|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Lineage 2 s 1x ratama na offiku by mě asi stála zdraví.
Hrál jsem na 7x a už tak to trvalo moc dlouho |
Ale to uz je je urcite nejaky ten patek ne? Ted jde vsechno mnohem rychleji diky vitalite a Nevit blessing. Ja do toho jdu
Uz jen proto, ze nemam televizi a nechce se mi chodit spat v 20:00 s detma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Gohan napsal: | Lineage 2 s 1x ratama na offiku by mě asi stála zdraví.
Hrál jsem na 7x a už tak to trvalo moc dlouho |
Ale to uz je je urcite nejaky ten patek ne? Ted jde vsechno mnohem rychleji diky vitalite a Nevit blessing. Ja do toho jdu
Uz jen proto, ze nemam televizi a nechce se mi chodit spat v 20:00 s detma :) |
Jo, bude to tak dva tri roky zpatky.
A chci se zeptat ohledne toho prechodu na free a s nim spojenym prechodem na model mikrotransakci.
Co se kupuje za real penize?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | marash napsal: | Přesně tak, spíš teda od večera do rána v mojem případě |
vy dva a další šulinci, co hrají počítačové hry, dělejte radši něco užitečného, vzdělávejte se, sportujte, toto je jenom promarněný čas hraní her, věřte mi, prohrál jsem takhle hodně času, teď toho lituji... |
Nejlepší část svého života jsem strávil ve wow, teď už jenom trpím :-)) Sem tam si ve volném čase zapařit nějakou hru je "podobné," jako skočit do kina nebo do hospody na jedno _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | marash napsal: | Přesně tak, spíš teda od večera do rána v mojem případě |
vy dva a další šulinci, co hrají počítačové hry, dělejte radši něco užitečného, vzdělávejte se, sportujte, toto je jenom promarněný čas hraní her, věřte mi, prohrál jsem takhle hodně času, teď toho lituji... |
Bavil jsi se u toho? Jestli ano, nebyl to promarněný čas.
Člověk si říká co všechno mohl udělat, naučit se německy, vynaleznout perpetum mobile a pokecat si s Cimmermanem o české státnosti, ale ve skutečnosti by ten čas promrdal s nějakou jinou píčovinou, dost možná nudnější a škodlivější jak pro tělo, tak pro peněženku ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
Já jsem taky hrál wow ba ofiku v hodně aktivně raidující guilde a stíhal jsem při otm posilovnu i školu. Problém to není, jen je třeba si umět ten čas rozvrhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 12:26 am Předmět: |
|
|
no tak, priznejme si to, propaleny hodiny na hrach byla ztrata casu, ale koho to v ty dobe nebavilo, ze:D
a dodnes se priznam, ze kdyz vyjde naka hra, ktera ma kvalitu (z posledni doby treba witcher 2 nebo novej deus ex), tak jsem ji schopnej sfouknout na jeden nadech a vsechno ostatni, krome nejnutnejsich zalezitosti, jde stranou:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 4:29 am Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | no tak, priznejme si to, propaleny hodiny na hrach byla ztrata casu, ale koho to v ty dobe nebavilo, ze:D
a dodnes se priznam, ze kdyz vyjde naka hra, ktera ma kvalitu (z posledni doby treba witcher 2 nebo novej deus ex), tak jsem ji schopnej sfouknout na jeden nadech a vsechno ostatni, krome nejnutnejsich zalezitosti, jde stranou:) |
pred chvili jsem dojel witchera a musim rict, ze ten zaver me trochu zklamal..loc muinne je docela kratky a zaver celkem suchej..takze je to takovy podle me nedotazeny..i kdyz az do konce chapter 2 jsem byl celkem nadsenej.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
Já to za ztrátu času nepovažuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Já to za ztrátu času nepovažuju. |
presne.... kdyz jsem doma tak co mam delat? Valet se na gauci a cumet na bednu? Prijde mi to uplne stejny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: |
pred chvili jsem dojel witchera a musim rict, ze ten zaver me trochu zklamal..loc muinne je docela kratky a zaver celkem suchej..takze je to takovy podle me nedotazeny..i kdyz az do konce chapter 2 jsem byl celkem nadsenej.. |
Jo, to je fakt, taky mi to prislo trochu slabsi... ale podle me to mozna bude tim, ze si chteli nechat otevreny misto na datac _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
právě v tom je ta sranda, teď to za ztrátu času nepovažuješ, ale až budeš starší, tak se budeš mlátit do hlavy, že jsi třeba nedělal něco jiného, co by ti pak dovolilo hrát hry do konce života bez nutnosti pracovat, už to chápeš? když se teď třeba ten hráč pokeru z Třince rozhodne, že už nebude pracovat a hrát jenom hry, tak si to může dovolit, protože předtím hrál poker a díky pokeru vydělal neskutečný prachy, můžeš místo hraní her teď třeba začít podnikat, spekulovat na finančních trzních, plánovat, že uděláš jednu velkou banku, nebo tak něco, už to chápeš??? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
cipinek - kolko penazi si zarobil a aky uspech si dosiahol? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Jak co, občas si zahrát proč ne, taky si jednou za rok za dva, zkompletuju sadu od Blizzardu- warcraft 2,3,datadisk, Stracraft-1,datadiski, diablo 2,datadisk, kolik to trvá dnů dohrát u všeho celý kampaně si můžes spočítat sám, docela dost, ale jednou za čas navečer si dát pár misí, proč ne.. Ale takový ti WOWkaři co u toho sedí od rána do večera, denno-denně, a mají tam svou gildu- pomalu svůj druhej svět, tak to je podle mě ztráta času a magorismus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|