Začal jsem hrát stařičký Settlers II. Je to jedna z nejlepších budovatelskejch strategií, co znám. Super hra na odreagování od tupého mlácení démonů :)
_________________ There is no real life there is only AFK time
Jo jo, inferno je docela hard :) Zatím teda farmím jen první akt inferna, v druhém je to ještě moc o hubu.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Ja hraju hodne a hraju rad. Prakticky je to vedle cviceni jedinny konicek :). Z dlouhodobeho hlediska jsem sledoval a hral Starcraft, ted obcas na ladderu dam par her, ale streamy sleduju pravidelne u Starcraftu 2. Zafandim si u toho vic nez u hokeje :). Momentalne hraju Team Fortress 2, LA noire. Uvazoval jsem, ze zacnu streamovat, ale nejak zjistuju, ze mi nestaci pripojeni . A sezeni u PC je dobre na regeneraci :D
Tak prispejem zopár zážitkami z diabla 3, konečne som toho nahral trochu viac, samozrejme hrám len za barba, prvé tri obtiažnosti sú sólo vskutku jednoduché, bossovia chvíľkové záležitosti, ale tak podobne to bolo aj vD2ke, možno prekvapivo normál somumrel viac ako nightmere či hell, kvôli absencii gearu, na inferne prvý akt tiež relatívne ok, Butcher padol do dvoch minút no problémo sólo, no od druhého aktu vyššie už asi bude fakt treba stackovať riadne resistancie, bo tých mojich 300 je ništ heh, takže začína čas dlhodobého farmenia goldov, viac menej klasika. Inak čo však grindovanie robí veľmi zábavným je práve ten celý grafický koncept, ako sa všetko rúca, búra, nepriateila sú porcovaní,krv strieka všade, odlietavajú jak handry, padajú z útesov a pod. - boje sú fakt veľmi dynamické a zábavné. A mrknite na real money auction house, čo sú niektorí ľudia schopný vypýtať a vysoliť za virtuálne itemy je mimo môjho chápania.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
wow je mmorpg, takže máš obří svět, kde může bejt naráz připojenejch pár tisíc hráčů, přičemž každej dělá něco jinýho, svý questy, válčí v arénách proti ostatním nebo tak. d3 máš podstatně menší svět, ve kterým je připojená naráz jedna parta dobrodruhů, co jde nakopat diablovi. tohle je teda trochu zjednodušení samozřejmě.
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
začal jsem hrát League of Legends, někdo tady hraje?
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru