Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 219, 220, 221 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:54 pm    Předmět: Hearthstone: Heroes of Warcraft Odpovědět s citátem

Nepatri nekdo http://us.battle.net/hearthstone/en/ v otevrene bete?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blizz ma pekne sere s tými svojimi betami a td., diablo nedostalo update pol roka, hlavne, že beta sa drtí a tú updatujú dokonca už strreameri končia s hraním ros a ešte pre ostatných ani nevyšiel + patch, chcú kedy vydať týždeň pred vyjdením ros, hanba
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Blizz ma pekne sere s tými svojimi betami a td., diablo nedostalo update pol roka, hlavne, že beta sa drtí a tú updatujú dokonca už strreameri končia s hraním ros a ešte pre ostatných ani nevyšiel + patch, chcú kedy vydať týždeň pred vyjdením ros, hanba

Amen...

Na druhou stranu se teism jako blecha na ten datadisk, to zase ano, akorat nevim jak to vysvetlim doma :D
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ste kupili svojim polovickam? Ja Last Of Us
Judson

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrate nekdo Might and Magic Heroes VI ?
Potrebuju poradit.
Je normalni, ze obraz, oblast kterou vidim muzu pohybovat jen sipkama ? Podle me by to melo jit i mysi, jako klik na plochu, drzet a otacet, posouvat a naklanet kameru atd. Nejak me to nejde a v nstaveni to nemuzu najit.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 4:05 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak moji herní a sportovní přátelé, jsem normálně nasraný, když si vezmu, že jsem si koupil televizi a PS3 za nějakých 30 000+ hlavně kvůli ACIV, tak tedy velké zklamání, co to má být ???

Jsem ve 35 % hry a co to sakra je :) ? V ACII, B, R prostě storyline dávala smysl, člověka to vtáhlo do příběhu a někam došel, něco udělal, což souviselo s tím dalším, s motivacemi postav, úkoly na sebe navazovaly, mělo to smysl...v ACIII jsem skončil, když mě najednou uprostřed amerických lesů v nějaké haciendě měl trénovat kulhající černoch, ale ty úkoly ještě plus mínus navazovaly, i když už to začalo být absurdní...Tady už jsem za třetinou hry a jeden jediný úkol absolutně nedává smysl, vždy jet přes celou mapu na lodi, abych pokecal v nassau a jal zase přes půl mapy jinam se potápět pro lék nebo projít nějaké ruiny a rázem utečou dva roky, příběh nula, logika úkolů i postav nula, to vůbec nejde srovnat s Last of Us, kdy jsem se vyloženě v práci těšil, až večer dojdu domů a zapařím...Víte, co mi to, připomíná? Takový ten film, který kvůli studiu musel být ze 3 hodin sestříhaný na 1,5 a teprve po shlédnutí režisérské verze pochopíte, o čem ten film byl. Celou dobu jásám, že AC bude zfilmované, ale jestli to udělají tímhle stylem jako AC III a AC IV, tak to bude hodně špatné.

Rozjede se to ještě a nebo mám jako fanoušek ACII příliš vysoké nároky?

Asi dnes dojde na unboxing GTA V
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nainstaloval jsem AvP 2 + patch + nějakej program a hraju online, škoda že jsem taková a lama a hraje to už jen pár lidí.
Poman

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to provedli Diablu,sakra práce to je zase jiná hra....
coder

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nainstaloval jsem AvP 2 + patch + nějakej program a hraju online, škoda že jsem taková a lama a hraje to už jen pár lidí.
kdysi to byvaly neskutecne rezby hlavne jak se hral ten mod kdz e jeden clovek stal alienem a pokazde kdyz zabil nejakeho marinaka tak ten se taky stal alienem ....marinaci byli vzdycky nekde v rozku na kupe a alieni je jednoho po druhem pomalu zabijeli
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coder :Tak to už tam bohužel není, najde mi to několik serverů z toho na 2 jsou lidi, na 1. je tak 5-10 lidí na druhém 1-2. Pokaždé to byl team deathmatch. Ale já jsem rád i za toto, je to pro mě nové a odraguji se u toho (no i když kolikrát se spíš rozčílím )

Poman : co je tam zase nového? Jsem to nedávno asi na 30 minut zapl a přišlo mi to stejné, jsem trochu zvědavej, ale nechci to zapínat.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Ved bolo načase, len na tom mojom prehrievajúcom sa starom noťasi si už, žiaľ, môžem len zdať...
Chuckis

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen: To tě AC IV fakt zklamal ?! Podle mě spolu s Last of Us zatím nejlepší hry, co jsem hrál na PS3. V AC IV mi chybí 1% celkové synchronizace do 100% - chybí mi porazit všechny legendární lodě, to je hroznej porod. Moc času sem u toho proseděl, ale hra vážně skvělá.

Jinak včera mi přišel Thief na PS4 a taky luxusní hra, akorát teda ten inventář na touchpadu je docela nešťastně udělanej, šlo by to i líp... :) Ale jinak doporučuju, určitě i na PS3 to bude parádní.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Poman napsal:

Ved bolo načase, len na tom mojom prehrievajúcom sa starom noťasi si už, žiaľ, môžem len zdať...

Tak koukám novej patch, zatím to na mě působí tak nějak všelijak,zkoušel jsem WD a wizarda, wizard vypadá docela dobře, líbí se mi ten frozen orb,možná tomu dám tedy šanci.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak právě hraju Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura a zatím pecka, stejný klenot jako Fallout 2 nebo Baldurs Gate
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Tak právě hraju Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura a zatím pecka, stejný klenot jako Fallout 2 nebo Baldurs Gate

na tohle jsem se vždycky z nějakýho důvodu po pár hodinách hraní vybodl, sám to nechápu, BG a tak mám všecko dohraný
a po nás? Což! Ať přijde potopa!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 219, 220, 221 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: