|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: so březen 14, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
Hrál jsem lineage asi 3 roky a nějak už mě to taky moc nebaví. Hlavně ta pvpckova nevybalancovaost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so březen 14, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | | to tu nikdo nehrajete Lineage 2?vidim tu jen wowkare:-) | Na to se zeptej Embryoya. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: so březen 14, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Hanis napsal: | | to tu nikdo nehrajete Lineage 2?vidim tu jen wowkare:-) | Na to se zeptej Embryoya. :-) |
mno ja už jsem krapet pasé ... spustilo se nejlepší freečko u nás a mě to přestalo bavit :) po čtyřech letech už bylo asi i na čase... _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so březen 14, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne březen 22, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
Zacinam premyslet o upgradu PC na neco vykonejsiho... tzn. cely pocitac
Aby se mi na tom rozjeli novejsi hry a celkove na veskerou praci to bylo rychly.. k tomu navic i prenosny, coz se mi docela hodi, tak sem si rekl, ze si vyberu notebook...
Doma normalne pripojim externi monitor,klavesnici a krysu a pak odpojim a odnesu kam budu potrebovat...
Vim,ze notebooky na hry nejsou, ale skousim nejakej takovej s rozumnou cenou najit.. a nasel sem tohle:
http://www.alza.cz/toshiba-qosmio-f50-125-d111200.htm
Zajimala by me nejaka kritika...recenze, benchmarky a fora uz sem o tom cetl.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
Black Dragon - kritika? neni to DELL :-) jinak vypada ok, ik dyz ja bych si toshibu nekoupil _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Zacinam premyslet o upgradu PC na neco vykonejsiho... tzn. cely pocitac
Aby se mi na tom rozjeli novejsi hry a celkove na veskerou praci to bylo rychly.. k tomu navic i prenosny, coz se mi docela hodi, tak sem si rekl, ze si vyberu notebook...
Doma normalne pripojim externi monitor,klavesnici a krysu a pak odpojim a odnesu kam budu potrebovat...
Vim,ze notebooky na hry nejsou, ale skousim nejakej takovej s rozumnou cenou najit.. a nasel sem tohle:
http://www.alza.cz/toshiba-qosmio-f50-125-d111200.htm
Zajimala by me nejaka kritika...recenze, benchmarky a fora uz sem o tom cetl.. |
Snad jen že když si budeš chtít zahrát nějakou novější hru tak to moc dlouho nevydrží jestli nebudeš v síti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
Dell bych bral snad jenom kvuli servisu ... jinak kvuli nicemu jinymu, ale ten bych si musel poradne zaplatit...
Je mi jasny, ze notas moc dlouho nevydrzi i kdyz se na nem pracuje jenom v Officech ...
Premyslim nad variantou koupit si "herni" notebook anebo nabusenejsi pocitac a k tomu levnejsi notebook.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
KDyž bych si chtěl pořádně zapařit tak určite stolní, protože v NB si připlatíš dost za to že to je nacpané do malé krabičky, ale když by jsi to chtěl i na cestování tak NB je jasná volba no. Ten co jsi sem dal je dost slušně vybavený zahraješ si na něm nejnovější hry a takhle. Ale zase další problém že kdyby jsi měl stolní PC tak si později koupíš novou grafárnu,nový procák a tohle se u NB moc nedělá no. Jako jestli s tím chceš cestovat tak určite NB. Záleží taky co chceš s tím PC na cestách dělat. Jestli net a nebo tak tak se prodávájí hodně levné noteboky jako Například Asus EEE které nemají moc dobré komponenty, ale na net, psaní,office , hudba atd.. to stačí v pohodě.
Záleží na tobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
Dragone jako jestli chces nabusenej pocitac jen kvuli hram, co se porozhlidnou po konzolich? (a predsudky nechat ve skrini) protoze kupovat nabusenej komp za x desitek tisic, abych na nem hral za rok hry v prumernym rozliseni mi prijde jako vyhazovani penez _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
Slušný herní notebook za rozumnou cenu - osobně mam sestavenej z www.vbi.cz ,kde ani ty windowsy nemusíš kupovat.
ťukneš na konfigurátor, vybereš si šasi a pak si tam dáš HD, procesor a ram dle sebe.
aktuálně tam je pěkná tahle:
Rozměr displeje: 15.4'' (širokoúhlý, lesklý)
Rozlišení displeje: 1680x1050 pixelů (WSXGA+)
Grafická karta: nVIDIA GeForce 9650GT 1024MB
+ si tam dáš 2x2GB ramek, 2,5GHz Core 2 Duo a nějakej slušnej disk _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|