|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janicka

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
Myslíte, že to nový wowko půjde na nějakým free servru?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomi88

|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
ch jaj,wotlk prichadza,zbohom fitko,zbohom skola,zbohom zivot
btw hra niekto na drakthule?
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
jj WotLK, hned rozjizdim Death Knighta a cely pristi tyden hazim ve skole marod
Hlavne doufam ze mi zitra prijde
To Duro: Ja hraju na xaviusu (low population) jsme tam s kamosema premigrovali
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
zacinam se modlit aby Diablo 3 nevyslo... ma to sice byt nejdriv za rok ale uz ted me svrbi prsty a nerad bych u nej byl zaseklej podobne jako u dvojky na bnetu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Jo moj warrior sa uz tesi na WOTLK, ale asi az buduci tyden ked sa ludia ukludnia lol a inak po poslednom patchi moze Warrior v arms pouzit titans grip a s miernym postihom na damage pre druhu drzat dve obojrucne zbrane ako jednorucky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
Tak DK si myslim, ze bude hodne, ale bude malo hracu co ho budou hrat jako maina, tak hodlam rychle vylevlovat  v TBC jsem byl nejaky 5ty na serveru kdo dal 70tku
to cizo: nevim jestli uz vis, ale ohlasili dalsi classu Wizarda http://www.blizzard.com/diablo3/characters/
Nejhorsi ze D3 vyjde jak budu na vysce tak doufam ze kvuli neho nevyletim
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Tak DK si myslim, ze bude hodne, ale bude malo hracu co ho budou hrat jako maina, tak hodlam rychle vylevlovat v TBC jsem byl nejaky 5ty na serveru kdo dal 70tku
to cizo: nevim jestli uz vis, ale ohlasili dalsi classu Wizarda http://www.blizzard.com/diablo3/characters/
Nejhorsi ze D3 vyjde jak budu na vysce tak doufam ze kvuli neho nevyletim | jj, koukal jsem, trochu prapodivne se mi zdaji skill tree u vsech postav, takove "kazdy pes, jina vec" ale snad to doladi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Seva98 napsal: | Tak DK si myslim, ze bude hodne, ale bude malo hracu co ho budou hrat jako maina, tak hodlam rychle vylevlovat v TBC jsem byl nejaky 5ty na serveru kdo dal 70tku
Nejhorsi ze D3 vyjde jak budu na vysce tak doufam ze kvuli neho nevyletim | jj, koukal jsem, trochu prapodivne se mi zdaji skill tree u vsech postav, takove "kazdy pes, jina vec" ale snad to doladi |
Uvidime jak to dopadne, ale verim, ze blizzard udela vse co bude v jeho silach, protoze zatim zadnou hru nezkazil
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Tomi88 napsal: | Aj fallout 3 je supeeeeeeeer |
Coože super? Kde je to staré dobré Fallout ...
Tohle je zmutovaný Oblivion, teda, ano, hrál jsem to asi 10minut a pak exit>>>
Kdyby tak ty kuny překopali Fallout třeba přes flash do web prohlížeče a hrálo by se to jako travian nebo spíš Red Dragon (kvůli těm tahům), prostě na web serveru aplikace, online multiplayer, grafiku Fallout 1 by flash zvádl v pohodě a dnešní kompy taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
hrat na freecku je blbost, pulka veci nefunguje a ta hra je o nicem
DrakThul (aliance)
Machna, Calexxa <MOTION>
kdyby neco .)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|