|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
C.u.t.l.e.r

|
Zaslal: út září 16, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
borci skousel nekdo z vas 2moons? MMORPG  buřim to už nějakej ten pátek a když se do toho člověk zažere tak to stojí za to www.2moons.acclaim.com www.2moons.cz _________________ ....mam v pici....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ElChino

|
Zaslal: út září 16, 2008 6:13 pm Předmět: |
|
|
Osobně doporučuju moje dvě nej hry: F.E.A.R a jeho všechny datadisky, prostě lahůdka a pak STALKER..simply the best _________________ ke stihlosti se musis prozrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: út září 16, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
ElChino: souhlasím s tím FEAR, zkoušel jsi hrát po netu? Taky luxus i když singl je singl. Stalker sem nehrál.
Teď jsem nainstaloval Stranglehold a musím říct dost efektní střílečka s filmovou atmosférou. Zatím je to gut:).
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 16, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
F.E.A.R. je jedna z posledních her co jsem hrál, taky doporučuju.
Btw kdy už má vyjít to nový GTA 4 na komply??? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: út září 16, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | F.E.A.R. je jedna z posledních her co jsem hrál, taky doporučuju.
Btw kdy už má vyjít to nový GTA 4 na komply??? |
A je to tu! Deň, na ktorý sme netrpezlivo čakali! Rockstar Games dnes oficiálne potvrdil dátum vydania PC verzie - 18. novembra/listopadu 2008 pre Ameriku, 21. pre Európu _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 16, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
Kvůli téhle hře sem ochoten se vrátit k paření na komplu. (RCT byla jen taková slabá chvilka  )
GTA je best _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: út září 16, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Kvůli téhle hře sem ochoten se vrátit k paření na komplu. (RCT byla jen taková slabá chvilka )
GTA je best |
Jsem spíše natěšenej na Mafii2 _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 16, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
Jn Fallout byla klasa.
K Mafii - mám radši tu arkádovost u GTA, víc se u toho vyblbnu. Mafia sice reálná, krásná, s atmosférou, propracovaná, česká a kdoví co ještě, ale mě k tomu něco chybělo. Teda ne že by se mi nelíbila, ale GTA je o fous lepší _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: út září 16, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
u GTA se těším na mulťáska  ... to mi připomíná, jak to hrával bratránek ještě VC  rotačák, nesmrtelnost a běhal jak psychopat ... jinak doufám, že mafie bude mít dabing :-X _________________ I was born to be wild.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út září 16, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 16, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út září 16, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
A víš,že se vůbec nedivim _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Jedina hra, nad kterou bych teoreticky uvazoval, ze bych si zahral byla Fallout 3 ... nicmene, po tom co sem prave zhlidnul oficialni trailer, tak su neskutecne zklamanej ... protoze tohle proste neni Fallout |
http://www.gamepark.cz/fallout_3_co_nas_ceka_za_par_dni_47239.htm
Vydání už je tu a videa ze hry co snad čím dál tím víc horší!
Fuj to je doom nebo co kurva?
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 11:47 pm Předmět: |
|
|
DEVIL MAY CRY 4 taka klasicka sekacka super hra ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|