Můžete mi prosím někdo pomoci se zablokováním firewallu u toho Max Payne III? Už několikrát jsem se pokoušel to blokovat i podle různých návodů na YT a tak, ale nepodařilo se... Win 7 64 bit
Johny a dáváš blokovat odchozí i příchozí??
ovládací panely-systém a zabezpečení-zkontrolovoat stav-upřesnit stav a tam pak musíš vypsat příchozí i odchozí !!! pravidla
Tak WoW.. hry ktorych princip je v podstate ze cim dlhsie to hras tym si lepsi su na prd. Tam sa ziadny skill neukaze pokial nie su si vsetci rovni. Naposledy snad na 70tkach ked bolo max s2. Jaj.. dobre som si zahral vtedy na Drak'thule. WoW muselo kazdeho bavit na zaciatku i mna pohltilo aj ked som zacinal na verzii 1.1 a max level co som dosiahol bolo 24 kym nebol wipe kvoli patchu :) .. nastastie som vytriezvel hlavne z hrania na ofiku a potom uplne.
Este predtym som ale hraval defrag a aspon tam pokial sa nezacalo skriptovat sa dalo ukazat co v kom je. Teraz uz len take chutovky ako DayZ a momentalne HL2 mod Hidden na odreagovanie. A offline preferujem hry typu fallout, mafia, bioshock, metro, operation flashpoint. No stale najlepsia hra Fallout 2. Kto nehral.. hrajte.
Vegas bolo výborné tiež, dal by som ho hned za dvojku.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Včera sem rozjel Star Wars The Old Republic, MMORPG, takové wowko v SW kabátku, ale docela mě to baví
stojí to za to, je to free?
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru