|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DEXCORE
|
Zaslal: út březen 18, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
Protože ta hra je strašně primitivní. Neříkám, že nemám ve Skyrimu nahráno asi 200 hodin, ale i tak je to blbost. Bohužel v dnešní době není moc na výběr, takže člověku nezbývá než to hrát.
Třeba to, že člověk na 8lvlu najde někde meče, se kterým klidně může dohrát celou hru, protože lepší už sotva najde. Dungeony všechny na jedno brdo, žádná výzva. Proč bych prolejzal všechny dungeony co v tý hře jsou, když stejně vím, že nikde nic super nenajdu.
Já to hrál od začátku na nejtěžší obtížnost, nedával si žádné perky a stejnak na nějakým 30lvlu už jsem byl rozbíječ jak tank.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 18, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: |
Nechapu proc nekdo hraje nejakou hru podle navodu/dokonce videa na YT??? Navic Skyrim ktery je uplne hracka... |
Jak jsem psal, příběh jsem už tenkrát prošel, teď jsem si to nainstaloval znovu s tím, že prostě z toho zkusím vytěžit maximum a nemám s tím problém si něco o tom přečíst či kouknout na YT, dělal jsem to takhle tenkrát u D2, tenkrát když jsem ho D2 poprvé, tak jsem hrál barbara o hře nic nevěděl a všechny body cpal do síly a dělal podobné kraviny, samozřejmě jsem se daleko nedostal, furt umíral a hra mě přestala bavit. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út březen 18, 2014 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út březen 18, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
Mě teda Skyrim baví, mě ta hra prostě vyloženě sedne  Dohrál jsem ji na nejlehčí obtížnost za lučišníka se stealthem, a pak na druhou nejtěžší za kouzelníka se spec. na vyvolávání, takže v každém boji stačilo vyvolat ty dva deadrické démony a mohl jsem jen stát a sbírat bylinky okolo
EDIT: jak tu někdo psal, že každý dung je stejný apod. to asi jo, ale třeba těch vedlejších quest linií je fakt hafo, družiníci, zloději, ledohradská univerzita, říše/bouřné hávy apod. Mě to teda na ten první zátah vydrželo opravdu dlouho a oproti jiným titulům až naprůměrně dlouho, ale je fakt, že se prolézal každý kout
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 18, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
Oddo, hrál jsi i datadisky? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út březen 18, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Oddo, hrál jsi i datadisky? |
Dawnguard i Heartfire jo, Dragonborn hraju teď :) Kdybyste viděli jaký jsem si postavil v Hearthfire luxusní domek
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út březen 18, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
Skyrim je vylucne offline hra? Ono to asi pokracuje v pribehu nejakom ze? Sondujem totiz, ze ake hru si doprajem ako dohram Fallout 3. Celkom ma zaujal aj "novy" S.T.A.L.K.E.R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 18, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Protože ta hra je strašně primitivní. Neříkám, že nemám ve Skyrimu nahráno asi 200 hodin, ale i tak je to blbost. Bohužel v dnešní době není moc na výběr, takže člověku nezbývá než to hrát.
Třeba to, že člověk na 8lvlu najde někde meče, se kterým klidně může dohrát celou hru, protože lepší už sotva najde. Dungeony všechny na jedno brdo, žádná výzva. Proč bych prolejzal všechny dungeony co v tý hře jsou, když stejně vím, že nikde nic super nenajdu.
Já to hrál od začátku na nejtěžší obtížnost, nedával si žádné perky a stejnak na nějakým 30lvlu už jsem byl rozbíječ jak tank. |
Vždy si polož otázku jestli není chyba u tebe.
Skyrim je jen částečně o bojích. Je to hra ve které objevuješ, ve které se bavíš různými vedlejšími věcmi. Lidé kteří si s touhle hrou skutečně hrají, objevují skrytá zákoutí, skryté možnosti. To není Diablo3, kde jedeš lineárně a cílem je gear.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: út březen 18, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
Co objevuješ ve Skyrimu nového? Mapa se dá komplet projít za docela krátkou dobu a nic novýho nikde neobjevím :) sice hezkou přírodu a scenérie, ale to pak člověka omrzí.. a co pak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 18, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | | Co objevuješ ve Skyrimu nového? Mapa se dá komplet projít za docela krátkou dobu a nic novýho nikde neobjevím :) sice hezkou přírodu a scenérie, ale to pak člověka omrzí.. a co pak? |
Stát se vlkodlakem či upírem. Adoptovat sirotky. Úplně si vybavit dům. Nashromáždit všechna dračí slova v plné velikosti.
K čertu, tam je tolik možností ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út březen 18, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | DEXCORE napsal: | | Co objevuješ ve Skyrimu nového? Mapa se dá komplet projít za docela krátkou dobu a nic novýho nikde neobjevím :) sice hezkou přírodu a scenérie, ale to pak člověka omrzí.. a co pak? |
Stát se vlkodlakem či upírem. Adoptovat sirotky. Úplně si vybavit dům. Nashromáždit všechna dračí slova v plné velikosti.
K čertu, tam je tolik možností ... |
Žejo? Souhlasím s Mablungem, Skyrim je v tomto super :)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út březen 18, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
Všechny ty mody mám odtud. Je to rozdělené podle kategorií. Je jich tam opravdu spousta.
Těch modů na ty úpravy postav žen je tam také více. Já tam mám akorát ten, že tu ženskou můžeš svléknout kompletně celou a taky nějaký mod na větší poprsí a zadek  . Taky nějaké lepší textury na tělo a obličej. Různé druhy mejkapu a tak. Ale chce to mít fakt pořádně našláplej počítač.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/categories/?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|