|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, Heroes 3 ... to byly časy paření, kámošova mamka to hraje každý den už asi 6 let  . Ale IV sice neměla "upgrady jednotek", naopak graficky lepší a také tím, že hrdina se účastnil boje. Mě bavily obě verze, ale u IV jsem nevydržel tak dlouho jako u 3.
Jaká vůbec byla 5? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Pětka byla graficky velice zdařilá (čti fakt promakaná), herně také super. Ale netrvalo dlouho a přestala mě bavit. Nevím proč.. IV mi nevadila, I,II jsem zkusil a III, to je prostě láska na celý život. Jedna z klasik, co mám rád. Jako WC III, Stronghold crusader, Diablo II, Battlefield 1942 a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Vysvetlite mi niekto ako moze ludi bavit a este si obhajovat hranie fps resp. hier na konzole, kde treba mierit, ze je to lepsie ako na pc? Po 3 rokoch som vyhrabal zaprasenu PS3 na ktorej som mal len NFS shift a grand turismo a dal tam GTA V a v niektorych misiach ked to samo nechcelo zameriat.. som to skoro vyhodil von oknom - ten ovladac. Jedine co je na tom lepsie je to nie 100% zrychlenie / brzdenie.
Ale aspon som zas v niecom mudrejsi a zmaturoval som z OFW, CFW, Mutliman... |
Je to o zvyku. Jenže abych mohl hrát na PC, tak bych muse mít dobrý PC, to se radši vyvalím s ovladačem do křesla před TV. Navíc konzole mi přijde spíš pro hraní her, kde si zahraje více lidí najednou. Třeba takové Diablo 3 na Xboxu je super.
Ale je fakt, že u GTA V jsem taky několikrát málem rozmlátil xbox, měl jsem vypnutné to automatické míření, a třeba když někdo vyběhnul a dal Ti brokovkou z 3m tak to byla totálka.
Moocha: koukám, že jsme na tom podobně, BF1942, Crusader i to DII, hry u kterých jsem vydržel fakt hodiny. Heroes mě moc nebralo, jednu dobu jsem hrál chvilku tu 5, když byla nová, ale omrzelo mě to, nejsem moc na tahovky. Když strategii tak to radši Company of Heroes, u toho jsem vydržel taky strašně dlouho.w _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:54 am Předmět: |
|
|
Jo jo Heroes 3 jsou pro mě nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Teď už nějaký ten rok hraji Hereos 3.5 WoG.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 6:20 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Pětka byla graficky velice zdařilá (čti fakt promakaná), herně také super. Ale netrvalo dlouho a přestala mě bavit. Nevím proč.. IV mi nevadila, I,II jsem zkusil a III, to je prostě láska na celý život. Jedna z klasik, co mám rád. Jako WC III, Stronghold crusader, Diablo II, Battlefield 1942 a tak. |
mě pětka hrozně dlouho držela tím rpg systémem rozvoje herů, ten byl delikátní! teď hraju VI a taky není vůbec špatná _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
Doporučení na nějakou zábavnou hru single, příp. multiplayer? Podmínka je, ať to není extra náročný na komp (jako např. far cry apod.). Může být i starší...
Co teď hrajete? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
Diablo 3, ale nedoporučuji, je to na závislost a navíc je to momentálně pěkně dojebané. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
čeká se na datadisk do té doby tam není co dělat _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Diablo 3, ale nedoporučuji, je to na závislost a navíc je to momentálně pěkně dojebané. |
Jak som dal paragon 100ku, tak som sa pristiho, že už ani nepredávam ai nehrám heh, ked vyjde loot 2.0/paragon 2.0, tak to bude ale must play! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem si koupil na iPad XCOM:Enemy unknown a je to nehorázně skvělá hra :)) ... myslím, že jedna z nejlepších na tablety.... navíc mě vždycky přepadává nostalgie, když jsem tenkrát hrával "UFO" na počítači :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Já teď mastím Battlefield 4 betu. Dobrá řežba, kupuji plnou určitě |
To ti potom prajem hlboko do vrecka za dlc-ka, kde zaplatis za mozno 2 mapy par zbrani ako keby si kupoval inu novu hru. Hra skoro ani nevysla predtym ale hlavne ze DLC takmer hej Hanbil by som sa za to dat tolko kesov. Nebyt toho humble bumble tak to ani nemam. Horsiu connectivitu som v zivote nevidel u inych hrach. Mas dobry ping, disconnectne ta zo servera s tym ze si bol disconnectnuty. Nebyt toho prepracovaneho reportu by som o tom ani nevedel.
Zas je to ale lepsia strata penazi ako WoW.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 11:50 pm Předmět: |
|
|
BF3 jsem nehrál, ale tohle se mi líbí. No já právě přemýšlím kterou verzi koupit a nebo jestli počkat na premium jako byla u BF3 kde byly všechny DLC a ještě něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|