Crysis 2 na ps3 HD luxusni podivana ma nekdo taky zkusenost? fakt doporucuju
Na ps3 je to o ničem. Si zahraj jedničku ta je na tom graficky mnohem líp a na počítači v rozlišení 2560x1600 na max detaily. To teprve budeš valit bulvy.
Já teď hraju Bulletstorm. Je to parádní řežba.
muzes napsat co mas za pocitac, ze vidis rozdil pri hre Crysis?
muzes napsat co mas za pocitac, ze vidis rozdil pri hre Crysis?
Pokud jde o to srovnání Cysis a Crysis 2 tak jde o to, že ta jednička byla převážně v pralese tak že ta grafika tam vynikla mnohem lépe než někde v uličkách velkoměsta. Kývání trávy a stromů ve větru ,paprsky slunce, které prochází mezi listím stromů a hladinou moře. Tehdy jsem měl grafiku n Vidii 295 GTX a i tak jsem mi mohl dovolit hrát to v max. detailech pod direct 10. Jinak teď mám procesor Intel Core i7-2600K grafiku nVidia GTX590 a 8GB paměti. S tím si už můžu dovolit instalovat i různé grafické mody jako je třeba tohle. Je to něco úžasného. Těžko se to popisuje.Musel by jsi to vidět.[/quote]
Lepčí CPU? Lepší procesor na HRY než je INTEL Core i7-2600K 3,4 GHz Sandy Bridge momentálně těžko seženeš. Má odemčený násobič. Jde bezvadně přetaktovat. Výkonnější je jen Intel Core i7 Extreme 990X 3,46 GHz, kerý je v průměru jen o 13% rychlejší ale o 14000Kč dražší.
Lepčí CPU? Lepší procesor na HRY než je INTEL Core i7-2600K 3,4 GHz Sandy Bridge momentálně těžko seženeš. Má odemčený násobič. Jde bezvadně přetaktovat. Výkonnější je jen Intel Core i7 Extreme 990X 3,46 GHz, kerý je v průměru jen o 13% rychlejší ale o 14000Kč dražší.
ano lepsi CPU. proc by si ho tezko sehnal ? ja ti ho sezenu uplne lehko. znam milion obchodu kde ho koupis. a ne jen 990x ale lepsi jsou i 995x 980x. a o cene jsme se tu myslim nebavili to same by totiz platilo na tvou grafiku. a to ani nemluvim kdybych mel porovnat cenu/vykon celeho pocitace a Xboxu nebo ps3 to by jsme vsichni ty vyhozene prachy obreceli
Tak jasně ta grafika je extrem ale ty procesory co jsi uvedl, jsou na tom výkonnostně skoro stejně jako ten 2600K. Jinak počítač, který ti dá všechny současné hry na max detaily koupíš i za 15000Kč. Tak že když si to vezmeš tak tě to o moc dráž než takový Xbox nepřijde, když k tomu připočteš ještě televizi, která tě vyjde tak na 10000Kč. Jo a o nějakém srovnávání výkonu počítače a konzolí se samozřejmě nemá cenu vůbec bavit. To je jako by jsi srovnával trabanta s mercedesem a to platí o tom počítači za 15000Kč.
Ja teraz skladam komp a moja zostava vyzera takto:
Však perfektní sestava, ono není dneska ani co vymýšlet :-)
Intel i5 nebo i7 sandy bridge + 8GB nějaký značkový RAM + GTX 560 (Ti) nebo 570 + moderní deska se SATA3 a USB 3.0
Nic lepšího cena/výkon asi není
Ja teraz skladam komp a moja zostava vyzera takto:
Však perfektní sestava, ono není dneska ani co vymýšlet :-)
Intel i5 nebo i7 sandy bridge + 8GB nějaký značkový RAM + GTX 560 (Ti) nebo 570 + moderní deska se SATA3 a USB 3.0
Nic lepšího cena/výkon asi není
slusny. taky jsem tim donedavna travil cas. pak jsem chytl nerva koupil alienware area 51 a doufal ze budu mit na par let klid ale jak vidim tvou grafiku tak jsem se spletl . ten 850W zdroj ti uz vetsi uprade nepovoli (ne ze bys ho potreboval ) jinak predpokladam ze zvukovku jsi jen nenapsal ale mas ji ze?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru