|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: po září 24, 2007 5:36 pm Předmět: |
|
|
včera jsem si sehnal DIABLO 1
Mág na 15 lvl už:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: po září 24, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ja vcere mel volnej den tak sem rozehral sagu Baldura od prvniho (zase po 10) a protoze sem nemocnej tak parim a parim,chci to zase vyhrat az do thorne of bhal,doufam ze to sthnu do vanoc s mim volnym casem _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po září 24, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
nedávno jsem sehnal Operation Flashpoint GOTY
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 24, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po září 24, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
zmazte ma, prosim _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne út září 25, 2007 8:38 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po září 24, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: po září 24, 2007 10:10 pm Předmět: ... |
|
|
ja sa teraz tesim konecne na MAFIA 2 vyjde sice az o rok ale dovtedy kupim nove PC a zainvestujem do riadnej masiny
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út září 25, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | Ja vcere mel volnej den tak sem rozehral sagu Baldura od prvniho (zase po 10) a protoze sem nemocnej tak parim a parim,chci to zase vyhrat az do thorne of bhal,doufam ze to sthnu do vanoc s mim volnym casem | Celá tahle série patří (podle mě) mezi to nejlepší, co si člověk může v RPG žánru zahrát. Fantasticky propracovaný příběh, promakanost ve všech aspektech, provázanost postav...
Já hraju (pokud teda něco někdy vůbec hraju) jen RPG a sporty. Baldur`s Gate je ale opravdová špička.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: út září 25, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | ItachiUchiha napsal: | Ja vcere mel volnej den tak sem rozehral sagu Baldura od prvniho (zase po 10) a protoze sem nemocnej tak parim a parim,chci to zase vyhrat az do thorne of bhal,doufam ze to sthnu do vanoc s mim volnym casem |
ty seš muj člověk, tuhle hru hrávám skoro každý prázdniny snad už 7 let
jakou postavu hraješ? |
3 Roky sem hral stou samou postavou,Magem ,dostal sem se na maximalni uroven,nasel vsecky kouzla ve hre a pak uz to jen tak prochazel sam jen s moji postavou s vedenim ze Irenicus si proti me ani neskrtne,jednou sem nechal Fallen Planetara ho zabit a sam sem se prochazel Draky sem killoval tak ze sem nastavil eventualitu ,zastavil cas ,zrychlil si spell casting ,oddelal mu veskerou magickou imunitu a poslal na neho 6 straslivych vadnuti
Proste sem do toho magor,nazbiral sem si nejlepsi predmety ze hry diky nimz kazdy kouzlo vyvolam prakticky hned (1 kolo) a bylo to
Pak sem to dohral postupne s kazdou postavou cely,jen abych vedel jaky panstvy dostavaji :)
Tedka poprve zkousim multi povolani mag/kleric a chci se dostat s obouma na max level
Ja prakticky hraju jen tohle a pak Eve po netu,driv sem rhaval vic ale tedka ze skolou a treninkama neni cas: (
ps:baldura hraju od svych 13 let :)a nikdy me to neomrzelo...libi se mi ta volnost pohybu a to neuvirtelny kvantum questu!SUPER HRA _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: út září 25, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
no baldurs gate je super hra nikdy som to nedohral ale odzaciatku som to hral vela krat este aj teraz to mam nainstalovane save mam v elfskom meste na konci ale dajak neviem zabit irenica .... vlastne som ho skusil zabit asi 5krat a dajak ma to umrzelo :D
ale najlepsia rpg hra aku som hral je Fallout 1 abo 2
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út září 25, 2007 3:55 pm Předmět: Re: . |
|
|
| mr.morriss napsal: | | http://www.travian.cz/?uc=cz11_5196 | ziadne zlatky nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: út září 25, 2007 4:35 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Azmodan napsal: | | mr.morriss napsal: | | http://www.travian.cz/?uc=cz11_5196 |
Travian je shit a jeste vic mi vadej typci co zasiraj internetovy diskuse obdobnejma odkazama. |
je divné že shit je to jen pro ty hloupé a ti chytřejší (myslím vzděláním) tomuhle celkem dosti propadnou.
http://www.travian.cz/?uc=cz11_5196
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út září 25, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
To sa mi snad zda....Morriss, daj si ten link do podpisu a neotravuj.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|