|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
JA myslim ze pro me to neni zbytecny, Tier 2 nemam a ani nechcu, prave proto ze chcu Tier 3. Dari se mi totiz s Mitsubishi Eclipse a chcu az lepsi auto z Tier 3. Jen prave nevim co. Ale stejne to uz nehraju a kdo vi jestli budu.
btw: Jake mas win/loss ratio? Ja 122/17
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
kdyz to rikas
ja mam 73/225 a prumer 2,95..ale nebojim se jezdit s levelama 40-50, do toho ty lidi maj kupovany auta a boosty a to se proti nim skoro neda vyhrat..taky je tam dost cheateru..
jinak eclipse je pekna sracka, s tim uz si moc neskrtnes..
_________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
No kdyz s tim mam takove skore tak si skrtnu, porazim s tim i o dost lepsi auta. Sice je to pomalejsi auto a ma to snad nejlepsi ovladatelnost a zataceni, coz je pro me dulezitejsi nez rychlost.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | No kdyz s tim mam takove skore tak si skrtnu, porazim s tim i o dost lepsi auta. Sice je to pomalejsi auto a ma to snad nejlepsi ovladatelnost a zataceni, coz je pro me dulezitejsi nez rychlost. |
to si nemyslim..eclipse jsem mel na zacatku a radsi jsem ho prodal..muzem dat zavod jestli si tak veris a nebojis se.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | No kdyz s tim mam takove skore tak si skrtnu, porazim s tim i o dost lepsi auta. Sice je to pomalejsi auto a ma to snad nejlepsi ovladatelnost a zataceni, coz je pro me dulezitejsi nez rychlost. |
to si nemyslim..eclipse jsem mel na zacatku a radsi jsem ho prodal..muzem dat zavod jestli si tak veris a nebojis se.. |
No vidis a ja u nej zustal a nic jineho krome nej jsem nemel, muzem, ale uz sem to 2 mesice nehral, takze bych se musel rozehrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Doman
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 1:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
Tak včerejší odpoledne a dnešní noc proběhly v duchu začátku 90. let - 14 hodin hraní Mass Effectu 3 takřka bez přestávek. Škoda, že za to ta hra asi nestojí. Proti konci se na internetu zvedá slušná vlna odporu, zajímalo by mě, jak Bioware zareaguje. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Super, kupuju! Loni jen Skyrim, letos ho Diablo pěkně doplní. Škoda, že jsem neměl čas ani na ten Skyrim _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
neni tohodle predprodej uz rok?:D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Nevim, já počkám až to vyleze _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
taky cekam co z toho vyleze. nadruhou stranu, nez se najde nejakej upiratenej server... cca 350,- mesicne fakt nemam a zahrat si jenom single? honit si ego zabijenim tupych botu? ve Skyrimu, sem se za par hodin stal arcimagem a prestalo me to bavit ... vzdyt dalsich 1000 ukolu, uz bude to samy ... njn online je online, hra proti myslicim lidem se neda nahradit, ale tech penez ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
Diablo 3ku kupujem, nie je o čom, zábava na battle nete na pekných pár rokov opäť. Pekne vymazlím barba. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
U.B0B: Diablo, ale nebude placene mesicne, jen jednou koupis a pristup na b.net mas navzdy.
Prasopes: Tu se jedna spis o to, ze je konecne ohlasene datum, furt to blizzard tajil a puvodne to melo vyjit uz nekolik mesicu zpet :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|