Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
. Nejde tak ani o grafiku jako spíš o zjednodušování her co se týče hratelnosti, příběhu a délky hraní. Vidím to i na svém synovi, který si zahraje radši hru, kterou dohraje za 5 hodin a nemusí u toho vůbec přemýšlet a nějaký příběh nebo poenta ho vůbec nezajímá.
jí.

CHlape tohle je totál hovadina. :)

Podívej se na Crysis grafika suprová a příběh na hovno a jednička na konzole nebyla. Dále nascriptováná série COD, kde na tebe nepřátele nabíhaj dokud nepoběhneš "čekpointem" - ano to na konzole je, ale né první díly a pochybuju, že ty nové díli jsou udělané takhle jen kvůli konzolím. Je to tím, že se snažej vytřískat prachy z jména a vařej jen z vody. Zase se nesnaž všechno hodit na konzole, protože na konzole je spousta her co na PC neni a nebo je pak musej předělávat, protože si to PCčkáři vybrečej.

Ale jinak mě ty nový hry taky serou, grafika sice pěkná, ale příběj a hratelnost nic moc. Proto se těšim až vyjde Gears of War 3 to bude řežba, hlavně v coop modu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Gohan napsal:
Ty tady pleteš hrušky s jabkama, já se bavím o vývoji vzhledu her z hlediska náročnosti na HW, kdy na PC už dávno mohly být mnohem vzhledově lepší hry, ale nemůžou, protože na konzolích by to nebylo hratelné. Nevím co sem motáš nějaké stahování když sem o tom neřekl jediné slovo. Takže si nejdřív něco zjisti a pak můžeš říkat co je blábol a co ne.

A to si jako myslíš že se ta DX11 hra za desítky milionů dolarů jako udělá sama z ničeho nebo co? Čím náročnější technologie (grafika), tím víc peněz to stojí, a kdyby nebyli prodeje z konzolí, tak se tolik nevyvíjí technologie na PC, protože by ji nebylo prostě z čeho zaplatit. Si to představuješ jak Hurvínek válku.
Navíc ti uniká takovej detail, že na PC obvykle bývá verze graficky vylepšená, spíš zaléží na způsobu vývoje, jestli se to dělá nejdřív na PC a pak portuje na konzoli, nebo naopak, nebo jestli se to dělá souběžně.

Já nevím co sem pořád pleteš furt nějaké peníze, co už ti je*e? Já sem řekl že konzole brzdí vývoj her na pc kvůli starému HW, což je naprostá pravda. Takže mi tu přestaň cpát nějaké čísla, protože ti opakuju že o tom sem neřekl ani slovo.

a master: Tobě by prospělo místo hraní si občas projít gramatiku.

Naposledy upravil Gohan dne út duben 26, 2011 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Fůj ještě ty mě straš, to mám shované na slohovku u maturity.
prochm

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik:
Nemáš pravdu. Ovládání bylo pořád stejné jako dnes. Klávesnice + myš.Obtížnost se dala u všech her nastavit také no a na hard core obtížnost to byla u většiny her opravdová výzva a ne jako dnes když dám nejtěžší obtížnost tak se mi málo kdy povede zemřít nehledě na to,že se to každou chvíli automaticky ukládá nebo to automatické uzdravování mě také pěkně štve. No a o té umělé inteligenci by se také dalo dost pochybovat. Třeba takový starý Half life nebyl v tomto směru stále překonán.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za všechno můžou konzole - počítače jsou nejlepší!
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
prochm napsal:
Gohan má pravdu. Časy pořádných hard core her jsou už dávno pryč a je to právě kvůli konzolím. Nejde tak ani o grafiku jako spíš o zjednodušování her co se týče hratelnosti, příběhu a délky hraní. Vidím to i na svém synovi, který si zahraje radši hru, kterou dohraje za 5 hodin a nemusí u toho vůbec přemýšlet a nějaký příběh nebo poenta ho vůbec nezajímá.
Ale tak bohužel doba už je taková. S tím nejde nic dělat. Vývojářům jde hlavně o to by se hra co nejvíce prodávala tak že raději udělají nějakou hovadinu, která zaujme širší veřejnost a tím pádem víc vydělají.

No ono spíš dřív ty hry vydržely často déle, protože byla limitovaná technologie, bylo třeba mizený ovládání, mizerná AI apod. díky tomu si u toho vykysnul dlouhou dobu Nebo byla jedn 1 obtížnost, dneska udělají 4 obtížnosti, někdo to dohraje na nejlehčí a pak si stěžuje, "brutal" obtížnosti jsou pořád obvykle docela hardcore.
Vývoj jednoho levelu díky náročné technologii taky neudělá student IT za 2 víkendy, ale je to dneska práce třeba pro 20 lidí na půl roku.

Tohle brečení mi vždycky přijde jako když se 2 důchodci baví v parku "jak to tenkrát bylo všecko lepší". Ale už si nevzpomenou že 2x tolik věcí stálo za prd.

Ty vole tak tahej sem obtížnost :D:D Víš co je změna u obtížnosti? Že ti kulka ubere místo 10 HP 35 HP, to je bomba co?
Hry trvaly dlouho, protože byly těžké, měly mnoho různých konců a ještě více způsobů jak hrajou projít, tak tady neházej nějakou obtížnost, která tě nutí projít hrou úplně stejně s tím bomba rozdílem že umřeš dřiv. To nemá s prodloužením hrací doby nic společného, tak stejně by tě mohli jebnout do místnosti ze které se nedá dostat, můžeš tam čučet 100 let a taky to neznamená že to bude mít delší hrací dobu.

Naposledy upravil Gohan dne út duben 26, 2011 9:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Vsadím se že tohle jsi nenapsal z xboxu.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
MAST3R napsal:

Vsadím se že tohle jsi nenapsal z xboxu.

Na tyhle podpásovky jsem zvyklej od spolužáka, takže nasrat.

Já nevim co ty melete za hovna, otom, že konzole mohou za to, že hry mají krátkou herní dobu.

Proto třeba GTA 4, které bylo ze začátku na xbox má herní dobu několik hodin, proto Red Dead Remeption má herní dobu několik hodin, proto budemít L.A. Noir herní dobu několik hodin, prostě konzole jsou zlo.

Jinak mícháš jabka a hrušky, bavíme se snad o hrách a né o tom, že PC umí víc věcí.
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Já nevim co ty melete za hovna, otom, že konzole mohou za to, že hry mají krátkou herní dobu.

-Ukaž mi kde jsem to napsal.

MAST3R napsal:
Jinak mícháš jabka a hrušky, bavíme se snad o hrách a né o tom, že PC umí víc věcí.

-Ukaž mi, kde říkám že PC umí více věcí a kde tím argumentuju.
nEcro

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nekdo tu psal na minule strance ze DX11 hry sou z hlediska programovani narocnejsi ale pokud vim je to presne naopak, sice jsem hry nikdy neprogramoval ale co sem celt je jednodusi akorat zajety system DX9 her je pro vyvojare jednodusy kdyz uz takhle programuji hry skoro 10 let.

Ano konzole z vetsiny plati vyvoj her
Ano konzole zhorsuji kvalitu her na PC, na PC sou ty hry pak zmetky bo sou konvertovane z konzoli
PC je lepsi ale podtatne financne narocnejsi koupite si jednu konzoli za 10 a mate ji treba 5 let nez vyjde dalsi gen. U PC si za 15 koupite slusny PC na hry ale za 5 je to plecka a nic nerozjedete
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Místo "ty" tam mělo bejt "to".

Ad 2: narážim na: "Vsadím se že tohle jsi nenapsal z xboxu." Nebo co si tim jiného chtěl říct, když né, že na PC, máš net, můžeš stoho psát, vypalovat?

Jinak mě je to jedno, já mám xbox i PC, měl jsem i PSone, dokonce i PSP, hrál jsem i PS3. Nejsem jen zarytej PCčkář co brečí, že nemá hry.
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Já nevím co sem pořád pleteš furt nějaké peníze, co už ti je*e? Já sem řekl že konzole brzdí vývoj her na pc kvůli starému HW, což je naprostá pravda. Takže mi tu přestaň cpát nějaké čísla, protože ti opakuju že o tom sem neřekl ani slovo.

To máš mozek slepice, že to pořád nechápeš?
Bez konzolí by se nic rychleji nevyvíjelo, protože by se to nezaplatilo, nové technologie a grafiku nevyvíjí žádná charita, aby měl Gohan na monitoru hezčí obrázky, ale firmy co na tom chtějí vydělat peníze. Bez konzolí by tolik těch peněz nebylo a tímpádem by se tak rychle nevyvíjelo.
Takže to že si napsal, že "konzole brzdí vývoj her" je naprostej blábol.
Nehledě na to, že PC verze stejné hry je graficky obvykle lepší než konzolová (lepší textury, vyšší rozlišení, AA,...).
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
no nekdo tu psal na minule strance ze DX11 hry sou z hlediska programovani narocnejsi ale pokud vim je to presne naopak, sice jsem hry nikdy neprogramoval ale co sem celt je jednodusi akorat zajety system DX9 her je pro vyvojare jednodusy kdyz uz takhle programuji hry skoro 10 let.

Aha, a proto třeba Mafii udělalo pár kluků "v garáži" za pár milionů Kč.
A na Mafii 2 těch lidí už byli desítky až stovky a cena byla v milionech dolarů.

Daniel Vávra: „Nikdo asi nehraje hru proto, aby několik hodin zjišťoval, co má zmáčknout, a následně si kreslil na saják mapu bludiště, ve kterém se nachází, což dřív bylo normální, protože na mapu a nápovědu nebylo místo v paměti." Vávra ovšem zmiňuje jiný problém, který se týká budoucího vývoje: „V roce 1996, když jste chtěli mít ve hře sto postav, stačil vám je nakreslit za pár týdnů jeden člověk, protože to byli 2D panáčci o pár pixelech. Dnes v době fotorealistické grafiky vám jeden člověk bude pár týdnů dělat postavu jednu, další lidé ji pomoci velmi drahého zařízení budou animovat, nadabovat ji musí profesionální herec, všechno se pak musí ještě nasvítit, sestříhat jako film, někdo musí nastavit virtuální kameru..." Podle Vávry by pak i pouhý remake patnáct let staré hry dnes stál padesátkrát víc než originál: „Proto jsou hry kratší a jednodušší."
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
nEcro napsal:

Aha, a proto třeba Mafii udělalo pár kluků "v garáži" za pár milionů Kč.
A na Mafii 2 těch lidí už byli desítky až stovky a cena byla v milionech dolarů.

no ono kdyz mala firma prejde pod velkou tak se hned penize rozhazuji, nehlede na to ze mafia1 byla uplne jine kvality nez mafia2 kde z pulky osekali dej a pak ho doplnili DLC aby si zase platil. A navic mafia 2 je pod DX10 a ne 11 coz je podstatny rozdil protoze DX10 byl velky omyl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: