|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
medwed

|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:56 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Air_force_one napsal: | | MAST3R napsal: | | Air_force_one napsal: | | Hraje tady nekdo Diablo 3 : RoS? Měl bych pár otázek a nejasností a chtěl bych se někoho zeptat, díky. |
Ozval se Ti někdo? Třeba bych Ti poradil, i když já hraji X360 verzi. |
Ještě nikdo :-/ chtěl jsem poradit jak hrát správně barbara, jaký build a na jaký itemy se soustředit :-) |
barb v suc. bud reakor cesta alebo phys ww cesta, reakor zajdes dalej v griftoch, ale phys ww je bozi gameplay, ja reakors set ignorujem a mam vymaxovaný phys ww set, teraz už len nafarmit ancient furnace |
Ja sem hral chvili klokana a pak sem presel prave na raekor kvuli GR (30+ bez unity a nesmyslu jako conduit pilon) pak sem se zameril na farmeni unity a ne a ne padnout ani jeden natoz dva atak me to nastesti diky tomu prestalo bavit... Podle me na infernal machine je nej klokan a na GR raekor ale ten gameplay u klokana je strasny a raekor u cloveka vyvolava lehce schizofenni stavy takze nesedne kazdemu na klidny gameplay na t6 asi fakt WW + IK s tim ze ancienti slusne redukuji dmg a s 2x unity musi byt clovek vysmaty nebo naopak je dat na dmg, je mozne hrat i EQ + IK ale to neni barbar to je naky nasypany summoner :)
zalezi co od toho chces, ja sem chtel byt co nejvys v GR ale dost me zklamalo kdyz sem mel 4 klice lvl 27 a s jednim sem se postupne dostal az na 32 a z dalsim sem kvuli blbemu riftu nedal ani tu 27 protoze tam bylo malo mobek...
to co sem napsal vyse plati pro solo a je to tak 3mesice stare info tak nevim jestli neprisel naky update nebo neco co zas kompletne zmenilo hru :) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:59 am Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Mám teď ww build, ale ten set co jsi napsal je na call of ancient (complete set), ale mam místo toho Wrat of Bersekers - takže bych to měl změnit na call of ancient? Zbraň mam dobrou, ale potřeboval bych pomoct se sestaveník skill setupu a jewellery. |
Vis ze v options si muzes zmenit skilly tak ze muzes mit Cota, WoTB a EQ zaroven? Protoze z toho cos napsal to vypada ze mas furt to nastaveni ze bud jedno nebo druhe? _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 21, 2015 10:18 am Předmět: |
|
|
Na to jsem zapomněl a ještě si zapnout tool tips (?) - % dmg u skillu apod. Sice když pak člověk jen obšlehne nejhranější buildy, tak je fuck, ale při expení nebo když chce člověk hrát "za sebe" to špatné není. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st leden 21, 2015 10:20 am Předmět: |
|
|
jak to ted s d3 vubec je ? hrajou to jeste porad lidi ? vysly nejake rozumne updaty a kdy bude druhy datadisk ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 21, 2015 10:26 am Předmět: |
|
|
Mrkni na D3 fans (odkaz výše), tam máš hromadu info. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
Totálně mě dostalo Destiny na PS4. Neměl jsem vůbec v plánu ji kupovat, ale hrál jsem pořád dokola trial verzi, tak jsem toho litra obětoval a je to fakt pecka! Mám nově doma i GTA V, ale díky Destiny jsem odehrál asi 5 misí celkem.
Je super ta kombinace střílečky s RPG prvky. Pravá hra tam začíná až po 20 lvl, kdy musíte chodit různý raidy, sbírat reputaci, hrát pvp, plnit daily, abyste získali lepší equip a tím i vyšší level. Naprostá mrda jsou raidy na bosse v 6 lidech, který jsou fakt vymazlený a je tam potřeba znát strategii a taktiku jinak nemáte šanci. Kooperace s ostatníma a domluva přes mikrofon je základ.
Hraje to tady někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
darkiller objavil čaro obyčajných raidov a taktitky, čo sa chodí bežne roky rokúce, wowkari s museli pousmiať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | darkiller objavil čaro obyčajných raidov a taktitky, čo sa chodí bežne roky rokúce, wowkari s museli pousmiať |
Tak tak
To byly časy na gymplu, BC,WOTLK přijít domů ze školy, nafarmit nějaké goldy, připravit se na raid a 3 hodiny wipovat
Jinak mi blizz zadara upgradnul acc na MoP, přemýšlím že koupím WoD a vrátím se, nějak mi chybí nějaké pořádné MMO.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Turakam napsal: | | darkiller objavil čaro obyčajných raidov a taktitky, čo sa chodí bežne roky rokúce, wowkari s museli pousmiať |
Tak tak
To byly časy na gymplu, BC,WOTLK přijít domů ze školy, nafarmit nějaké goldy, připravit se na raid a 3 hodiny wipovat
Jinak mi blizz zadara upgradnul acc na MoP, přemýšlím že koupím WoD a vrátím se, nějak mi chybí nějaké pořádné MMO. |
tie wipy a hlavne zladiť 25 ľudí a pod., duplom, ked je človek raidleader, ale ked sme dali ako jeden z prvých 10man na jednom z ofiko serverov wotlk po asi 5 hodinovom raide, tak musím zamáčknuť slzu _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Turakam napsal: | | darkiller objavil čaro obyčajných raidov a taktitky, čo sa chodí bežne roky rokúce, wowkari s museli pousmiať |
Tak tak
Jinak mi blizz zadara upgradnul acc na MoP, přemýšlím že koupím WoD a vrátím se, nějak mi chybí nějaké pořádné MMO. |
mne taky občas chybi raidy, ale pak si vzpomenu, jak jsem u toho prosedel mladi a reknu si, ze uz nikdy vic :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Viper007 napsal: | | Gohan napsal: | | Turakam napsal: | | darkiller objavil čaro obyčajných raidov a taktitky, čo sa chodí bežne roky rokúce, wowkari s museli pousmiať |
Tak tak
mne taky občas chybi raidy, ale pak si vzpomenu, jak jsem u toho prosedel mladi a reknu si, ze uz nikdy vic :D |
a tak mne sa to nikdy nebilo z ničím, treba však povedať, že som raidil skôr na vš _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 10:26 pm Předmět: |
|
|
U World of Wowko jsem strávil asi 15 minut, pak to šlo z HDD. Nelíbí se mi, že je tolik lidí na jedné mapě (?), že na bosse se chodí v 194828929 lidí. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 10:29 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | U World of Wowko jsem strávil asi 15 minut, pak to šlo z HDD. Nelíbí se mi, že je tolik lidí na jedné mapě (?), že na bosse se chodí v 194828929 lidí. |
Myslíš 10-20 lidí? Proto se to jmenuje MMO.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|