|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|
Dreamfall :The longest journey - na tohle jsem cekal od Fahrenheita :) uz jsem to dojel-bomba...
a asi po desaty hraju Wildfire :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tyrael

|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
hrajete nekdo CIVILIZACI 4 ? Takhle hra uplne neuveritelne navykova _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Malej Kevin

|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 9:40 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | major john matrix napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | co takhle diablo 2 po Bnetu? nikdo? :) |
Ja bych dal,a jak rad,mas lord of destruction? |
jasne, expansin, hral jsem europe scl ladder ale tenhle ladder uz stoji za ho... takze se vracin v novym ladderu (asi od zari) |
Pozor na Dr.Sustanona
|
|
| nahoru |
|
 |
Aras

|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
| EmbrYoYo napsal: | | Quake 3 a Lineage 2.....obzvláště L2 je bezkonkurenční... |
Kvůli L2 jsem málem propad ve třeťáku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 11:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ebenezum
|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem si v prvaku zprijemnil zkouskove obdobi world of warcraftem, me kazdodenni dilema, ucit se na zkousku nebo zahrat wow, koncilo vzdy stejne (Lenin by ze mne nemel radost...) _________________ crashpc: "rozkopat bandě hajzlů hlavy (nerozkopat taky) je umění. ale zmáčknout spoušť je uplně jednoduchý...."
|
|
| nahoru |
|
 |
moNty__

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
nikdo nehrajete W3:Dota??
Posledni dobou nejhranejsi mod do w3 a zacina byt i hranejsi nez obycjeny w3. _________________ <3 Seat sport
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
| citace: | Topděfka
Bydliště: Hradec Králové Zaslal: po leden 02, 2006 0:22 Předmět: Gamesy
Tak,je tu topic o knihách,o filmech a o hudbě...tohle tu chybět nemůže.
Hraju Age of Empires 3 ...zprvu zábavný,po hodině hraní dost primitivní...:-/ | No mna to drzalo, dlhsie, ked tam je tolko moznych variacii , navyse na hard urovni som stale prehral. V jednej svetlej chvilke som to z PC vymazal, ale uz o 2 dni som si nainstaloval trial verziu AOE III:War of chiefs a to sa tam zas dalo hrat za Indianov , nastastie som v sebe nasiel silu a zmazal to _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
Amazonka 97lvl, damage 900-1900 normal, s poradnou vybavou 1700-5600. Ale stejne to na multiplayeuru na nejtezsdi obtoznost moc neslo.
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 10:53 am Předmět: |
|
|
ja to drtil za paladina lvl 97 a mam damage 2900-3300 a dokonce krasny Very Fast Attack:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Harpagon

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 2:16 pm Předmět: |
|
|
Black Dragon: Jak se menovaly tvoje postavy (+gilda)? hraju na DP od zari 2002 tak te mozna znam
BTW ten Fire s wyrmama byl vtipnej, byl sem v prvni vyprave co tam byla, taktika naskakat a jen zmatene pobihat
http://ukazto.com/img/novy_fire.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Harpagon

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|