|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
Chapu to dobre ze za 3 mesice bude novej datadisk a musim si ho kupit za litr?
Jsem to rok nehral, tak jsem si chtel zahrat.. ale kdyz vidim ze zas budu muset neco kupovat, tak me presla chut.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
No, nemusíš, nikdo Tě nenutí, já ho taky asi kupovat nebudu, určitě ne ze začátku. Stejně všichni budou hrát Crusadra navíc nemám tolik času ani na to.
Blizz je moc chytrej, nejdřív vydal D3, které musel několika patchi opravit, aby ta hra vůbec stala (i když ani za to teď nestojí) za to, pak oznamil datadisk, teď v záři vydal konzolovou verzi s tím, že je tam upravej drop a paragon systém (prostě pár věc, coí budouv datáči), rejžujou jak můžou no. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
No stejne me nejvic bavilo wowko a porad se ho nemuzu zbavit, vzdy ho stahnu, par dni hraju a pak si reknu ne, zabira to casu jak svina, radsi to smazu  a takhle porad dokola.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
Tak u wowka jsem vydržel 30 minut. Nikde mě online hry nebrali, první je diablo a líbí se mi, že je to omezené na 4 lidi a ne, že nás tam lítá bambilion. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
Ludia skusali ste DayZ (standalone)? Mne sa to v tejto rannej alpha celkom pozdava - sak uz len preto ze mi to pripomina Fallout kus inak. Ziadne vymozenosti typu auto na kazdom rohu, trezory atd atd.
Akurat ked som zacal s DayZ modom, tak az potom ako som si zadovazil lepsiu masinu (notas i7-3630qm, gtx660m, ssd msata crucial) tak to slapalo perfektne na full.. 50 fps akurat teraz mi to ide priemer 25fps a tom mam vsetko low - normal 1080p (cize okrem rozlisenia asi tak ako na starom vtedy 5 rocnom notasi). Tak chapem ze alpha ale ked som si pozrel ze beta az dakedy koncom 2014, tak oni snad idu cakat kedy budu mat seci zas masiny dalsej generacie aby nemuseli optimalizovat engine, ktory snad ani nepojde optimalizovat. Aj ked dost nechapem preco to ide horsie ako v mode, hlavne po tom ako tvrdili ze uz engine optimalizovany bol... (vytazenost prveho jadra - cca 45% ostatne 3 sa drzia vacsinou pod 30% a grafika tiez na dakych 60% max vytazena).
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po leden 13, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
Nevite jak je mozne ze kdyz hraju Jagged Alliance 2 na notebooku ktery nekolikanasobne prevysuje min. HW pozadavkym tak mne hra nejede uplne plynule? Treba kdyz vystrelim tak kulka leti pomalu a sekanne....? Celkem mne to vadi
mam v laptotpu totiz integrovanou Intel kartu, vse mam na min. ale aji tak tato hra vubec zadnou vykonnou graf kartku nevyzaduje, jinak mam pamet 2GB DDR3 a Intel Atom N2600.
Na teto konfiguraci prece tak stara hra musi bezet plynule a prece se tak nedeje, kuriozni je ze se seka i pohyb mysi pri nastaveni v menu.... !!??
Jinak ve hre to je celkem ok, jen me extremne vytaci ty zasekane kulky po vystrelu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po leden 13, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
Aj ked som uplne nedovercivy voci procesorom "atom" - co ma napr. priatelka sice v netbooku ale kvazi este ako tak novsom, ktory nestiha plynulo prehravat 480p youtube videa - dokonca aj 360p este kus viditelne seka no tato hra chodila plynule na 200mhz procesore takze nie je o com. Inak ked uz takuto vychytavku tu mas, snad si hral aj Fallout 2. To by bol hriech ak nie a tuto tahovku hej.
Skus navod, dokonca od dajakeho Cecha:
| citace: |
Originally Posted By: phoenicksCZ
Gentlemen.
I found a solution to most performance and low framerate issues with Jagged Alliance 2.
I am running JA2 Gold 1.13 v4870. I was getting extremely low framerate and lags, a single bullet would fly for like 5-10 seconds. Then I remembered a solution to a very similar problem in Planescape: Torment.
The solution:
...is to make JA2 engine run on WineD3D instead of regular DirectX. WineD3D is a component of Wine and is generally used to run Windows apps on non-Win systems, but can also be used on Windows.
How to do that:
1) Download wined3d.exe from http://www.nongnu.org/wined3d/
2) Don't run the program! instead, extract it's contents with 7Zip or somesuch http://www.7-zip.org/download.html
3) Copy ddraw.dll, libwine.dll and wined3d.dll from extracted $SYSWIN folder into the root folder of your JA2 installation (e.g. C:\Games\Jagged Alliance 2 Gold\)
4) Run the game. It may take a bit longer to start
5) Enjoy one of the best games ever in as high FPS as your hardware can handle
Credits:
- Guys who made WineD3D
- aqrit on Spellhold Studios board for the Planescape: Torment FPS solution, of which this is a shameless duplicate
This may work with other oldies as well. Use at your own risk.
| citace: |
Cheers,
phoenicksCZ
Thank you so much for this phoenicksCZ. I tried running JA2 on Windows 8, but after the run as admin/ xp sp3 compatibility, the game was horribly slow.
I tried ur method and after a lot of trial and error i made it work.
Download this version of the software (Because at this date there are newer versions that didnt work for me):
http://ftp.cc.uoc.gr/mirrors/nongnu.org//wined3d/1.1.37/wined3d.exe
Then use the 3 files from the folder "SYSDIR"
Enjoy the best game of all times, with the best mod ever.
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 9:57 pm Předmět: |
|
|
Call of duty modern warfare
Call of duty modern warfare 2
Call of duty modern warfare 3
Jsem ted u prostred 3ky a musim rist ze je to super, asi mam male obzory, ale nic lepsiho jsem este nehral.
Pak me este ceka Black Ops.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Call of duty modern warfare
Call of duty modern warfare 2
Call of duty modern warfare 3
Jsem ted u prostred 3ky a musim rist ze je to super, asi mam male obzory, ale nic lepsiho jsem este nehral.
Pak me este ceka Black Ops. |
Ty si nenáročný hráč:).
Osobne teraz dávam do pozornosti skvelú vikingskú turn based stratégiu, kompletne kreslenú a skrásnou hudbou the Banner saga, podobný skvost sa neobjaví každý deň, fakt pecka, neskutočne sa teším, ked su ju zahrám. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
Tak já už jen Diablo 3, ale teď čekám na RoS..kdyby si chtěl někdo pak společně zahrát od nuly, tak napište pm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 18, 2014 12:47 am Předmět: |
|
|
kto tvrdil, že táto hra má niečo s realizmom??? Je to poctivá ručne kreslená vikingská fantasy, neviem podobný počin je dosť výnimočný, je tam značná nelinearita, taký malý gem v dnešnej pásovej produkcii... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|