Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 4:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U dvojky som strávil dosť času, ale od skutočného rpgčka má daleko, je to tiež v podstate akčárna jak prase so syslením itemov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 4:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
U dvojky som strávil dosť času, ale od skutočného rpgčka má daleko, je to tiež v podstate akčárna jak prase so syslením itemov.

to je pravda, ale byla to kurva pařba jako prase...
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Turakam napsal:
obtiažnosť bola o niečom inom, to máš pravdu, ono napríklad prejsť taký die by the sword, pomaly ani tvorcovia nerátali, že to dá nejaká extra väčšina, ale ak sa mám priznať, v súč. už sa mi, ak už hrám, nejak frustrovať, kvôli prestrelenej obťiažnosti či zle nadesignovanej misii fakt nechce.

to je práve to, ta obtížnost je právě taková, abys našel to nejlepší řešení, není to bezhlavé kosení nepřátel, prostě si tu hru musíš užít, přijít na to, co autor chtěl, abys udělal, miloval jsem těžké hry, které mě nutili přemýšlet, třeba málo nábojů, hledá tajných místností, kde byly drsnější zbraně, bez kterých jsi nemohl pokračovat dále, atd...

To je bullshit, dřív často měla hra jen 1 obtížnost, tudíž to nebylo ani moc easy, ani nijak moc harcore (viz. tvůj příklad z warcraft2, který říkáš že šla základna dobýt i bez katapultů).
Dneska většina her má aspoň 3-4 obtížnosti, což jednak sice zaručuje, že na tu nejlehčí ji projde i moje babička, ale nejtěžší obtížnost bývá často opravdu hardcore, na hranici dohratelnosti.
Celkově když někde vidím, jak si takhle někdo stěžuje na kvalitu současných her, tak mi to připomíná, jak když v parku na lavičce tlachají 2 dědci o tom, jak dříve byly párky chutnější, holky hezčí a obloha víc modrá
Tvrdit např. že starcraft, warcraft nebo diablo byly lepší než jejich současné 2.-3. díly je jako tvrdit, že Škoda 120 byla lepší než Škoda Superb.
xCROWx

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív byly hry většinou dost špatně designérsky zvládnuté (viz. Carmackova teorie o tom, že FPS nepotřebuje příběh, styl navrhování map ve střílečkách, rpg se super systémem zabité questy typu "krysy ve sklepě"), ale zase díky menším rozpočům byl daleko větší prostor pro originalitu. A dneska se zase do většiny větších projektů vkradlo rutinérství a cílení na průměrného hráče. Nicméně se bavím pořád a většinou nestíhám hrát všecko, co se mi líbí. Celkem se mi líbí trend HD remaků klasik - Metal Gear, Sly Cooper, God of War, ICO+SOTC ...
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina nových her jsou totální shity, upřímně, když to srovnám se staršími kousky , je to úplně něco jiného. Pro znalce viz. COD, Gothic, NFS a můžu pokračovat. Proto jsem už celkově od her opustil, kdysi jsem hrál COD 1, L2, Gothic 1,2,3 ... ale co je teď: všechno na jedno brdo, přeplácaná grafika , herní požitek nula, fráze: "zapni, zahraj, vypni, zapomeň" se hodí k většině moderních her s číslovkou 3,4,5,6,7 za názvem.
Toť můj názor.
mysH

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Tvrdit např. že starcraft, warcraft nebo diablo byly lepší než jejich současné 2.-3. díly je jako tvrdit, že Škoda 120 byla lepší než Škoda Superb.

Ale ony byly lepsi, v tom ze to bylo neco novyho. Jasneze do kvality, efektu, grafiky jsou ty novejsi hry vetsinou lepsi .. ale ne uplne.
Nejlepsi priklad je treba World of Warcraft - uplne ten prvni dil byl novy, dost tezky a travilo se tam opravdu HODNE hodin, aby clovek neceho dosahl. Naproti tomu Cataclysm ma nekolikrat lepsi grafiku, predelany ovladani, suprovy addony .. hezky udelany instance .. a co? A je to sracka - nastavili obtiznost tak trapne lehce + predelany priority hry, ze i kdyz ta hra je lepsi, je vlastne horsi.
Silene se tesim na Diablo - doufam, ze to nedopadne stejne .. system "vsechno pro vsechny, hlavne nam dejte svoje prachy" .. z toho se mi chce blejt.
Seva98

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz tu je vzpomenute Diablo 3, tak to neni moc dlouho co byl vydan skill calculator a vypada to ze hratelnych bude strasne moc kombinaci, takze kazdy hrac bude vlastne jiny, jeste kdyz to zkombinujeme s runama
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian

https://www.zonetraininglog.com
xCROWx

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže třeba první COD (shodou okolností totální kopie Medal of Honor) je lepší než Modern Warfare 1? Come on ...
A současné hry nejsou jen do sucha ždímané x let staré série ...
CrazyLom

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Celkově když někde vidím, jak si takhle někdo stěžuje na kvalitu současných her, tak mi to připomíná, jak když v parku na lavičce tlachají 2 dědci o tom, jak dříve byly párky chutnější, holky hezčí a obloha víc modrá

nic není větší pravda. chlapi, probuďte se, to je hotovo. samozřejmě že dnes vycházejí brutální, originální a vychytané kousky. to, že už nemáte čas a počítač na to si je zahrát, neznamená, že neexistují
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
xCROWx

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A taky samozřejmě funguje efekt nasycení, první střilečku si člověk užije i když to bude totální hovadina, padesátou tak trochu odzívá, ať je sebelepší.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
Takže třeba první COD (shodou okolností totální kopie Medal of Honor) je lepší než Modern Warfare 1? Come on ...
A současné hry nejsou jen do sucha ždímané x let staré série ...

Pro mě, ano. COD 1 jsem hrál (tak nějak polo-profesionálně) zhruba 5-6let, byla to pro mě nejlepší střílečka co jsem kdy hrál (multiplayer). A taky to mělo tolik let svojí stálou komunitu, bylo stovky klanů, různé české a mezinárodní ligy, servery, proč asi ... S COD 2,3,4 atd se to vůbec nedá srovnávat, i když COD 2 nebylo o tolik horší (bohužel bylo o dost jednodušší).
Podotýkám, můj názor :-).
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo holt první sex je jen jednou, to že vás to za X let už tolik nebere neznamená, že je chyba u ženský
S tim World of Warcraft je to jasnej příklad, Cataclysm byl 10x lepší a promakanější, než nějaký přiblblý Molten Core. Ale logicky když tu hru hraje někdo 5 let, tak je jasný, že mu ta hra bude připadat pořád stejná, nudná a lehká. Hardmody raidů teda rozhodně lehký nebyly a většinu z nich jsme se starou guildou nedávali a to tam byla většina lidí, co hráli X let. Hardmode Lich King asi tak 100x těžší a komplexnější boj než nějakej ubohej Ragnaros, kde se 10minut stálo, mačkali 2 tlačítka a asi 2x přiběhlo pár fire-elementálů

Když jsem měl první počítač a hrál Soldier of Fortune, byl jsem z toho vyplesknutej jak malej Jarda, po pár letech jsem si to nainstaloval a chtěl zahrát znova, ale nedošel jsem ani první level, protože sem si řikal co je to za pí*ovinu
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fight to byl promakanější, aby ne, když měli na vývoj o několik málo moc peněz více.
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není jen o penězích, ale hlavně o lidech a zkušenostech. O tom co fungovalo, co nefungovalo, jak by to mohlo fungovat lépe.
Jasně když máš miliony, můžeš si místo jednoho člověka co dělá textury najmout 10 lidí, ale to ještě samo o sobě vůbec nezaručí lepší hru.
Fox171

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 12:28 pm    Předmět: tvl Odpovědět s citátem

Na SOLDIE OF FORTUNE si pomatuju. Mel jsem jen demo a hral ho porad dokola . Dnes hraji hry uz jen se svou 8letou sestrou a to hry ze znamych pohadek (shrek,toy story, simpsons,...).

A ted si delam zalusk na jednu pecku - Viva pinata.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: