|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:32 am Předmět: |
|
|
Dostal sem chut neco si zahrat.. tak sem si stahnul Lula 3D , pekna hra :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:33 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Dostal sem chut neco si zahrat.. tak sem si stahnul Lula 3D , pekna hra :) | nemáš být ve škole?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
Kdyz su nemocnej, tak asi tezko .. mystifikoval sem s tim ze mam chripku.. vcera sem byl u doktorky, je to viroza- ale stoji za to.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Kdyz su nemocnej, tak asi tezko .. mystifikoval sem s tim ze mam chripku.. vcera sem byl u doktorky, je to viroza- ale stoji za to.. | já si psával Nemoc, Nachlazení, Viróza, Chřipka, Angína, Zánět zubu, Zánět spojivek, Nevolnost, Ranní nevolnost, Denní nevolnost ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:41 am Předmět: |
|
|
No my si pisem : nemoc nebo nevolnost..
ale klasika nejcastejsi - rodinne duvody  .. kdyz sme jeli v druhaku na vylet, bez ucitelky, tak cela trida mela rod.duvody :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:43 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | No my si pisem : nemoc nebo nevolnost..
ale klasika nejcastejsi - rodinne duvody .. kdyz sme jeli v druhaku na vylet, bez ucitelky, tak cela trida mela rod.duvody :) | Je dost monotónní popsat 3 omluvný listy dvěma omluvama...minimálně omluvout třeba 300 hodin nemocí nebo nevolností je nuda
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:59 am Předmět: |
|
|
oblibena omluva: zubar:D (jako kdyby to nekdo pocital tak sem byl na gymplu za rok tak 30krat u zubare:D) nebo autoskola ta se taky hodila:D;rodinne duvody mne po pulroce zakazaly:D;ale to ze sme si mohli psat omluvenky samy pak docela stracelo to kouzlo falsovani podpisu:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 03, 2006 11:14 am Předmět: |
|
|
Eugene k ty UO jeste .. na tom shitu Kelevaru, kdyz si byl PKcko, hral si jako klasicky prase, nebo si jel aj RP .. tak me to napadlo..
*rozhlizi se kolem sebe a premysli* _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út leden 03, 2006 11:55 am Předmět: |
|
|
rp SUX ! byl sem svine. ordrum sem zabijel kone... daval total looty.. nebo chodil s kosem a trashoval pred nima jejich veci... (jen sem tam z prdele)
ano hral sem rp.. hral sem proste zlyho :-) a shit si rikej dpcku nebo morii na kel nesahej.. nehral si tam ok ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 03, 2006 12:12 pm Předmět: |
|
|
Nevim proc,ale dokonale by mi to k tobe opravdu sedelo... jeste ti tam chybi full - HK+RK ..
nehral a sem rad.. Morie je trosku neco jinsiho, neni to klasika..ale treba Endor je shit, jesi jeste facha..
btw. sice sem tam nehral, ale minimalne 100ka lidi co hrali jak na Kelu tak na DP rikali ze DP je lepsi.. nejvetsi vtip je v tom ze DP bylo opravdu dobry v tech letech 2001,2002.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út leden 03, 2006 12:13 pm Předmět: |
|
|
rk je proti pravidlum. ja hral podle pravidel bobe
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 03, 2006 12:15 pm Předmět: |
|
|
nj na DP ne, nebo nevim jesi to nahodou nezmenil, ale po dobu co sem tam hral nebylo.. taky si dobre pamatuju kdyz sem zacinal, tak s tim mim malym vampikem sem dostal asi 10x RK pri najezdu PK na cech.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st leden 25, 2006 2:18 pm Předmět: |
|
|
pamatuje někdo staříčký Betrayal at Krondor?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st leden 25, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | pamatuje někdo staříčký Betrayal at Krondor? |
áááááno!!!
a co takhle eye of the beholder? to byla teprve šupa!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: st leden 25, 2006 3:12 pm Předmět: |
|
|
Mirio: EOB byl ve své době jednička.
Jinak já tenhle žánr taky hodně můžu. DM1 jsem dohrál 2x (dvojka už mě moc nebavila). Pak jsem hodně uletěl na Black Cryptu, Stonekeepu (jedna z mála her kde se zbraní i mířilo na slabiny) a nezapomenutelnej byl Might & Magic 6. U tohodle mě postihla megazávislost.:)
Teď docela slintám po Heroes5. Viděl jsem několik videí z her a vypadá to dost supr.:)
Prinz Eugen: Na Kelevaru hraju právě včíl v Targské gardě. Sice jsem ještě docela noob (magera 80% = bez neker), ale jakmile to dodělám PK frakce mě nemine! :))) Zatím "Vás" jen požužlávám skrz KVF svitky.:)
Můžu se zeptat za koho jsi hrál? Nebyl jsi Lucianus, že ne...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|