Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
hraje tady ještě někdo starcraft 2 ?
Zase sem se do toho po dlouhé době zakousl a v 1v1 jsem v platině a 2v2 a více v diamond league. Jestli to někdo hraje, klidně můžem zahrát. Btw. dostal se někdo do Master league, nebo jste jen rekreační hráči ?

Rok jsem nehrál, možná bych zkusil (až bych se do toho dostal). Naposledy jsem skončil před platinum league.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yura

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me staci hledet na streamy na TL.net... Někdo sleduje fotbal, hokej atd. a ja sleduju starcraft. Ale na hrani uz nemam nervy.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
ShawnRay napsal:
Zase sem se do toho po dlouhé době zakousl a v 1v1 jsem v platině a 2v2 a více v diamond league. Jestli to někdo hraje, klidně můžem zahrát. Btw. dostal se někdo do Master league, nebo jste jen rekreační hráči ?

Rok jsem nehrál, možná bych zkusil (až bych se do toho dostal). Naposledy jsem skončil před platinum league.

Já jsem na tom s SC2 úplně stejně jako Cizo.

Teď aktuálně hraju občas jen dvě hry Age of Empires - Rise of Rome kampaň ( která je z celé AoE série nejlepší ) a Stick of Truth. ( ale ne za Žida )
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
CIZOPASNIK napsal:
ShawnRay napsal:

Já jsem na tom s SC2 úplně stejně jako Cizo.

Teď aktuálně hraju občas jen dvě hry Age of Empires - Rise of Rome kampaň ( která je z celé AoE série nejlepší ) a Stick of Truth. ( ale ne za Žida )

Joo AoE - pařba století Taky jsem to jako malej hrál pořád.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Snubenica pracuje pre gaming company a mame doma nainstalovane Titanfall. Vcera som to prvykrat zapol, doprdele som sa nevedel odtrhnut. Este pamatam casy zo strednej ked sme hrali Settlers s kamosom, to bol riadny zabijak casu.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:

Já si to nedávno koupil, ale jen v zakladni verzi bez datadisku a prokousavam se kampani pomalu
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 1:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok.

no dostat se z diamond league výš už je velkej problém, protože ti masteři to fakt umí a vždycky (až na pár vyjímek) dostanu sadu. Ten skok z platiny/diamondu výš už je pak obrovskej. Kdežto když sem začínal tak z bronzu do goldu se dostanete do 2 týdnů pokud Vám strategie trochu jdou.

Asi to zase zabalím, protože se nikam neposunuju a s lepčím hráčem to je vždycky o třídu , nechaápu jak to dělají.

Na streamy se taky dívám, ti lidi tam jsou neskuteční - např. za terrany BOMBER - najděte si to na youtubu, je prakticky neporazitelnej. a APM má asi8x vyšší než já, a to jedu zkratky snad na vše co jde, žádný klikání myší
mysH

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mesic vyjde expanze nejlepsi MMO vubec. Za 10 let existence nejenze hraci nekonci, hru s kazdym dalsim rozsirenim nekurvi jako u WoW, protoze hracska zakladna je silna a vyvojari moc dobre vedi, ze jeden blby krok a maj po kseftu. A trailer k novy expanzi, ktera vyjde opet zdarma (i hrani je az na mesicni poplatky zdarma). Doporucuju p1080 kvalitu

Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I hraní je až na měsíční poplatky zdarma to je boží věta, něco jako ta ženská je fakt hezká, až na to, že je to chlap
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lunreal

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je hodne blba veta :D Ale asi se nesikovne snazil rict, ze datac nic nestoji oproti datadiskum k wowku.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mě to zarazilo, ale pochopil jsem to jak Lunreal.

Že hra (CD/stažení) je zadarmo, ale platí se měsíční poplatky. I když možná je lepší, si raději koupi hru a měsíčně nic neplatit, ale to je můj názor.
mysH

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou jejich model placeni je unikatni a supr. Hra zdarma, vsechny expanze zdarma, hraje se na jednom vesmiru (tzn cely svet hraje v JEDNOM "serveru") (az na cinany, ty maj svoje), temer naprosto vsechno vyrabi, nici a tim padem urcuji budoucnost hraci - tohle nema zadna jina hra. A co se placeni tyka, mas dve moznosti - zaplatit si cas skutecnyma penezma nebo druha moznost - koupit si herni cas primo v hernim "trzisti" za herni penize. Tento kupon do hry koupil za realny penize nekdo jiny, ktery zase potrebuje herni penize. Tim padem vydavatel neprijde o zadny realny penize a je jen na hraci, jestli chce platit nebo vic hrat a tim padem zdarma.

Ostatne zna nekdo nejakou MMO, ktera bezi aspon 3 roky, kde pocet hracu roste a kvalita hry taky? Takova neexistuje

Naposledy upravil mysH dne po květen 05, 2014 10:13 am, celkově upraveno 1 krát
Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No teď už ta předchozí věta dává smysl ;-) Hodně pokrokový systém, to se mi líbí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
smik

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si po x letetech řekl, že bych zahrál nějakou hru.
Hrál někdo XCOM : Enemy Unknown? Stojí za investici?
Hrával jsem ještě stařičkou jedničku a super. Tahovky mě vždycky braly.
Smile04

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EVE ONLINE:

zrovna včera jsem to koukal na steamu, ale teda ty ceny co jsem koukal tak docela hustý a taky se mi ten model platit poplatky za to že hraju nelíbí, pokud je tam nějaky trial období tak to možná zkusím, všeobecně, ale se po tom co jsem vyhodil peníze za pár takových onlinovek, kde si můžete dokupovat VIP body (prostě výhody za peníze) bych už nehrál, tak se bojím to vůbec zkoušet že by mě to chytlo jako kdysi hrady :)

takže raději asi ne, a koukal sem a peknej paket jakychsi bodů tam mají za 500E takže je to podobnej model :D jak řikam do ničeho takovyho už nejdu, to pak člověk nejí, nespí, vnoci vstává ve 3 ráno a by útočil :D

vim o čem mluvim už sem pak vytvářel i aplikace ktý hře jako poplachy útoků a automatické vybírač daní :D prostě MADNESS

tedka hrajem s brachou přes steam ve 4členym teamu dayZ docela to jde no ale arma je pořád víc fun, kor tedka trojka stim novym ZEUS modem to je uplně jinde :)

btw ještě na odlehčení smažíme loadout to je fakt prča něco jak titanfall akorat prostě řežba arenova :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: