Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Skyrim je výsměch RPG žánru

Proč myslíš?
DEXCORE

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože ta hra je strašně primitivní. Neříkám, že nemám ve Skyrimu nahráno asi 200 hodin, ale i tak je to blbost. Bohužel v dnešní době není moc na výběr, takže člověku nezbývá než to hrát.

Třeba to, že člověk na 8lvlu najde někde meče, se kterým klidně může dohrát celou hru, protože lepší už sotva najde. Dungeony všechny na jedno brdo, žádná výzva. Proč bych prolejzal všechny dungeony co v tý hře jsou, když stejně vím, že nikde nic super nenajdu.

Já to hrál od začátku na nejtěžší obtížnost, nedával si žádné perky a stejnak na nějakým 30lvlu už jsem byl rozbíječ jak tank.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:

Nechapu proc nekdo hraje nejakou hru podle navodu/dokonce videa na YT??? Navic Skyrim ktery je uplne hracka...

Jak jsem psal, příběh jsem už tenkrát prošel, teď jsem si to nainstaloval znovu s tím, že prostě z toho zkusím vytěžit maximum a nemám s tím problém si něco o tom přečíst či kouknout na YT, dělal jsem to takhle tenkrát u D2, tenkrát když jsem ho D2 poprvé, tak jsem hrál barbara o hře nic nevěděl a všechny body cpal do síly a dělal podobné kraviny, samozřejmě jsem se daleko nedostal, furt umíral a hra mě přestala bavit.
cipinek

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak může někdo za barbara umírat, to snad není možný, dám si pár bodíků do skillu aby padaly lahvičky se zdravím ze zabitých nepřátel, trochu do síly a hodně do života a je to, amatére
Oddo

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě teda Skyrim baví, mě ta hra prostě vyloženě sedne Dohrál jsem ji na nejlehčí obtížnost za lučišníka se stealthem, a pak na druhou nejtěžší za kouzelníka se spec. na vyvolávání, takže v každém boji stačilo vyvolat ty dva deadrické démony a mohl jsem jen stát a sbírat bylinky okolo

EDIT: jak tu někdo psal, že každý dung je stejný apod. to asi jo, ale třeba těch vedlejších quest linií je fakt hafo, družiníci, zloději, ledohradská univerzita, říše/bouřné hávy apod. Mě to teda na ten první zátah vydrželo opravdu dlouho a oproti jiným titulům až naprůměrně dlouho, ale je fakt, že se prolézal každý kout
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo, hrál jsi i datadisky?
Oddo

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Oddo, hrál jsi i datadisky?

Dawnguard i Heartfire jo, Dragonborn hraju teď :) Kdybyste viděli jaký jsem si postavil v Hearthfire luxusní domek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim je vylucne offline hra? Ono to asi pokracuje v pribehu nejakom ze? Sondujem totiz, ze ake hru si doprajem ako dohram Fallout 3. Celkom ma zaujal aj "novy" S.T.A.L.K.E.R.
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Protože ta hra je strašně primitivní. Neříkám, že nemám ve Skyrimu nahráno asi 200 hodin, ale i tak je to blbost. Bohužel v dnešní době není moc na výběr, takže člověku nezbývá než to hrát.

Třeba to, že člověk na 8lvlu najde někde meče, se kterým klidně může dohrát celou hru, protože lepší už sotva najde. Dungeony všechny na jedno brdo, žádná výzva. Proč bych prolejzal všechny dungeony co v tý hře jsou, když stejně vím, že nikde nic super nenajdu.

Já to hrál od začátku na nejtěžší obtížnost, nedával si žádné perky a stejnak na nějakým 30lvlu už jsem byl rozbíječ jak tank.

Vždy si polož otázku jestli není chyba u tebe.

Skyrim je jen částečně o bojích. Je to hra ve které objevuješ, ve které se bavíš různými vedlejšími věcmi. Lidé kteří si s touhle hrou skutečně hrají, objevují skrytá zákoutí, skryté možnosti. To není Diablo3, kde jedeš lineárně a cílem je gear.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co objevuješ ve Skyrimu nového? Mapa se dá komplet projít za docela krátkou dobu a nic novýho nikde neobjevím :) sice hezkou přírodu a scenérie, ale to pak člověka omrzí.. a co pak?
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Co objevuješ ve Skyrimu nového? Mapa se dá komplet projít za docela krátkou dobu a nic novýho nikde neobjevím :) sice hezkou přírodu a scenérie, ale to pak člověka omrzí.. a co pak?

Stát se vlkodlakem či upírem. Adoptovat sirotky. Úplně si vybavit dům. Nashromáždit všechna dračí slova v plné velikosti.
K čertu, tam je tolik možností ...
Oddo

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
DEXCORE napsal:

Stát se vlkodlakem či upírem. Adoptovat sirotky. Úplně si vybavit dům. Nashromáždit všechna dračí slova v plné velikosti.
K čertu, tam je tolik možností ...

Žejo? Souhlasím s Mablungem, Skyrim je v tomto super :)
prochm

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zrovna ten skrym hraji také. Hraji to na to 2 nejtěžší obtížnost. Mám tam nainstalovaných celkem 65 grafických modů. Mám odehráno 15 hodin ale nemám splněné skoro žádné úkoly. Problém je v tom, že ta hra teď vypadá tak fantasticky, že jenom chodím po tom světě a kochám se No žádné mé video ze hry zatím nemám ale tady tyto se tomu tak nejvíc podobají.

Oddo

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde se dá sehnat ten mód na ty nahatý ženský?

BTW nikdy ve Skyrimu nekouzlete světlo na ledového atronarcha, on jak je průhledný tak se celý brutálně rozzáří a neuvidíte vůbec nic, já sem kvůli tomu dneska chcípnul
prochm

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechny ty mody mám odtud. Je to rozdělené podle kategorií. Je jich tam opravdu spousta.
Těch modů na ty úpravy postav žen je tam také více. Já tam mám akorát ten, že tu ženskou můžeš svléknout kompletně celou a taky nějaký mod na větší poprsí a zadek . Taky nějaké lepší textury na tělo a obličej. Různé druhy mejkapu a tak. Ale chce to mít fakt pořádně našláplej počítač.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/categories/?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: