celkem dost těžký věci, tak jsem se ani nějak nezadýchal, nohy OK, ne KO
- proč? Protože silová vytrvalost , která se mi zrovna v tomto případě velmi hodila.
Zítra si zajdu do posky. O víkendu, jestli bude čas, běh.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Hle, tu se zrodila, nová treningová pomůcka. Má cca 100kg, od traktora.
Zatím to vidíme na převracení, přeskakování a až si pořídíme kladivo, tak bouchání.
(Stanley má samoz. tu vpravo, já tu velkou )
Abeceda:
30m lifting
30m polovysoký skipping
30m vysoký skipping
30m nůžky
30m zakopávání
30m lifting-skipping střídavě na každou třetí
30m předkopávání na každou třetí
Sprinty:
2x100m rovinka
6x50m - 90%
Starty z poloh:
2x z lehu na břiše + 30m výběh
2x z lehu na zádech + 30m výběh
2x z tureckého sedu + 30m výběh
Dneska poprvé s PNEU:
3x10 převrácení
4x8 převrácení + výskok
převracení naproti sobě - každej 8x
6 pokusů dostat pneu asi na 6m vysoký a 70% skloněný, klouzavý svah - k tomu jen:
- pocit z treningu super, jak ty běhy, tak i pneu - tam fakt zabírá komplet celý tělo, no uvidím (pocítím) zítra...
K večeru sem hodím video, snad se vám bude líbit
Čau, promiň že ti to tady zasírám, ale chtěl bych se zeptat na ten Spartan workout.....
Nezasíráš, za dotazy a připomínky jsem rád.
Spartana jsem si vlastně sestavil sám, není nějaký konkrétní rozpis, buďto ho ale můžu jet tak, že budeš mít méně cviků - ale hodně opakování (30+) a nebo více cviků (to mám já) a méně opakování (záleží ale na konkrétním cviku).
Jede se to celé jako kruhák, to znamená mezi cviky je pauza v podstatě 0s, mezi cykly třeba 2-3min. Většinou těch cyklů dám 4-5-6, je to dost náročný, kamarád florbalista se málem zeblil u 2 .
Jinak mám více verzí Sparťana, tady je jedna: (ta lehčí myslím)
Hlavně je třeba si uvědomit, že originální rozpis 300 Spartan, který lze najít např. na youtube, není trénink, ale test. Osobně jsme ho jel jednou a stačilo
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
No, tak Marky, mě je jedno jestli to je test, který testuje jak jsi zdatný a či to zvládneš, nebo trening, který ti to otestuje stejně :). Orig. sparťan je ten týpek v gymu jak tam jede skoky na lavici, mt, shyby?
TADY slibované dnešní video s pneu:
Díky. Já bych si tenhle originál taký rád vyzkoušel, ale prostě na to nemám prostory, resp. prostor, kde bych mohl hned provádět shyby, MT, box jumpy nebo KB. Proto jsem si udělal tu mojí modifikaci, která má také těch 300reps a dá se provozovat všude.
Oddo: Díky, jj skoro už měl rypák v hlíně
Luxusní video s borcem, který má podle mého SKVĚLOU techniku u vertical jumps, powercleans a back/front squats, podívejte se sami....
(nechápu, jak dokáže dát ty lokty u powercleanu takhle vodorovně se zemí, mě to prostě nende)
Benchpress: - 5 serii
Shyby úzko: - 4 serie
Zvedání kotouče 15kg + kliky 4 serie
Výpady + bulgarian split SQ + MT s JČ: 3 serie
Pushpress s JČ: 3-4serie
Zbytek týdne zase naplno běh a poska.
Přední dřep: - jel jsem to poprvé, pocit dobrý, budu jezdit častěji, kvadry parádně zabírají, technika celkem těžká
8x30kg
3x8x44kg
2x8x50kg
MT s JČkou:
2x (10x + 10x) 30kg
2x (8x + 8x) 40kg
- odešel úchop...
NAVY kliky:
6x 6x 6x 6x 6x
Bic. zdvihy s v.o.:
10x20kg
7x30kg
2x8x35kg
6x40kg
Hyperextenze:
3x12
Poznámky:
+ přemístění PR, a šlo to podle mě i hezky dynamicky, no radost veliká
+ poprvé jsme se Stanleym zkoušeli přední dřepy - no viz. video :-)
+ na to, že jsem teď poslední dny stravu docela zanedbával, tak jsem spokojen
Přední dřepy poprvé, 50kg:
Naposledy upravil Frozz. dne pá březen 18, 2011 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru