|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Uz nekolik dni ujizdim na Skyrimu. Muj spolecensky zivot prestal existovat |
Ako keď som v TT, tak tu nemám na to železo, ale raz za dva-tri týždne doma, ako som bol tento víkend, som si to veru pekne užíval, už aj nevymodované všetko na ultra detaily to beží famózne a neraz sa fakt človek iba kochá + absolútne zatiaľ neriešim hlavnú dej. líniu ale plním všemožné iné, častokrát pekne sa košatiace questy a výborne sa bavím, oceňujem aj lepšie získavanie skilov v rámci aktuálneho štýlu hranie atd. atd. je toho veľa, ozaj koľko ste zatiaľ ulovili drakov? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
Frozz: Hraju jedine ze treti osoby. Prepinat tam jde v pohode. Ja Gothica taky miluju a tohle je podle me Gothic tak 100x lepsi.
Turakam: Myslim ze uz asi 8. Nepocitam to. Na zacatku jsem se bal, ze to dohraju za par hodin a ted po priblizne 40ti hodinach cistyho herniho casu zjistuju, ze sem asi tak ve tretine hry...a taky nejdu moc po hlavnich ukolech
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Pojede mi to v pohodě na noťasu procák i3, 3gb ram, je rok a půl starý ....? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
No na max detaily si to asi nezahrajes, ale myslim, ze by to jet melo
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
ono Skyrim podobne ako ostatné betesďácke hry je značne nenáročný si myslím, duplom, keď tentokrát mierne zmršilipc port a je vidieť, že pomaly primárne boli konzole, ono aj ram je tam zamknutá na max 2gb, ale už na to vyšiel mod, ktorý umožní využiť 4gb, nie že by som ho mal odskúšaný, len tak na okraj. Ja zatiaľ len troch (ťažko sa mi sundávajú a vôbec vyprovokujú k boju) ale hlavne robím doradu všetky mercenery misie za companions. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Jj u companions uz jsem sef  ..ted delam ukoly pro legii a pak se uvidi
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Nj na Skyrim to chce (před)poslední generaci PC, aby to nějak rozumě jelo na vyšší detaily.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: |
uz stahuju..nenavidim vas |
Máš doufám aspoň týden dovolenou?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
neboj skyrim je plný nádherných destinácií, o to sa bát nemusíš:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Frozz: Hraju jedine ze treti osoby. Prepinat tam jde v pohode. Ja Gothica taky miluju a tohle je podle me Gothic tak 100x lepsi.
Turakam: Myslim ze uz asi 8. Nepocitam to. Na zacatku jsem se bal, ze to dohraju za par hodin a ted po priblizne 40ti hodinach cistyho herniho casu zjistuju, ze sem asi tak ve tretine hry...a taky nejdu moc po hlavnich ukolech |
Nemá cenu se bavit o tom co je lepší. Obojí je/byla bomba.
| Turakam napsal: | | cocman napsal: | Jj u companions uz jsem sef ..ted delam ukoly pro legii a pak se uvidi |
jj ja tiež. Fuj death to the empire, long live Ulfric Stormcloak, viva la revolution!!! |
Připojil jsem se k nim, ale teď toho lituju. Hnusný rasistíi
Jinak, jediné co mi na Skyrimu vadí je, že zkapu na dvě rány, zatímco protivník vydrží dvacet (a ještě se v klidu vyhealuje). To platí jak pro silné mágy, tak pro hajzly s obouručákama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
Vidíš, ja som zakutý v heavy armor s jednoručákom a riadnym štítom a len tak hocjaký stret ma nerozhádže, ono sa tými perkami myslím dá dosť pekne vyboostiť, keď sú vhodne zvolené. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|