asi bych u trakove hry moc dlouho nevydrzel ale chapu ten smysl. Treba u GTA me kolikrat jen tak bavilo si jezdit po meste a presne podle pravidel a tady je to jen o tom jezdeni a rizeni.
To první video vypadá zajímavě a fakt to vypadá autenticky.Uplně jsem dostal chuť zahrát si ji znovu.Mohly by na námět téhle hry natočit nějaký pořádný film.
To první video vypadá zajímavě a fakt to vypadá autenticky.Uplně jsem dostal chuť zahrát si ji znovu.Mohly by na námět téhle hry natočit nějaký pořádný film.
U toho druheho se mne libi zajimave udelane provedeni, zvuky, hudba+ jeste ta helikoptera nema chybu jak tam prileti a vypali ty rakety a jak je ta scena v tom autobusu, kde uvidi ty vojaky je taky povedena. Akorat teda nechapu ty jeho predmety a zbrane... cim treba zautocil na ty vojaky? A to mesto bylo kde? Tipnul bych nekde v Anglii.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru