Jak na tom má být skyrim ohledně dialogů?bude to zase idiocie ala morrowind?Oblivion jsem kvůli tomu ani nezkoušel,protože rpg bez pořádných rozhovorů pro mě není rpg
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Když už je tu řeč o RPG, nevyšlo za posledních cca 6 let, kdy už hry vůbec nesleduju, něco ve stylu Baldur´s Gate, Icewind Dale nebo Neverwinter Nights? To je jedinej styl, kterej mě baví, a přece jen hrát po šesté BG2 už není taková zábava...
_________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
Práve hrám, proste sánka dole, konečne rpg ako má byť, ako fanúšik oblivionu musím priznať, toto je ešte o triedu lepšie.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Když už je tu řeč o RPG, nevyšlo za posledních cca 6 let, kdy už hry vůbec nesleduju, něco ve stylu Baldur´s Gate, Icewind Dale nebo Neverwinter Nights? To je jedinej styl, kterej mě baví, a přece jen hrát po šesté BG2 už není taková zábava...
Dragon age a Witcher 1 a 2, to jsou moji favoriti...
_________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
hraju ted Crysis 2, zatim maximalni spokojenost jak s hrou samotnou, coz se o jednice v mem pripade rict neda tak i s HW naroky, jednicku sem hral se strednimi detaily a celkem se to sekalo. Dvojka jde na extremini temer plynule. Hlavne se mi zde libil prichod sci-fi monster, bavi me to s nimi jeste vic nez souboje s vojaky. V jednicce to bylo uplne naopak, tam se mi libilo jen uvodni prochazeni dzungli a koseni tamanu. Po prichodu monster me hra prestala naprosto bavit a dohral ji jen z donuceni.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru