|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Jj presne ted kazda class ma skoro vse, jo je to jednoduche uz ani nemusis premyslet... jen jdes za sipkou a mackas par tlacitek. Proste pro dementy |
To je taky kravina, dřív měla každá klasa jen pár použitelných abilit a i trumbera věděl za odpoledne co kdo a jak používá. Teď má každá klasa abilit 5x tolik a desetkrát tolik možností jak ji hrát, takže naopak je to mnohem těžší, protože člověk musí používat mnohem víc abilit sám a i reagovat na mnohem víc abilit u ostatních. |
to bych nerekl, kdyz ti addon ukaze nebo uz i rekne co mas na sobe nebo co casti protivnik... wow upada
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
Czeblade: uz to opravdu raci nekomentuj, kdyz ani nevis jak to ve hre celou dobu bylo, uz i pred TBC byly addony typu DBM, enemy cast bar, apod., ktere se pouzivaji dodnes, za tu dobu se zmenila jen jedna vec, blizz prave zakazal addony co ti jsou schopny kreslit na obrazovku, kam se postavit a co udelat
A kdyz to nechces hrat, tak to proste nehrej a nepomlouvej neco o cem jde videt, ze temer nic nevis.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
Jo nwm jak je to moc na cata hral jem jen tbc a wotlk, ale co slysim narikani lidi co jsem prave ted na offi.... uz je to nebavi a nechcou to. A pokud si myslis, ze je to porad stejne, tak se probud.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Neni to stejne, doba se meni, ale obtiznost hry je dle toho co vidim vetsi, ale musi clovek jen chtit chodit HC raidy apod. Chodil jsem kdysi raidy a progressovali jsme MC, BWL, AQ,.. nekolik tydnu, ale kdyz se na to divam zpetne neni to tim, ze by wow byl tezky, je to tim, ze lidi nic moc o hre nevedeli. Tedkom uz neni problem maximalizovat sve dps, za par minut teorie a pul hodiny treningu. Hra byla proste tezka hlavne kvuli toho, ze to bylo neco noveho, velkeho a perfektne se v tom orientovalo jen par lidi. Zbytek to hral stylem, ze to proste nejak odmacka a kdyz takhle hralo v raidu 20-30 lidi z 40, tak to proste tezke bylo. A celkove bych rekl, ze vetsina bossu byla o dost jednodussich nez jsou tedkom, az na par vyjimek.
Jedine co spotrebovalo o hodne vic casu na ziskani nej veci bylo PvP, jelikoz clovek u toho musel sedet nekolik tydnu v kuse minimalne 12-16h denne a nonstop farmit s ostatnima, jen aby dosahl toho nejvetsiho titulu a tech nejlepsich veci. Ale jak jde videt a jak si blizz uvedomil takovy pristup je proste blbost, protoze se tu neukazuje kvalita hrace, ale mnozstvi hodin, ktere u toho dokaze stravit.
A osobne bych rekl, ze Blizzard jde dobrym smerem, protoze uz ve wowu nabizi pro kazdy typ hrace neco, jak pro zacatecnika LFR a dobry equip za honory, tak i pro zavislaky co u toho chcou sedet 7 dni v tydnu nejake HC raidy, ktere stejne budou progressovat ze dva mesice, dokud neprijdou nejake nerfy nebo nenasbira/nenauci se dany event cely raid nazpamet. A kdyz se na to podivam jake to bylo kdysi, uz bych takovou hru nechtel, takovou ve ktere by proste byla jedna obtiznosti pro vsechny, jak pro ty fanatiky z koreje co stihli za 3 dny, dat kolem 450 wipu na poslednich dvou bossich, tak pro lidi co k tomu sednou denne jen na hodku nebo dve.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
Jn ti sikmooci magori jsou uz moc :D Jinak jak je to ted s arenama... pry 2v2 se uz nepocitaji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
No mas 3 urovne veci, za honor, za conquesty a pak vyssi tier za conquesty. A na ten vyssi tier je potreba rating a ten to bere jen z 3v3 a 5v5. Ale jinak kazdotydenni conq cap uz nahrajes i ve 2v2 a nebo ciste pres BG, prvni vyhra denne +100 conq, dalsi vyhry +50 conq. Zakladni cap je 1650. Cap se da zvysit s vetsim ratingem v arenach.
Jinak pokud hodlas zacit hrat nejake MMO, tak podle me ani s wowem ani se swtor spatne neudelas. PvE je v swtor fakt dobre, akorat co jsem slysel od kamose co je uz 50tka tak pvp je celkem na nic. Hlavne kvuli toho, ze i na 50tce tam potkavas lvly 10-50. A taky se swtor, dost lidem, vcetne me raz za cas v nejakych lokacich tak zvlastne "seka". Ale da se na to zvyknout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Neni to stejne, doba se meni, ale obtiznost hry je dle toho co vidim vetsi, ale musi clovek jen chtit chodit HC raidy apod. Chodil jsem kdysi raidy a progressovali jsme MC, BWL, AQ,.. nekolik tydnu, ale kdyz se na to divam zpetne neni to tim, ze by wow byl tezky, je to tim, ze lidi nic moc o hre nevedeli. Tedkom uz neni problem maximalizovat sve dps, za par minut teorie a pul hodiny treningu. Hra byla proste tezka hlavne kvuli toho, ze to bylo neco noveho, velkeho a perfektne se v tom orientovalo jen par lidi. Zbytek to hral stylem, ze to proste nejak odmacka a kdyz takhle hralo v raidu 20-30 lidi z 40, tak to proste tezke bylo. A celkove bych rekl, ze vetsina bossu byla o dost jednodussich nez jsou tedkom, az na par vyjimek.
Jedine co spotrebovalo o hodne vic casu na ziskani nej veci bylo PvP, jelikoz clovek u toho musel sedet nekolik tydnu v kuse minimalne 12-16h denne a nonstop farmit s ostatnima, jen aby dosahl toho nejvetsiho titulu a tech nejlepsich veci. Ale jak jde videt a jak si blizz uvedomil takovy pristup je proste blbost, protoze se tu neukazuje kvalita hrace, ale mnozstvi hodin, ktere u toho dokaze stravit.
A osobne bych rekl, ze Blizzard jde dobrym smerem, protoze uz ve wowu nabizi pro kazdy typ hrace neco, jak pro zacatecnika LFR a dobry equip za honory, tak i pro zavislaky co u toho chcou sedet 7 dni v tydnu nejake HC raidy, ktere stejne budou progressovat ze dva mesice, dokud neprijdou nejake nerfy nebo nenasbira/nenauci se dany event cely raid nazpamet. A kdyz se na to podivam jake to bylo kdysi, uz bych takovou hru nechtel, takovou ve ktere by proste byla jedna obtiznosti pro vsechny, jak pro ty fanatiky z koreje co stihli za 3 dny, dat kolem 450 wipu na poslednich dvou bossich, tak pro lidi co k tomu sednou denne jen na hodku nebo dve. |
Blizzardi priznali ze hra neni tezsi spise je dokonalejsi skill a umeni hracu .
Nejtezsi pve bylo podle mne ve vanile . Podle mne MoP bude takova pandorina skrinka . . . Bud to opet potvrdi ze wow stale je top a nebo to odstartuje zacatek konce ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Narcooo napsal: |
Blizzardi priznali ze hra neni tezsi spise je dokonalejsi skill a umeni hracu .
Nejtezsi pve bylo podle mne ve vanile . Podle mne MoP bude takova pandorina skrinka . . . Bud to opet potvrdi ze wow stale je top a nebo to odstartuje zacatek konce ;) |
WoW už nehraju hodně dlouho, ale spíše bych souhlasil se Sevem. Ve Vanille všichni věděli prd. V Outlandu už bylo hodně vidět jak se vše "zprofesionalizovalo", jak i obyčejné guildy začali tlačit na kvalitu, dps, ... . Věřím že v dalších datadiscích to už bylo o něčem jiném. Je to stejné jako ve fotbale. Zkus se podívat na nějaký zápas ze šedesátých let. Tehdejší světový borci by stěží stačili na současnou kapr ligu.
Když se podíváš na starty jiných her, je vidět že většina lidí už má zkušenosti z jiných MMORPG a ten progress je úplně jinde. Zatímco totální lama by novou postavu v nové hře levelovala 200 hodin, člověk který má zkušenosti to projede za 40 hodin a hned ví kam pokračovat dále.
To Seva: Blizzard se sice snaží nabízet všem všechno, ale všechno neobsáhne. Myslím že třeba odradil hodně lidí kteří chtěli open world pvp. Ale zase musím uznat, nemůže mít všechno.
Co se Star Wars týče, má dobrý příběh, grafika ujde a co podělali, jsou hloupé vzdálenosti mezi lokacemi. Člověk se občas přemisťuje hodně špatně. Nicméně, jsem zatím lv 25, takže nemohu hodnotit její potenciál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo nwm jak je to moc na cata hral jem jen tbc a wotlk, ale co slysim narikani lidi co jsem prave ted na offi.... uz je to nebavi a nechcou to. A pokud si myslis, ze je to porad stejne, tak se probud. |
Hlavně když chceš hrát MMO, tak musíš na oficiálním serveru.
Ty cracknuté free servery jsou naprosté zpraseniny, kde polovina věcí nefunguje a druhá polovina funguje blbě, jediný co to má společný s original hrou je grafika.
Naříkaní nad WoWem je prostě od lidí co už to hrajou X let a prostě je to už nebaví, já to taky hrál asi 3-4 roky a pak mě to prostě přestalo bavit, i když ta hra je daleko lepší než byla na začátku. Pokud si ji nehrál, určitě doporučuju, u který jiný hry lidi vydrží 3,4,5let?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po leden 02, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 04, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsem měl možnost si doma pujčit počítač kterej se hodí i k něčemu jinýmu než psaní ve wordu
A vyzkoušel Starcraft 2... Zapnul jsem to asi v 7 večer a vypnul až dopoledne  Blizzard umí.
Neznáte někdo dobrý hry na smartfouny? Konkrétně ( bohužel) na novej symbian. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
12Marnel
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Tak teď jsem měl možnost si doma pujčit počítač kterej se hodí i k něčemu jinýmu než psaní ve wordu
A vyzkoušel Starcraft 2... Zapnul jsem to asi v 7 večer a vypnul až dopoledne Blizzard umí.
|
Tak to si iny blazon ... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|