Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Revital

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Amnesia, Slender - jak tohle můžete hrát? Já bych se u toho asi posral . Mám rád Resident Evil, Silent Hill, rád koukám na hororový filmy, ale tohle teda ne, to mi stačilo vidět na youtube. Nejhorší je právě to, že nemáš žádnou zbraň a konfrontace s nepřítelem znamená hned, že chcípneš, pokud nestačíš utíct. I když na druhou stranu si říkám, že bych to možná z prdele zkusil... Ale ne, ať mě to ani nenapadne!

Když to nedokážeš hrát, aspoň mrkni na youtube kanál PewDiePie, jak to hraje. Posereš se nejen strachy, ale i smíchy. Chlapec prostě umí!
Hlavně si ze sebe umí udělat srandu, což se dneska vidí málokdy. A má úspěch!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
marash

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo vim, právě na jeho videa jsem koukal .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě třeba bavil F.E.A.R, hned bych si ho dal znova

Jinak, kdybych měl trochu lepší železo, tak bych se asi podíval na

Grimley

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte někdo Skyrima ?:)) dneska jsem si to objednal a zejtra si pro to jdu, tak bych rád slyšel, že je to super RPG :D Třeba Dragon Age mě hodně zklamal, nejen díky "skupinovému ovládání", ale i kvůli jakýsi lineárnosti ... nebylo kam odbočit...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Nemáte někdo Skyrima ?:)) dneska jsem si to objednal a zejtra si pro to jdu, tak bych rád slyšel, že je to super RPG :D Třeba Dragon Age mě hodně zklamal, nejen díky "skupinovému ovládání", ale i kvůli jakýsi lineárnosti ... nebylo kam odbočit...

Tak Skyrim a lineárnost jdou k sobě jako Rando a příčetnost
Skyrim byl zjednodušený, ale pořád zábava, člověk pokud nechce, tak nemusí hlavní dějovou linku plnit a některé questové linky je výborně vymyšlené.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim je vynikajúci, dobre si urobil, plus ked si teraz stiahneš všetky najnovšie patche vrátane ešte vylepšenia textúr, tak nie je o čom, zábava na dosť dlho.
Trhanec

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těším se na guild wars 2, to bude pecka.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhanec napsal:
Těším se na guild wars 2, to bude pecka.

JJ, konec prázdnin a beru dovolenou
honzaj95

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim je parádní, začátek slabší, ale po 2-3 hodinách se to rozjede tak, že to nebudeš chtít vypnout. btw magove jsou silnejsi zezacatku a fighteri spis pozdej a udelej si co nejrychlej q ve sve "univerzite" , podle toho za co budes hrat, je za to luxusni zbran v poslednim q, ale za maga byl ten boss skoro nesmrtelnej
Wass

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim je epickej, je super vidět, že i v dnešní době jsou vývojáři, kteří dokážou takovou hru nejen zrealizovat, ale i pořádně promyslet. Ten svět tam je ohromnej a skoro to ani nejde dohrát, pokud bys měl plnit všechny questy :) Prostě na jedný straně světa přečteš něco v knížce a na druhym konci světa náhodou zahlídneš nějakou souvislost, kterou bys jinak ani nechápal... je to super hra no :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim jsem měl, ale bohužel jsem to na mém 2 roky starém noťasu nedával, resp. lagging lagging lagging, škoda...vypadalo to zajímavě, RPG je můj nejoblíbenější žánr.
Turakam - ohledně těch patchů, nemohly by v tomhle trochu pomoct? Myslím tím snížení nároků, rychlejší nahrávání, optimalizace pro lepší chod hry...je tam něco takového?
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Amnesia, Slender - jak tohle můžete hrát? Já bych se u toho asi posral . Mám rád Resident Evil, Silent Hill, rád koukám na hororový filmy, ale tohle teda ne, to mi stačilo vidět na youtube. Nejhorší je právě to, že nemáš žádnou zbraň a konfrontace s nepřítelem znamená hned, že chcípneš, pokud nestačíš utíct. I když na druhou stranu si říkám, že bych to možná z prdele zkusil... Ale ne, ať mě to ani nenapadne!

Mě to hrát nevadí, ale hrajeme to v takové klubově, ve více lidech, jak jsem psal hraji to já oni se dívají, ale třeba Slendermana si zkusili skoro všichni.

No ale co jsem chtěl napsat, jsem jim říkal, že budu chodit domu v 22:00 dokud je ještě trochu světlo, že jsem pak posranej strachy jí ve tmě domu po tom co hrajeme celý den tyhle hry (mám to cca 500m). No a včera jdu domu a cca 100m před barákem vidím na elektrice papír, tak ho ignoruji, dojdu k paneláku a na zdi papír s nápisem HELP ME, jdu dál a vidím na lampě další, dojdu ke vchodovým dveřím a tam papír s nápisem CAN'T RUN, když jsem si přečetl ten první s tím HELP ME, tak jsem se málem posral, ale u toho druhého mi došlo, že to vylepily asi dvě kámošky co to s náma hrají a včera furt někam chodily. Ale pocit to byl hnusnej a okamžitě jsem se otočil jestli za mnou nestojí.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Skyrim jsem měl, ale bohužel jsem to na mém 2 roky starém noťasu nedával, resp. lagging lagging lagging, škoda...vypadalo to zajímavě, RPG je můj nejoblíbenější žánr.
Turakam - ohledně těch patchů, nemohly by v tomhle trochu pomoct? Myslím tím snížení nároků, rychlejší nahrávání, optimalizace pro lepší chod hry...je tam něco takového?

Ono si myslím, že Skyrim nie je nejak extra náročný, priemerný súč. stroj a aj mierny nadpriemer z minulosti ho, samozrjeme, bez aplikácie graficky náročných modov spustí na ultra detaily úplne v pohode. Inak modary sa s ním pekne vymazlili, teraz to už musí vyzerať brutálne s textúrami s plným rozlíšením, premodelovanými postavami atd. atd.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám za sebou první chvíle hraní ... Noťas už mám taky trochu starší, takže jsem rád, že hraju na střední detaily .. čert to vem.... zatím se mi to líbí, jediný, co mě štve a na co si budu zvykat dlouho, je docela dost konzolovej inventář, kterej mě hodně mrzí ... (mám rád takový to syslení předmětů a přehled co mám na sobě )
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak Guild Wars 2 už nebude podle mě tak super jako jednička.... bohužel v současnosti je trend všechno zjednodušit .... a to se týká i GW2 ... nejhorší na tom je, že to přitáhne 15ti letý loosery, co seděj u kompu celej den (a pařej WoWko) ... nechci nikoho urazit, ale na Guild Wars 1 bylo parádní to, že to hráli rozumní lidi a bylo fajn si s nima povídat přes mikrák ... teď stačí přečíst diskuze k GW2 a je to samý "lol" "dpc...wtf...dtto...píčo...prdel...kokot...debil" .... i když pár světlejch vyjímek se najde, ale to jsou hráči GW1 ... uvidíme, nechci malovat čerta na zeď, ale myslím, že doby GW1 už jsou nenávratně pryč...škoda, že to nenechali běžet souběžně ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: