uprime me rozhodne bavily vice predchozi dily .. fallout 1, 2... 2 byla absolutne dokonala... ve trojce jsou ty rozhovory takovy suchy, vyparil se takovej ten cernej humor jaky byval... Prijde mi ten engine takovej celej divnej... proste pohyby a tak jsou takovy umely, kdyz se nekdo pohybuje, tak mi to prijde ze se spis tak trochu vznasi.... neni to spatna hra, ale cekal jsem vic...
souhlasim
fallout 3 velke zklamani.vypada to hezky,ale kurva betesda nebo jak se ti umelci jmenuji,vubec nedokazou do svych her zakomponovat rozhovory,ktery by nebyly jenom plytkym plkanim o nicem.A to je seria fallout jedna z mych nejoblibenejsich.
pred dvema mesice jsem dohral mass effect a je to naprosta bomba,skoda jenom,ze tak kratka
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
fallout 3 je na dnesni pomery dobra hra, neni to stereotypni nuda jako far cry2, neni to kratky killzone2 .... hlavne pred 10ti lety si mohli vyvojari dovolit trochu neco jinyho nez dneska, ale jo fallout 2 byla lepsi hra nez trojka :-)
_________________ Proud member of the Axis of evil.
ja jsem hral jen Fallout 1 a proc me jedna z nejlepsich RPG ale njevic se mi z techto her libi Jagged Alliance 2, neskutecny kolik hodin sem u toho hral, naprosto navykova zalezitost
Ja si myslím, že Fallout 3 rozhodne nesklamal, práve naopak.
v porovnani s predchozima dilama.... nedosahuje ani polovicky : ( a myslim ze ten engine na kterym ta hra bezi je z Oblivionu...
No to je tvoj názor. 1 a 2 sú tiež jedny z mojich najobľúbenejších hier, je to proste klasika, ale kvality trojky poprieť nemôžeš. Myslím, že žiadny z väčších herných portálov mu pod 90% nedal a získal aj pár game of the year ocenení.
To, že beží na Oblivion engine nejako vadí?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru