|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Gohan má pravdu, HW vývoj her ty blbý konzole brzděj, krásný příklad Crisis 2... To má horší grafiku jak jednička a jedu to na D9 |
horšie sú určité textúry, čo zapríčimnil práve simultánny vývoj aj pre konzole a pod., holt nie je to čisto killer pc titul, aj ked minimálne vzhľadom na technológiu sa tak tváril, ale oproti jednotke je a čo je myslím najdôležitejšie hrateľnosť o kus vyššie a celkový spád tiež + je to určite minimálne stále top 3, čo sa týka grafiky na pc aj tak, o to viac poteší, ako krásne a na plné detaily dokáže behať aj na slabších zostavách. Osobne textúry/netextúry na mňa grafika zanechala lepší dojem ako jednotka, lepšie použitý farebný filter a vlastný AA tomu hodne napomáha, kvitujem takisto hutnú urbanistickú akciu, uchádzajúcu fyziku a skvelé prekopanie možností obleku.
ale globálne k trendu, hrám už tiež skoro dve desaťročia a súčasnú produkciu beriem zväčša len ako kratochvíľu a technologickú prezentáciu, česť výnimkám samozrejme, nádeje vkladám do witchera 2 a Skyrimu pre hodnotnejšie hranie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Sentiment je silná věc. Před 13 lety jsem byl taky vyplesknutej z Prince of Persia a podobných her jak z prvního sexu, a dneska by mě nebavily ani 5minut.
Wolfenstein 3D - revoluční pecka, dneska spíš pro smích, a tak by se dalo pokračovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
spazik: zalezi co hrajes - ja treba jen rpg a strategie a je fakt, ze me dlouho uz nic nechytlo - pokud nepocitam onlinovky
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Líbí se mi, že se poslední dobou ustoupilo od honby za obrovskejma texturama a milionama polygonů a místo toho se řeší animace, mimika postav, lip sync, kvalitní dabing, motion capture se opravdovými herci, kteří umí hrát. Viz. LA Noire (typická konzolovka pro věkovou kategorii 8 - 12  ) _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | spazik: zalezi co hrajes - ja treba jen rpg a strategie a je fakt, ze me dlouho uz nic nechytlo - pokud nepocitam onlinovky |
Tak u strategií už není moc co vymejšlet Koncept už je vypilovanej k dokonalosti viz. Starcraft 2, tam už není moc co zlepšovat.
RPG tam mě baví jen klikačky jako Diablo, to se těšim na trojku.
I když pokud člověk hledá něco originálního a zajímavýho, tak koukat na menší projekty nebo freeware scénu (viz. třeba Angry birds). Tam se dají najít originální koncepty spíš, než u EA Games, kde se dočkáte max. 20. pokračovaní FIFA nebo Call of Duty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
nikdy som sériu starcraft a pod. typy stratégié za nejaké extra stratégie nepovažoval, ked stratégiu s veľkým S, tak takou je už roky rokúce séria total war, pri nej som strávil stovky hodín vo všetkých dieloch, vynikajúci managment a bitky, aké sa nenájdu nikde inde + vždy so špičkovou grafikou ako bonusom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
Jo strategie to je pecka, sice jsem nikdy nehrál starcraft, ale za to jsem vyrostl na command & conquer, začal jsem na red alert 1 (PSone) pak jsem přešel na RA2, Generals, Zero Hour a pak přišlo zklamání v podobě nových dílů.
A ještě Stronghold 1 a Crusader jsou dle mého názoru kvalitní strategie. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | nikdy som sériu starcraft a pod. typy stratégié za nejaké extra stratégie nepovažoval, ked stratégiu s veľkým S, tak takou je už roky rokúce séria total war, pri nej som strávil stovky hodín vo všetkých dieloch, vynikajúci managment a bitky, aké sa nenájdu nikde inde + vždy so špičkovou grafikou ako bonusom. |
samozrejme nemuzu ani v nejmensim souhlasit. Ja sem vyrostl na starcraftu a uz jen to, ze to je od roku 1998 nejhranejsi strategie na svete je jasnej dukaz, kdo ze je tady panem. Blizzard je absolutni spicka co se hratelnosti tyce a tet s vydanim druheho dilu dostal starcraft druhej dech a vubec se nedivim, ze vsichni hraci od komandu po warcraft presli na SCII. Je plno strategii, ale opravdu jen starcraft si dokaze udrzet tolik fanousku a hracu po tak dlouhou dobu. Je tu samozrejme rec o multaku, singl je u starcraftu jen doplnkova zalezitost
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Turakam napsal: | | nikdy som sériu starcraft a pod. typy stratégié za nejaké extra stratégie nepovažoval, ked stratégiu s veľkým S, tak takou je už roky rokúce séria total war, pri nej som strávil stovky hodín vo všetkých dieloch, vynikajúci managment a bitky, aké sa nenájdu nikde inde + vždy so špičkovou grafikou ako bonusom. |
samozrejme nemuzu ani v nejmensim souhlasit. Ja sem vyrostl na starcraftu a uz jen to, ze to je od roku 1998 nejhranejsi strategie na svete je jasnej dukaz, kdo ze je tady panem. Blizzard je absolutni spicka co se hratelnosti tyce a tet s vydanim druheho dilu dostal starcraft druhej dech a vubec se nedivim, ze vsichni hraci od komandu po warcraft presli na SCII. Je plno strategii, ale opravdu jen starcraft si dokaze udrzet tolik fanousku a hracu po tak dlouhou dobu. Je tu samozrejme rec o multaku, singl je u starcraftu jen doplnkova zalezitost |
pokud nejedes strategii MMMball
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | sis dovolil znevážit singl u Starcraftu..., měl bys zemřít pomalou smrtí vykuchán hejnem zerlingů... a ponechán bez pomoci medika... | starcraft neni o singlu, ano Blizzard ma v singlu krasny videa a na ty se rad podivam, ale ta samotna hra je tezka nuda. Na singl sou jine hry. Starcraft je hlavne hra pro lan/net. Hodne velka zasluha na tom, ze Starcraft frci takhle dlouho je, ze vyvojari spolupracujou s top hracema a podle jejich rad tu hru upravujou, aby byla co nejlepe vybalancovana, to same tet ceka SCII, bude trvat nejakej ten rok, az se vsechno vychyta, aby to byla stejne dokonala strategie jako jeho predchudce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|