| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | tomass napsal: | | Vždyť platinová edice Diabla II je v každém eshopu. |
to viem..ale ja cez internet nenakupujem..je to aj v kazdom kamennom obchode s hrami..ale zase financie potrebujem na dolezitejsie veci ako hry ktore si mozem zohnat zadara |
Ty piráte!!! Přijdeš do pekla!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Poman

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
Přiznám se, Datadisk mám taky vejpal,a sere mi to páč mi to.A samotnej se neprodává bůůů.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:19 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | sakra ja uz tyzden neuspesne zhanam diablo II .. |
tady http://krolth323.googlepages.com/ si můžeš stáhnout diablo 2 i s datadiskem já to odtamtud mam je tam i návod jak na to ale odemne to nemáš
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:45 am Předmět: |
|
|
Teda stahovat si piratsky Diablo. To je poruseni 11 prikazani!
11. Nebudu si stahovat zadnou hru od Blizzardu zadarmo
Prima cesta do pekla :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:51 am Předmět: |
|
|
k cemu je piratska verze d2 kdyz s tim nejde hrat na bnetu? copak jeste jsou lidi co hrajou singleplayer?
uz dlouho nehraju ale kdyz jsem videl ukazky z diabla 3 tak je mi jasny ze u nej zatuhnu na hodne dlouho i kdybych si kvuli nemu musel koupit novej comp _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:59 am Předmět: |
|
|
Tak az oba dojedem singl tak pak dame hardcore mode ? :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 9:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Quirm
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 9:14 am Předmět: |
|
|
jojo to znám, dneska sem si asi po 3 mesicich zase zaplatil wow
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 9:50 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
Řekl bych takových pšt hodin určite  . Lidi od nás z kraje to jsou pařmeni  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Psal sem to uz na predesle strane vymenil sem WOW za Age of Conan.
Zas tak moc neparim, jak se mozna zda :-) V prumeru ani mozna ne hraju cca 2 hodiny o vikendech to vetsinou trosicku natahnu _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
sloty diky moc za ten link no skusal som to a tahalo mi to 7kb/s :) takze sto nic
a inak bohate mi staci singleplayer..mna moc multiplayer netaha..
edit:neviete niekto ci mi to pojde hrat na viste?.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 2:47 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | k cemu je piratska verze d2 kdyz s tim nejde hrat na bnetu? copak jeste jsou lidi co hrajou singleplayer?
uz dlouho nehraju ale kdyz jsem videl ukazky z diabla 3 tak je mi jasny ze u nej zatuhnu na hodne dlouho i kdybych si kvuli nemu musel koupit novej comp |
je tam i návod jak to zprovoznit po multi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |